Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل مذهبی گفت: این را بدانید که شعار‌ها و خرافات ریشه علمی، منطقی و قرآنی ندارند و نباید در دنیای واقعی به آن‌ها استناد کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، حجت الاسلام محسن قرائتی، کارشناس مذهبی در جشن ویژه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در جمع سیزدهمین کاروان ازدواج دانشجویی همسفر تا بهشت خطاب به جامعه علمی کشور گفت: اگر در جامعه نهضتی به راه بیفتد که جوانان، کار کردن و کسب مهارت را ننگ ندانسته و به پشت میز نشینی افتخار نکنند جامعه‌ای رو به پیشرفت خواهیم داشت، در این راستا باید محفوظات غیر ضروری از سیستم آموزشی ما حذف و مهارت‌های کاربردی، جایگزین گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  قرائتی در توصیه به مسئولین کشوری تصریح کرد: پیشنهاد من به مسئولین کشور و دولتمردان این است که ارتقاء پست‌های شغلی و دادن مدال بر اساس هنر و مهارت نه رتبه علمی و سطح بالای حفظیات رشته‌ای فرد باشد.   این کارشناس مذهبی با اشاره به اینکه وجود تنها علم در جامعه باعث پیشرفت نمی‌گردد، عنوان کرد: در جامعه‌ای که از نظر علمی در سطح بالا، ولی در آن اخلاق وجود نداشته باشد مانند دولت آمریکا، آن علم به درد ملت نخواهد خورد هم چنین تا زمانی که جوهره کار در جوانان وجود نداشته و ادعا‌ها در جامعه بالا باشد آن علم، فلج و بدون استفاده خواهد ماند.   وی درباره ضرورت تحقیق کردن درباره هر مسئله‌ای مخصوصا شبهات دینی عنوان کرد: درباره هر آنچه می‌شنوید تحقیق کنید حتی اگر مطلبی را از زبان یک روحانی شنیدید و برایتان شبهه ایجاد شد، بنا به توصیه قرآن اجازه ندهید شکیات درون شما رخنه کرده و عقیده‌های مذهبی شما را یک شبه دگرگون کند، در ضمن این را بدانند که شعار‌ها و خرافات ریشه علمی، منطقی و قرآنی ندارند و نباید در دنیای واقعی به آن‌ها استناد کرد.   قرائتی در پایان به چهار نکته قرانی درباره آیین همسرداری که مردان باید به آن توجه کنند اشاره و ابراز کرد: باید همواره تلاش کنید که زندگی عالی داشته باشید، دوم اینکه اجازه ندهید همسرتان غصه دار شود، سوم باید همیشه همسرتان را از خود راضی نگه دارید و چهارمین و مهمترین نکته اینکه طوری زندگیتان را اداره کنید که نور چشم همسر و فرزندانتان باشید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ازدواج دانشجویی در مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۲۷۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد

حجت الاسلام و المسلمین شیخ عبدالمهدی کربلایی، متولی شرعی حرم امام حسین (علیه السلام) و نماینده حضرت آیت الله سیستانی در جریان استقبال هیئتی از کارشناسان، داوران بین المللی و علاقمندان به امور قرآنی از داخل و خارج عراق که در چهارمین دوره ملی آموزش داوران قرآنی که توسط دارالقرآن الکریم آستان مقدس حسینی برگزار شد، شرکت کرده بودند، گفت: توجه به دانش آموزان و دانشجویان و تربیت شخصیت قرآنی آنان را از طریق توجه به دوره ها و حفظ، امری ضروری است.

نماینده حضرت آیت الله سیستانی در این دیدار گفت: فعالیت‌هایی که موجب پرورش و مراقبت از این پتانسیل ها می‌شود، بسیار حائز اهمیت است، زیرا علاقه زیادی به داوری و ارزشیابی قرائت قرآن کریم وجود دارد. اکنون این دوره ها برگزار شده است تا ما تعداد کافی داور داشته باشیم که از طریق آنها بتوانیم این قرائت ها و سایر امور را در همه استان ها یا حتی خارج از عراق سامان بخشیم.

وی ادامه داد: همچنین یکی از اهداف بی نیازی در داور است به گونه ای که نه تنها در مناطق وابسته به اهل بیت (علیهم السلام) بلکه در هر مکان در مسابقات بین المللی شرکت کرده و برتری خود را به نمایش بگذارند.

متولی شرعی حرم امام حسین بیان داشت: هدف دیگر این است فعالانی در عرصه قرآن کریم باشند که آن را به درستی درک کنند و دغدغه، توجه، اراده و عزم را برای کار روی این مطالب مهم داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: باید به موضوع تفسیر و چگونگی شکل گیری شخصیت قرآنی و این جنبه ها نیز توجه داشته باشند، به ویژه در مورد دانش‌آموزان از ابتدایی تا مقطع متوسطه و دانشگاه که از مهمترین اقشار جامعه محسوب می شوند، تمرکز داشته باشند.

حجت الاسلام و المسلمین کربلایی تصریح کرد: بله، ما باید به همه اقشار جامعه توجه داشته باشیم، اما دانشجویان در آینده جایگاه های مهمی را به خود اختصاص خواهند داد، بنابراین امیدوارم از طریق دوره های قرآنی و حفظ قرآن، توجه و اهتمام ویژه ای به دانشجویان و دانش آموزان شود.

شایان ذکر است که دارالقرآن الکریم وابسته به دبیرخانه آستان مقدس حسینی با هدف گسترش علوم قرآنی در بین جامعه در داخل و خارج از کشور عراق، فعالیت ها و اقدامات متنوعی را در داخل و خارج از حرم مطهر حسینی انجام می دهد و به فارغ التحصیلی قاریان قرآن کریم و برگزاری فعالیت های داخلی و بین المللی بسیار، توجه ویژه ای دارد.

دیگر خبرها

  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • قیام علیه جنایات اسرائیل برگرفته از وجدان بیدار جهانیان
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • پیش‌نیازهای تحقق شعار سال در مناطق آزاد
  • برگزاری خاکریز امنیت ۸ در گیلان
  • برگزاری «خاکریز امنیت ۸» در گیلان
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا