Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغر مسعودی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی ایلنا، درباره ناهماهنگی‌های موجود در نظام پرداخت کارکنان دولت و وضعیت حقوق و مزایای کارکنان وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: در راستای پیگیری‌های انجام شده بنده هم به عنوان رئیس مجمع نمایندگان استان فارس نامه‌ای به آقای نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور نوشتم چراکه میزان حقوق دریافتی کارکنان وزارت‌خانه‌ها یک بحث است و بحث دوم جلوگیری از بروز تبعیض است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: اگر فعالیت کارکنان یک وزارتخانه زیاد باشد و حقوقشان کمتر باشد و در برابر اگر فعالیت کارکنان یک وزارتخانه کمتر باشد و حقوق بیشتری دریافت کننند و اهمیت کار هم لحاظ نشود، در این شرایط اگر تفاوت حقوق وجود داشته باشد این قطعا تبعیض است و با نظام جمهوری اسلامی که برمبنای عدالت و حکمت می‌خواهد پیش برود، سازگاری ندارد.

این عضو فراکسیون امید یادآور شد: بر این اساس بحث همسان‌سازی حقوق مطرح می‌شود و فکر می‌کنم یکی از مواردی است که باید به آن توجه کرد، بنده این موضوع را از آقای نوبخت پیگیری کردم، در واقع هم وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرده که اعتبارات لازم را تامین می‌کند و هم جهاد کشاورزی استان‌ها این را اعلام کرده‌اند. یعنی سازمان‌های استانی قول مساعدت داده‌اند.

وی درباره نحوه تامین اعتبارات هم گفت: تامین اعتبارات از محل صرفه‌جویی اعتبارات ابلاغی خود وزارتخانه انجام می‌شود، بر این اساس من فکر می‌کنم وقتی وزارت‌خانه و سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها می‌خواهند این کار انجام شود و خواسته به‌حقی هم هست و مصوبه هیات وزیران هم هست، باید هرچه زودتر اجرایی کنند چراکه جمع کثیری از کارکنان وزارت جهاد کشاورزی از مزایای همسان‌سازی حقوق استفاده‌ نکرده‌اند.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس خاطرنشان کرد:  وزارت‌خانه‌ای مثل جهاد کشاورزی بسیار پراهمیت هست و بسیاری از نیازهای غذایی ما باید مبتنی بر خودکفایی محصولات غذایی باشد درنتیجه باتوجه به اینکه کشاورزی شغل بسیاری از مردم در استان‌های کشور است، باید توجه بیشتری به این وزارت‌خانه و این حوزه شود.

نماینده اصلاح‌طلب مردم استهبان در پاسخ به این سوال که این تامین اعتبارات برای چه زمانی درنظر گرفته شده؟، گفت: باتوجه به ارتباطی که ما با سازمان‌های جهاد کشاورزی‌ استانی داشتیم، آن‌ها قول مساعدت دادند که از محل صرفه‌جویی اعتبارات ابلاغی این کار را انجام دهند و درواقع به این دلیل که همسان‌سازی باید در حقوق و حکم کارگیزنی لحاظ شود، درنتیجه اگر با تاخیر مواجه شود این کارکنان برای سال آینده هم محروم می‌شوند. احکام را اول سال صادر می‌کنند مگر اینکه بخواهند یک حکم مکمل یا اصلاحی را بزنند.

وی در پاسخ به این سوال که کارکنان وزارت جهاد کشاورزی از اول سال آینده از نتایج این تصمیم بهره‌مند خواهند شد؟، گفت: بله این احتمال وجود دارد، اگر سازمان برنامه و بودجه و وزیر جهاد کشاورزی پیگیر عملی باشند. درواقع وزیر باید یک اقدام عملی برای حقوق کارمندان خود داشته باشد، این وزیر متدین و پاکدست باید از حقوق زیرمجموعه وزارت‌خانه خود با قاطعیت و جدیت دفاع کند.

مسعودی در پاسخ به این سوال که آیا ریاست جمهوری به وزارت کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه دستور رسیدگی به مشکلات آن‌ها را صادر کرده است؟، گفت: نمی‌دانم وضعیت چطور بوده است ولی ما ازجمله متقاضیانی بودیم که از آقای نوبخت خواستیم که این کار را انجام دهد چراکه هم استان‌ها حمایت می‌کنند و هم خود وزیر. تامین اعتبارات هم از محل صرفه‌جویی اعتبارات ابلاغی است.

وی ادامه داد: وقتی یک زیرمجموعه که احساس می‌کند حقش هست داده نشده راندمان کار هم پایین می‌آید. گاهی وقت‌ها این توجه به نیروها خود درآمدها و تلاش‌ها را هم افزایش می‌دهد و آن بهره‌وری لازم به دست می‌آید، در این میان وزیر هم گفته که تامین اعتبارات لازم را انجام می‌دهم درنتیجه بخشی از آن را وزیر و بخشی هم استان‌ها تامین می‌کنند و از آنجایی که مصوبه هیات دولت هم هست باید انجام شود.

این عضو فراکسیون امید مجلس با اشاره به جزئیات مصوبه هیات دولت گفت: مصوبه دولت به این شکل است که حقوق‌شان تا پنجاه درصد می‌تواند افزایش پیدا کند به این معنا که رقم مشخصی را تعیین نکرده‌اند اما از نظر قانونی مشکلی ندارد که دستگاه‌های دولتی افزایش حقوق کارمندان خود را تا پنجاه درصد افزایش دهند؛ مصوبه اینچنین است. اگر سازمان برنامه و بودجه عزم جدی برای اجرا داشته باشد، مشکلی نیست. این افزایش حقوق بر اساس قانون مدیریت خدمات کشوری است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مسعودی نظام پرداخت کارکنان دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۲۶۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد

رئیس جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه استفاده از دانش‌‌بنیان در تولیدات دامی همدان ضرورت دارد، گفت: امسال صنایع کوچک روستایی در استان توسعه می‌یابد. - اخبار استانها -

رضا بهراملو در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار‌ داشت: استفاده از علوم کاربردی و پژوهش‌های تحقیقاتی بر پایه دانش‌بنیان و استفاده از آنها در زمینه‌های اصلاح دام، افزایش تولید دام و غیره می‌تواند یکی از عوامل مهم در جهش تولید در استان همدان باشد.

وی با اشاره به گستردگی جهاد کشاورزی و مسئولیت آن در تولیدات موادغذایی که دام، محصولات زراعی و باغی، مراتع، تولید گوشت و غیره را شامل می شود، افزود: در استان همدان باید از عدد تکراری تولید سالانه محصولات کشاورزی فاصله بگیریم و به تولید 5 میلیون تن محصول سالم و با کیفیت دست یابیم.

رئیس جهاد‌کشاورزی استان همدان با تاکید بر اینکه توسعه صنایع کوچک روستایی نیز از برنامه‌های دیگر امسال است بیان کرد: در این حوزه استقبال همه جانبه وجود دارد و باید عملیاتی شود به نحوی که روستاهای استان مولد و صنایع کوچک روستایی راه‌اندازی شود.

بهراملو تاکید کرد: با این طرح راه‌اندازی دامداری‌های کوچک روستایی 50 راسی، کشت گیاهان دارویی، صنایع تبدیلی با بعد خانگی، تولید نان کامل، گلخانه‌های کوچک مقیاس 300 مترمربعی و ایجاد صنایع لبنی روستایی با مشارکت مردم، روستاییان و کشاورزان در دستور کار است.

وی با اشاره به اینکه هدف جهاد کشاورزی افزایش سرمایه دامی برای وابسته نبودن به دیگر کشورها است، تاکید کرد: در تلاش هستیم با برنامه ریزی و همراهی بانک‌ها مشکلات مربوط به ارائه تسهیلات کم بهره به دامداران را مرتفع و با سوق دادن دانش‌بنیان‌ها به سمت فعالیت در حوزه دامداری کیفیت تولیدات دامی استان را افزایش دهیم.

رئیس جهاد‌ کشاورزی استان همدان همچنین با بیان اینکه بیش از 960 واحد دامداری سنگین در استان همدان فعال هستند که 378 مورد آنها شیری و مابقی آن گوشتی است، گفت: استان همدان نیز با برخورداری از آب و هوا، مراتع و چراگاه‌ها و شرایط جغرافیایی مطلوب، دارای زمینه‌های بسیار مناسبی برای فعالیت در این زمینه است که همت علاقمندان در کنار حمایت و همکاری مسئولان را می‌طلبد.

بهراملو در پایان تاکید کرد: استفاده از روش‌های نوین پرورش دام، اصلاح نژاد، بهبود تغذیه دام‌ها و ثبت مشخصات در رکوردگیری گاوهای شیری به منظور شناسایی دام‌های برتر از نظر ژنتیکی، از جمله اقدامات سودآور در عرصه دامپروری است که می‌توان با پرداختن به آن اقتصاد این بخش را تقویت و درآمدزایی روستاییان را افزایش داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان
  • خبرخوش رئیس صدا و سیما درباره حق‌پخش فوتبال
  • اعلام رسمی نتایج «پیمایش ملی سلامت روان» در ابتدای تابستان
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • ببینید | احتمالا ظرف ۱۵ روز آینده ابلاغ می‌شود