Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  ایلنا از وزارت صمت، عباس قبادی با اشاره به وظایف وزارت جهاد کشاورزی و ستاد تنظیم بازار در تنظیم بازار میوه شب عید، گفت: حدود 50 هزارتن سیب و پرتقال خریداری شده است و تقریبا 80 درصد سهمیه استان ها در سردخانه های استانی ذخیره شده که با تصویب کارگروه های تنظیم بازار استان ها، این محصولات در شبکه توزیع قرار می گیرد و قیمت آنها نیز در نیمه اسفندماه ابلاغ می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: تکالیف عمده وزارت جهاد کشاورزی را ابلاغ کردیم که از جمله، افزایش جوجه ریزی در مرغداری ها است و اگر رقم اعلامی محقق شود، می تواند نیاز عید و بعد از آن را برطرف کند.

قبادی ادامه داد: همچنین به وزارت جهاد کشاورزی اختیار دادیم در صورت نیاز برای حفظ ذخائر استراتژیک گوشت مرغ وارد کند.

معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت مجوز واردات جوجه یکروزه و ممنوعیت صادرات مرغ تا پایان ماه مبارک رمضان را دیگر تصمیمات ستاد تنظیم بازار اعلام کرد و گفت: مقدار قابل توجهی نهاده، وارد کشور شده و مشکلات ارزی هم با کمک بانک مرکزی برطرف شد.

او ادامه داد: تا زمان رسیدن این نهاده ها به مرغداری ها، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و تعزیرات حکومتی بر روند کار نظارت می کنند.

قبادی با بیان اینکه هیچ خرده فروشی حق ندارد مرغ گرم را بالاتر از 11 هزار و 500 تومان عرضه کند، افزود: قیمت جوجه یکروزه هم 2400 تومان اعلام شد و فروش با قیمت بالاتر به عنوان تخلف محسوب می شود و از مسوولان وزارت جهاد کشاورزی که از ابتدای زنجیره بر کار نظارت دارند، درخواست کردیم که نظارت را تشدید کنند.

او با اشاره به اصلاح فرایند توزیع گوشت قرمز قیمت تنظیم بازار، از برنامه ستاد برای توزیع هدفمند این محصول در میان اقشار مختلف مانند کارمندان دولت خبر داد و افزود: هیچ کمبودی در تامین گوشت مرغ و گوشت قرمز نداریم و نقایصی که در بحث نهاده های دامی داشتیم نیز برطرف شده است و از هفته آینده دیگر شاهد صف دریافت این محصولات نخواهیم بود.

قبادی اضافه کرد: برای توزیع روغن، شکر و برنج هم مقرر شد ذخائر استراتژیک و محصولاتی که از سوی تجار وارد کشور شده، در اختیار استان ها قرار گیرد و با تصویب کارگروه تنظیم بازار استانی بین شهروندان توزیع شود.

دبیر ستاد تنظیم بازار درباره تامین پوشاک مورد نیاز مردم برای شب عید، گفت: اتحادیه ها و اصناف با فروشهای فوق العاده و نمایشگاه عرضه مستقیم کالا، پوشاک را عرضه می کنند و اطمینان داشته باشید در این بخش هیچ گونه کمبودی نخواهیم داشت.

قبادی اضافه کرد: هرچند ممکن است در برخی برندها به دلیل متقاضیان بیشتر، نوساناتی داشته باشیم، اما در موارد دیگر با کاهش قیمت به دلیل عرضه زیاد مواجه خواهیم بود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: برنج تنظیم بازار شب عید معاون میوه شب عید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۰۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات تخم مرغ به ۳۰ هزارتن رسید

حمیدرضا کاشانی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: قیمت کنونی هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری ۳۷ هزارتومان است که با نرخ مصوب سال قبل ۱۰ هزارتومان اختلاف دارد.

 به گفته او، با توجه به افزایش هزینه‌های تولید و عرضه تخم مرغ کمتر از قیمت تمام شده و حتی نرخ مصوب سال قبل، مرغداران ظرف ۴۰ روز اخیر ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان متضرر شدند.

کاشانی ادامه داد: با توجه به زیان چشمگیر مرغداران، روند حذف گله‌ها شدت گرفته است که استمرار این روند منجر به خروج مرغداران یکی پس از دیگری از چرخه تولید می‌شود.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن افزود: با توجه به زیان چشمگیر مرغداران انتظار برآن بود که جلسه‌ای در سطوح بالای وزیر در وزارتخانه برگزار شود، درحالیکه به رغم پیگیری‌های مکرر کمترین حمایت از این بخش صورت نگرفته است.

او درباره  آخرین وضعیت صادرات تخم مرغ گفت: بنابر آمار از ابتدای سال تاکنون ۳۰ هزارتن تخم مرغ به بازار‌های هدف صادر شده است که بدلیل شرایط مساعد تولید مازاد بر نیاز کشور تا پایان خرداد، ماهانه حداقل ۲۰ هزارتن تخم مرغ در راستای تعدیل بازار و جلوگیری از افزایش زیان مرغداران باید صادر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • تمایل بازار غیر رسمی به فروش ارز بیشتر است
  • مصرف روزانه ۸ هزارتن شکر در ۶ ماهه نخست سال
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • صادرات تخم مرغ به ۳۰ هزارتن رسید
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است