Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اسبق سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: سندتحول بنیادین سکوی پرتاب خوبی است. نمی‌گوییم سند تحول بدون عیب و ایراد است اما پایه‌ای است که بر اساس اصول تربیت اسلامی بنا شده است.

 حجت السلام محی الدین بهرام محمدیان در نشست "هم‌اندیشی رؤسای سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی (بعد از انقلاب) "با موضوع "مدرسه تراز تمدن نوین اسلامی، چالش‌ها و راهبردها" که در مدرسه دارالفنون برگزار شد با بیان اینکه دهه پنجم، دهه تثبیت انقلاب اسلامی و شکست دیوارهای استکبار جهانی است گفت: کتاب‌های ترجمه‌ای در آموزش و پرورش ما مد شده و گرفتار آن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کتاب‌های خارجی را می‌خوانیم و برای جامعه خودمان نسخه پیچی می‌کنیم در حالی که بومی سازی نشده است.

رئیس اسبق سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با تاکید بر اینکه مدیران مقلد و ترجمه‌گرا به درد آموزش و پرورش نمی‌خورند، اینها برای اردوگاه تفکر مقابل، نیرو تربیت می‌کنند گفت: مدیرانی که به منابع انسانی و نیروی فکری داخلی توجه نمی‌کنند و خود را وامدار دیگران می‌دانند نمی‌توانند پایه‌های تمدن اسلامی را بنا نهند.
وی با بیان اینکه یکی از اشکالات برنامه درس ملی این بود که معلمان ما آموزش لازم را برای تدریس کتب جدید ندیده بودند گفت: امروز نیازمند تربیت معلم برای برنامه درسی ملی هستیم. بهانه‌های مختلفی وجود داشت مانند آنکه برخی دروس چقدر لازم و ضروری هستند؟ یا اینکه این دروس در دانشگاه دوباره تکرار می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه کنکور مدارس را تهدید می‌کند گفت: تصور ذهنی که از تمدن اسلامی داریم باید با رفع موانع موجود عملیاتی شود. به جای مدیران خاطره و به مدیران آرزومند نیاز داریم که آینده را ببینند. برای دهه آینده چه باید بکنیم؟

محمدیان با تاکید بر اینکه مدیران مقلد و ترجمه گرا به درد ما نمی‌خورند، اینها برای اردوگاه تفکر مقابل، نیرو تربیت می‌کنند گفت: مدیرانی که به منابع انسانی و نیروی فکری داخلی توجه نمی‌کنند و خود را وامدار دیگران می‌دانند نمی‌توانند پایه‌های تمدن اسلامی را بنا نهند. صحبت این نیست که از تجارب غرب استفاده نکنیم بلکه مقصود توجه به داشته‌های خودمان و بهره برداری مطلوب از آنهاست.

رئیس اسبق سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی افزود: معلمی که به پخته خواری عادت کند، دانش آموز پرسشگر تربیت نمی‌کند. شکوفایی فطرت و توجه به تربیت عقلانی نباید در هدف گذاری مورد غفلت قرار بگیرد. به ایمان و شناخت مبتنی بر قدسیت نیازمندیم.

وی با بیان اینکه نیازمند انتقال حس کنجکاوی و پرسشگری به دانش آموزان هستیم و برنامه ریزان درسی باید به این مهم توجه کنند اظهار کرد: باید به اخلاق در برنامه درسی ملی توجه کنیم و همه چیز را با اقتصاد گره نزنیم.

محمدیان بر ضرورت توجه به وجه نیمه تخصصی دبیرستان تاکید کرد و گفت: آیا وجه نیمه تخصصی برای این دوره قائل هستیم؟ چرا به وجه نیمه تخصصی دوره متوسطه فقط از زاویه راهیابی به دانشگاه نگاه می‌کنیم؟ صحیح است که نقص آمایش سرزمینی داریم و نمی‌دانیم در آینده در هر رشته‌ای به چه تعداد نیروی کار نیاز داریم.

رئیس اسبق سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با بیان اینکه چندسال قبل هدایت تحصیلی مبتنی بر نیازهای بازار کار بسیار مورد تاکید بود گفت: ولی مسئولان گفتند هدایت تحصیلی را کنار بگذاریم و هرکس هر رشته‌ای می‌خواهد برود و نشان می‌دهد ما هنر مهندسی نیروی انسانی نداریم. مدرسه‌های بدون دیوار در حال توسعه‌اند، ولی این به معنای دست بالا بردن و تسلیم شدن در برابر نظریه‌های موجود دیگر نیست./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۲۹۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: توانمندسازی در دو بعد «معیشت» و «علمی و انگیزشی» معلم باید انجام شود؛ با توجه به رویکرد دولت و رویکرد قوای حاکم و نگاه حمایتی مقام معظم رهبری نسبت به جامعه تعلیم و تربیت، امیدواریم که به روزهای خوب برسیم.

به گزارش ایسنا، ستاری فرد با بیان اینکه در دولت سیزدهم اتفاقات خوبی برای موضوع معیشت معلمین رخ داده، گفت: از دهه هفتاد مسئله نظام رتبه بندی معلمین مطرح بود، به خصوص اینکه در سند تحول بنیادین سال ۱۳۹۰ نیز صراحتا تأکید و تصحیح شد که باید انجام شود که در این دولت عملیاتی و به مسئله معیشت معلمان توجه شد.

وی با بیان اینکه امیدواریم کاری که این دولت در بحث رتبه بندی و توجه به معیشت معلمان شروع کرده استمرار پیدا کند، افزود: با همراهی و همکاری مجلس اتفاقی را رقم می زنیم تا «معلمی» سرآمد همه مشاغل باشد یعنی کارآمدترین و موثق ترین افراد شغل معلمی را انتخاب کنند.

ستاری فرد به دیدار رهبر معظم انقلاب با معلمان اشاره کرد و گفت: حضرت آقا به محور توانمندسازی معلمان اشاره داشتند که باید توانمندسازی در دو بعد «معیشت» معلم و «علمی و انگیزشی» انجام شود که امیدواریم با توجه به رویکرد دولت و رویکرد قوای حاکم و نگاه حمایتی مقام معظم رهبری نسبت به جامعه تعلیم و تربیت، به روزهای خوب برسیم.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی خاص معلمین پرورشی و تربیت بدنی شرکت کردند، ادامه داد: جمعا ۱۹ هزار و ۳۷۷ نفر مربی پرورشی و معلم تربیت بدنی از محل این آزمون وارد آموزش و پرورش می‌شوند.

ستاری فرد با اشاره به سخنان وزیر آموزش و پرورش گفت: به گفته وزیر آموزش و پرورش به زودی مقدمات آزمون دیگر برای مربیان تربیت بدنی و پرورشی در سال پیش رو مهیا می شود؛ چیزی که خیلی برای ما مهم است، جذب مربیان با کیفیت برای نظام تعلیم و تربیت دانش آموزان است.

وی با بیان اینکه امروز دچار چالش های جدی هستیم، افزود: فقر حرکتی، ضعف حرکتی، تغییر سبک زندگی مردم و ورود بچه‌ها به فضای مجازی که رقیب جدی سلامت جسمی و سلامت روانی بچه‌هاست، توجه به کیفیت و کمیت درس تربیت بدنی اهمیت دارد.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در حال حاضر به خصوص بعد از کرونا میزان اضافه وزن و چاقی دانش آموزان و کودکان و نوجوانان به ۳۴ درصد رسیده یعنی از هر سه دانش آموز یک دانش آموز در موقعیت مناسب سلامت قرار ندارد، ادامه داد: اگر دانش آموز در موقعیت مناسب سلامت نباشد قطعا در موقعیت مناسب یادگیری قرار نمی گیرد.

ستاری فرد با بیان اینکه مسئله سلامت دانش آموز زیربناست، عنوان کرد: ارزان ترین و بهترین ابزار و در واقع فرصت کنترل آسیب های اجتماعی و تربیت، مسئله بازی و ورزش است، یعنی بهترین فرصت برای تربیت دانش آموز فرصت بازی کردن است.

وی به عیدی وزیر آموزش و پرورش به دانش آموزان ابتدایی اشاره کرد و گفت: موضوع افزایش ساعت درس تربیت بدنی برای دانش آموزان ابتدایی در سال تحصیلی پیش رو صحبت و عیدی وزیر است که امیدواریم محقق شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در قانون اساسی برای تربیت بدنی و آموزش و پرورش صرفا عبارت رایگان استفاده شده، افزود: دو اصل مهم قانون اساسی به تربیت بدنی رایگان و آموزش و پرورش رایگان اشاره شده است.

ستاری فرد که در برنامه تلویزیونی سخن می‌گفت، به جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد که هم مشکل نظام وظیفه آن ها حل شود، هم اشتغال و ادامه تحصیل آن ها صورت می گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • یادواره شهدای دانش آموز در یزد 
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • تزکیه و پرورش اسلامی در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان