Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-یک مقام آمریکایی گفته است برای به زانو درآوردن اقتصاد ایران، باید صادرات نفتی ایران به حدود 500 هزار بشکه در روز کاهش یابد.

روزنامه "وال استریت ژورنال" آمریکا با انتشار گزارشی نوشت، تحریم‌های نفتی ایالات متحده آمریکا علیه ونزوئلا باعث می‌شود واشنگتن نتواند آن گونه که ادعا می‌کند صادرات نفتی ایران از ماه آوریل سال جاری میلادی را به صفر برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزنامه آمریکایی با اشاره به اینکه، تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ونزوئلا به سود ایران تمام می‌شود، نوشت:

"تحریم‌های دولت ترامپ علیه صادرات نفت خام ونزوئلا، تلاش واشنگتن برای به صفر رساندن صادرات نفتی ایران را به چالش می‌کشد. به گفته کارشناسان، واشنگتن برای جلوگیری از افزایش قیمت، مجبور خواهد شد در آوریل سال جاری میلادی که موعد تمدید معافیت‌های تحریمی برای خریداران نفت ایران است،  بعضی از خریداران نفت ایران را از تحریم مستثنی کند. این در حالی است که مقامات واشنگتن طی روزهای گذشته تاکید کرده‌اند که معافیت جدیدی در راه نخواهد بود.  

دولت ایالات متحده در اواخر ژانویه، تنها دو ماه پس از آن که تحریم صادرات نفت ایران را به مورد اجرا گذاشت، خرید نفت از دولت ونزوئلا را نیز تحت تحریم قرار داد. همزمان با این اقدام ، کاخ سفید، 8 کشور از خریداران نفتی ایران را مورد معافیت 6 ماهه قرار داد که این معافیت در آوریل امسال به سر خواهد آمد.  این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بیشتر قیمت نفت همزمان با برگزاری انتخابات میاندوره‌ای نوامبر سال 2018 آمریکا صورت گرفت.  

با این حال یک مقام وزارت امور خارجه آمریکا گفته است حتی با وجود تحریم‌های نفتی ونزوئلا، واشنگتن در تلاش است از ماه آوریل سال جاری میلادی با عدم اعطای معافیت به خریداران نفت ایران، صادرات نفت ایران را به صفر برساند.

مقامات ایالات متحده امیدوارند فشار شدید اقتصادی موجب شود تا مقامات ایران به درخواست‌های واشنگتن شامل توقف برنامه موشکی بالستیک و پایان دادن به دخالت در مناطقی چون سوریه، عراق و یمن، تن دهند.

"سارا وخشوری"، کارشناس امنیت انرژی در واشنگتن اما معتقد است که ایالات متحده احتمالا همچنان اجازه خواهد داد برخی از خریداران نفتی عمده ایران با کاهش سطح خرید خود از ایران، همچنان به خرید خود ادامه دهند.

او به "وال استریت ژورنال" گفت: "تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ونزوئلا و شرایط بازار نفت احتمالا منجر به دور دیگری از اعطای معافیت های تحریمی به برخی از خریداران نفتی عمده ایران در ماه آوریل شود.

به گفته این کارشناس، میزان صادرات نفت ایران در ماه ژانویه سال 2019 حدود 1.1 میلیون بشکه بوده است که این رقم کاهش محسوسی نسبت به یک سال قبل نشان می‌دهد که میانگین صادرات روزانه ایران در ژانویه سال 2018 حدود 2.3 میلیون بشکه بوده است.  

بنا به مدعای یک مقام دیگر آمریکایی،شرکت ملی نفت ایران، که تحت فشارهای شدید تحریمی است هم اکنون با یک کسری و بدهی 50 میلیارد دلاری مواجه است.  

این مقام آمریکایی همزمان می‌گوید برای به زانو درآوردن اقتصاد ایران باید صادرات نفتی ایران از میزان حدود 1 میلیون بشکه در روز به میزان 45 درصد دیگر نیز کاهش یابد و بین 500 هزار تا 600 هزار بشکه دیگر از صادرات نفت ایران کاهش یابد."

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۲۸۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم های جدید ایران تا چه حد جدی است؟

به گزارش همشهری آنلاین، افزایش تنش‌های نظامی در منطقه بحث برسر تحریم‌های نفتی ایران را افزایش داده و حتی جمهوری‌خواهان در آمریکا در تدارک طرحی برای افزایش تحریم‌های نفتی ایران هستند، اما روز گذشته بلومبرگ اعلام کرد بایدن تمایلی به افزایش تحریم‌های نفتی ایران ندارد.

بلومبرگ همچنین توضیح داد: درحالی‌که قانونگذاران آمریکایی در واکنش به پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی، در تلاش برای اقدامات جدیدی هستند، بازار انتظار ندارد هرگونه تحریم جدیدی، تأثیری روی صادرات نفت ایران داشته باشد. تحلیلگران بازار نفت می‌گویند که بایدن از انجام هرگونه حرکتی که قیمت نفت خام یا بنزین را افزایش دهد، بیزار است. آمارها نیز نشان می‌دهد شیب قیمت نفت نزولی شده و دیروز حتی قیمت نفت به مرز ۸۶دلار رسیده است.

سایر خبرها در حوزه انرژی نیز نشان می‌دهد با وجود بازگشت تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ونزوئلا فروش نفت ونزوئلا با کمک ارزهای دیجیتال شتاب گرفته است. به‌زعم برخی تحلیلگران ایران نیز می‌تواند با استفاده از مکانیسم ارزهای دیجیتال تجارت خارجی خود را به‌ویژه در حوزه انرژی افزایش دهد.

بیشتر بخوانید

صادرات گاز به پاکستان از سرگرفته می شود؟ | مذاکره وزرای نفت ایران و پاکستان راه بی بازگشت پاکستان در تکمیل خط لوله گاز | سفر رئیسی صادرات انرژی ایران را تسهیل می کند؟

آمارهای موجود از بازار فروش موبایل درجهان نیز نشان می‌دهد فروش آیفون اپل در چین طی ۳ماهه اول سال میلادی جاری، ۱۹.۱درصد کاهش یافته است؛ درحالی‌که فروش هوآوی ۶۹.۱درصد افزایش داشته است.

کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا هم دیروز با بیان اینکه اقتصاد جهان در یک نقطه عطف قرار گرفته است، گفت: واقعیت‌های گذشته با عدم‌قطعیت‌های جدید جایگزین شده‌اند، اما برخی موارد به‌طور قطع ثابت باقی خواهند ماند.

دیروز در عین حال مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی ایران از عزم ایران و پاکستان برای توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای و بندری به‌منظور دستیابی به تجارت ۱۰میلیارد دلاری ۲ کشور خبر داد.

کد خبر 846768 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها نفت قیمت نفت و گاز ایران و آمریکا بایدن تحریم هسته‌ای - انرژی

دیگر خبرها

  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • افزایش چهار برابری درآمدهای نفتی ایران با شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها
  • ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است | درآمدهای نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • کره شمالی: تحریم‌های آمریکا به حلقه‌ای بر گردن واشنگتن تبدیل شده است
  • سرنوشت سیاسی بایدن در گروِ تحریم نفتی ایران | فارن پالسی: بایدن به دام افراطیون برای تحریم ایران نیفتد
  • مخالفت هرتزوگ با تحریم گردانی در ارتش رژیم صهیونیستی توسط واشنگتن
  • واکنش هرتزوگ با تحریم گردانی در ارتش رژیم صهیونیستی توسط واشنگتن
  • تحریم های جدید ایران تا چه حد جدی است؟
  • بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران