Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت گفت: گروه‌های مقاومت مقابل سردمداران مرتجع عرب بایستند و با کسانی که از عادی‌سازی روابط دفاع می‌کنند مقابله کنند.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام اختری طی سخنانی در مراسم گرامیداشت فتحی شقاقی با اشاره به اینکه امروز در روزهای جشن چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم، گفت: این ایام همان ایامی است که سفارت اسرائیل برچیده شد و سفارت فلسطین در ایران بازگشایی شد تا آن روز به طور رسمی سفارت فلسطین در کشورها وجود نداشت اما در ایران و جمهوری اسلامی و حسب منویات امام سفارت فلسطین در ایران راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این اقدام بسیار بزرگ در همان نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی برای جهانیان خیره‌کننده بود که جمهوری اسلامی نوپا با این تصمیم و اراده روشن برای مبارزه با اسرائیل و دفاع از فلسطین به میدان آمده است.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت همچنین بیان کرد: تا آن روز ارتباطی با حماس وجود نداشت شهید فتحی شقاقی در یکی از ملاقات‌ها به من پیشنهاد کرد که با نیروهای حماس دیداری داشته باشم، بنابراین اولین ملاقات با حماس از سفارت دمشق شروع و بعداً ادامه یافت و امروز جمهوری اسلامی به عنوان حامی انتفاضه و مقاومت به رهبری مقام معظم رهبری در صحنه حاضر است.
حجت‌الاسلام اختری در ادامه با تاکید بر اینکه به زودی شاهد پیروزی کامل فلسطین و نابودی اسرائیل باشیم، به دستاوردهای انقلاب در مساله فلسطین اشاره کرد و گفت: امپریالیسم جهانی و همه هم پیمانان‌شان و کشورهای شرق و غرب و مرتجع عرب دست به دست هم داده بودند تا مساله فلسطین را به طور کامل پایان دهند، از طرفی مساله کمپ دیوید پیش آمد و کشورهای عربی تصمیم گرفتند طرح سازش را امضا کنند.
سردمدار این‌ها با حمایت عربستان و…، سادات بود، آنها می‌خواستند مرحوم حافظ اسد، رئیس‌جمهور پیشین سوریه نیز آن را امضا کند.
وی خاطر نشان کرد: موضع‌گیری امام به طور کامل این توطئه را به هم ریخت و دیدید که این‌ها هر چه در توان داشتند خرج کردند اما نتوانستند این مصالحه را به امضای کشورهای حاشیه دریای مدیترانه و اطراف فلسطین برسانند و نهایتاً هم امضا نشد.
دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت افزود: این دستاورد انقلاب اسلامی بود جمهوری اسلامی با اندیشه امام اجازه نداد این قضیه به نتیجه برسد.
وی در ادامه اظهار کرد: گوشه دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی، عمومی سازی مساله فلسطین بود آن هم در شرایطی که در آغاز حتی فلسطینی‌ها فکر می‌کردند اگر بگویند این مساله برای فلسطینی‌ها است کار مهمی است گرچه برخی کشورهای عربی تلاش می‌کردند القا کنند که مساله فلسطین برای کشورهای عرب است.
وی تاکید کرد: امام این حرکت را عمومی کرده و روز قدس را پایه گذاری کرد، مسئولیت امروز فلسطینی‌ها و همه ما مسلمانان این است توطئه‌ای که انجام می‌شود یعنی عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را از بین ببرند.
اختری تصریح کرد: فرزندان فلسطین زیر بار هیچ گونه سازش در فلسطین نخواهند رفت و عادی سازی یکی از مسائلی است که ما مسلمانان چه از راه فضای مجازی، جهاد و.... می‌توانیم دست به دست هم دهیم و جلوی آن را بگیریم. از همه گروه‌های مقاومت و جهاد و حماس درخواست دارم که جرأت کنند قدرت نشان دهند در مقابل این سردمداران مرتجع عرب که از عادی سازی دفاع می‌کنند، بایستند و با این‌ها مقابله کنند. همه گروه‌های مقاومت باید مردانه در مقابل آل سعود و دیگر کشورها که سردمداری عادی‌سازی را می‌کنند بایستند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فتحی شقاقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۲۸۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت در نشست حجت الاسلام و المسلمین شهریاری؛ دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با سیدمرتضی بختیاری؛ رئیس کمیته امداد، تفاهم‌نامه‌ای را برای توسعه فرهنگ خیر و احسان با استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی در حوزه نیکوکاری امضا کردند .

رئیس کمیته امداد در همین نشست از سابقه همکاری‌ دو نهاد در حوزه ترویج فرهنگ احسان و انفاق سخن گفت و از کمیته امداد به عنوان یادگار حضرت امام (ره) و یکی از بزرگترین‌ نهادهای خیریه در سطح جهان یاد کرد که توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی به ویژه ایرانیان خارج از کشور داشته است.

بختیاری با تاکید بر تجربیات موفق کمیته امداد در حوزه بین‌المللی، اظهار کرد: یکی از موضوعات اصلی در این حوزه، توجه به ظرفیت‌های امت اسلامی در زمینه خیر و احسان است.

وی ادامه داد: کمیته امداد در برخی کشورهای منطقه که در چارچوب تفاهم‌نامه دولت‌ها عمل کرده، در خصوص تبادل تجربیات به ویژه در توانمندسازی و حرفه‌آموزی، عملکرد موفقی داشته و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم کرده است.

رئیس کمیته امداد با اشاره به ظرفیت‌های مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در عرصه فعالیت‌های انسان‌دوستانه، تجمیع شود.

بختیاری با اشاره به استفاده از فرصت‌های مشترک در قالب همایش‌ها، سمینارهای علمی و پژوهشی و نمایشگاه‌های فرهنگی، از آمادگی کمیته امداد برای برگزاری دوره‌های انتقال و تبادل تجربیات برای مخاطبان و جامعه هدف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی خبر داد.

وی بر نقش نخبگان علمی، فرهنگی، اجتماعی و خیران حقیقی و حقوقی برای راه‌اندازی مراکز رشد، نوآوری و فناوری تاکید کرد و گفت: این موضوع در تفاهمنامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیش‌بینی شده و امیدواریم هسته‌های خیر و احسان در داخل و خارج از کشور تشکیل شود.

رئیس کمیته امداد ادامه داد: شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریه‌ها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در راستای حمایت از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

بختیاری تسهیل انجام فعالیت‌های خیریه‌ را در خارج از کشور ضروری دانست و افزود: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ظرفیت‌های خوبی در زمینه شناسایی و معرفی خیریه‌های فعال به منظور تبادل تجربیات دارد که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی نیز با اشاره به خدمات مجمع تقریب در این زمینه ، گفت: ما باید بستری را طراحی و فراهم کنیم که برای اقشار جامعه قابل اعتماد باشد. مجمع جهانی تقریب نخستین اقدامی را که در این راستا انجام داد، طراحی سامانه «آی محسن» بود. این سامانه برای کمک به محرومین جهان اسلام است تا همگان بتوانند به واسطه آن کمک‌رسانی کنند.

شهریاری اظهار کرد: در این سامانه پویش هایی برگزار و سقف نیازها بررسی می‌شود و ما بسترهای مناسب را برای کمک رسانی فراهم می‌کنیم. ما ظرفیت‌های بسیاری در جهان اسلام برای کمک رسانی به محرومان جامعه داریم و بخشی از این ظرفیت‌ها در کشور ما وجود دارد.

وی ادامه داد: مردم کشورهای دیگر می‌دانند که سردمدارانشان ممکن است طرفدار آمریکا باشند و کمک‌هایشان به دست مردم غزه نرسد اما از طرفی می‌خواهند که به مردم غزه کمک کنند. ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم را به هم پیوند بزنیم.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی همچنین از ضرورت فرهنگ سازی در این زمینه سخن گفت و افزود: باید فرهنگ سازی کنیم که محروم، محروم است و فرقی نمی‌کند ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد. افراد بسیاری هستند که به برخی از پویش ها علاقه دارند و می‌توانند در این مسیر به ما کمک کنند.

شبکه نیکوکاری آی محسن یا طرح خدمت رسانی جهان اسلام ، ۱۸ خدمت ارائه می دهد، خدمات آی محسن در قدم اول شامل خدمات خیریه و مشارکت در فعالیت های نیکوکارانه است و در مراحل بعدی خدماتی مانند گردشگری تقریبی ، آموزش ، فعالیت های فرهنگی ، خدمات بیمه ، خدمات سلامت و درمان ، فعالیت های کسب و کار، حمایت از اشتغال ، خانواده و سایر خدمات مورد نیاز جامعه اسلامی راه اندازی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مساله غزه در اجلاس باکو
  • عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی و کشورهای منطقه قابل هضم و توجیه نیست
  • دیدار مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا
  • اژدهای زرد در مسیر صلح‌سازی / بررسی نوع بازیگری چین در حوزه میانجیگری میان گروه های فلسطینی
  • سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • با طرح پیشنهادی جدید اسرائیل، توافقی در کار نیست
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود