Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس اعلام وزارت خزانه داری ایالات متحده، بدهی ملی دولت فدرال آمریکا برای اولین بار تاریخ این کشور به بالاترین میزان یعنی ۲۲ تریلیون دلار رسید.

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، وزارت خزانه داری آمریکا بامداد چهارشنبه با انتشار گزارشی اعلام کرد که بدهی ملی دولت این کشور به مبلغ حدود ۲۲ تریلیون دلار رسیده که در تاریخ ایالات متحده بی‌سابقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته وبگاه «واشنگتن اگزمینر» بدهی عمومی دولت فدرال آمریکا با افزایش ۲ تریلیون دلاری طی ۱۸ ماه اخیر و بعد از روی کار آمدن «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس‌جمهور ایالات متحده، به میزان ۲۲.۰۱۳ تریلیون دلار رسید که با افزایش دو برابری طی یک دهه اخیر مواجه شده است.

از این رقم، مبلغی حدود ۱۶.۱ تریلیون دلار، بدهی دولت آمریکا به مردم و ۵.۸ تریلیون دلار بدهی درون دولتی است.

«مایکل پیترسون» مدیرعامل بنیاد پترسون با هشدار درباره افزایش بی‌سابقه بدهی ملی دولت آمریکا، می‌گوید: «روند رو به رشد بدهی عمومی ما اهمیت دارد زیرا در آینده نزدیک، اقتصاد تمام امریکایی‌ها را تهدید می‌کند. وقتی که تریلیون پشت تریلیون (دلار) قرض می‌گیریم، هزینه بهره‌ای که پرداخت می‌کنیم باری بر دوش اقتصاد ما می‌شود و باعث می‌شود در تامین بودجه سرمایه‌گذاری‌های آتی با مشکل مواجه شویم».

شبکه بلومبرگ نیز در این باره گزارش داد که علی‌رغم اقتصاد قوی آمریکا، بار مالی دولت فدرال این کشور اما در حال زیاد شدن است که می‌توان مقصر بخشی از آن را مجادله ترامپ به کنگره بر سر بودجه ۶ میلیارد دلاری ساخت دیوار مرزی با مکزیک و تعطیلی‌های مکرر و طولانی دولت فدرال دانست.

کسری بودجه فدرال آمریکا، به‌عنوان یکی از عوامل اصلی در افزایش بدهی ملی این کشور، طی چند سال اخیر کمتر از یک تریلیون دلار سالانه بوده اما دیگر عوامل مانند برنامه‌های وام فدرال دانشجویی و برنامه‌های وام مسکن باعث شده که بدهی عمومی با سرعتی بیشتر از یک تریلیون دلار در سال افزایش پیدا کند.

کارشناسان و تحلیلگران اقتصادی آمریکا معتقدند که بدهی عمومی تا سال ۲۰۲۷ به مبلغی بیش از ۲۷.۳ تریلیون دلار خواهد رسید که البته شامل بدهی درون دولتی نمی‌شود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بدهی دولت دونالد ترامپ وزارت خزانه داری آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۲۸۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار

به گزارش «تابناک»، سید حمید حسینی، دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفت وگو با مهر گفت: زمانی که شوک یا تنش سیاسی در کشور رخ می‌دهد مردم نه از روی نیاز بلکه به علت نگرانی از افزایش قیمت دلار در آینده اقدام به خرید ارز می‌کنند، درگیری‌های سیاسی ایران و منطقه خاورمیانه باعث افزایش موقتی نرخ دلار شد؛ البته این موضوع به ایران محدود نمی‌شود بلکه درگیری سیاسی در هر کشوری باعث ایجاد التهاب در بازارهای مالی آن کشور می‌شود.

وی افزود: رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی به عملکرد بانک مرکزی ارتباط چندانی ندارد؛ چون این بانک بیشتر بر رفع نیازهای قانونی از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران تمرکز دارد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به این موضوع که افزایش نرخ دلار صرفاً سیاسی است و به عملکرد اقتصادی دولت و بانک مرکزی مرتبط نیست، اظهار داشت: از گذشته تاکنون بازارسازی و فضاسازی وجود داشته به طوری که عده‌ای با سواستفاده از شرایط ایجاد شده اقدام به نرخ سازی می‌کنند و با دامن زدن به التهابات منافع بسیاری به دست می‌آورند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که برای آینده دلار چه چشم‌اندازی را تصور می‌کنید، بیان کرد: در کنار مسائل سیاسی ایجاد شده، درآمدهای ارزی نیز نقش مهمی در کنترل نرخ ارز دارند؛ چون در سال گذشته نیز وضعیت درآمدهای ارزی دولت خوب بود؛ درواقع بازار ارز سال ۱۴۰۲ را نسبتاً با ثبات طی کرده و اگر دولت امسال نیز بتواند درآمدهای ارزی پایدار نسبتاً خوبی داشته باشد احتمال دارد نوسانات نرخ ارز به حداقل برسد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی نیاز واردکنندگان را با نرخ نیما پاسخ می‌دهد؛ بنابراین به طور طبیعی نباید افزایش نرخ در بازار غیررسمی اثری بر قیمت‌ها داشته باشد و از بُعد دیگر دولت کالابرگ الکترونیک را راه اندازی کرده تا یارانه به مصرف کننده نهایی برسد و نوسانات نرخ دلار روی قیمت کالاهای اساسی اثری نگذارد.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • گردش مالی اوراسیا از مرز ۸.۷ میلیارد دلار عبور کرد
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • افزایش بی‌سابقه؛ رشد ۴۲ درصدی اجاره‌بها در فروردین ۱۴۰۳
  • خطر اعتراضات دانشجویی آمریکا بیخ گوش بایدن
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار