Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-26@17:32:02 GMT

چهارشنبه‌های امام رضایی

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۳۱۱۷۱

چهارشنبه‌های امام رضایی

چهارشنبه‌ها روز زیارتی امام خوبی‌ها، ثامن الحجج، علی ابن موسی الرضا(ع) است. از دیرباز عاشقان و دلدادگان آقا در این روز دل را به سمت مضجع منور آقا روانه کرده و با سلامی، عرض ارادت می‌کردند به ساحت شمس خراسان.

به گزارش قدس آنلاین در وصف و فضیلت زیارت از راه دور ائمه‌اطهار(ع) و به ویژه امام هشتم(ع) روایات فراوانی نقل شده و می‌طلبد تا در کشوری که متعلق به امام رضا(ع) است، بستری فراهم شود که دل‌های شیعیان و محبین ثامن‌الائمه(ع)، هفته‌ای یک‌ بار در روزی که به نام حضرت است، متوجه بارگاه پرنور این امام مهربان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
طرح ملی «سلام بر امام» و قرائت زیارت امین‌الله طرحی است که از دهه کرامت سال ۹۶ به همت آستان قدس رضوی شروع شده و در حال حاضر هر چهارشنبه در مساجد و بقاع متبرکه سراسر کشور برگزار می‌شود.
طرح «سلام بر امام» هم‌آوایی و هم‌نوایی دلدادگان و محبان اهل بیت(ع) است
مهدی رجب‌پور، مسئول دبیرخانه «طرح ملی سلام بر امام» در گفتگو با خبرنگار ما گفت: طرح ملی قرائت زیارت امین الله با عنوان «سلام بر امام» بهترین مسیر برای این هدف ایجاد زمینه‌هایی در مکان‌های مذهبی و به خصوص بقاع متبرکه و مساجد سراسر کشور بود، تا در روزهای زیارتی امام رضا(ع) ارتباط قلبی بین مردم و امام رضا(ع) برقرار شود.
وی با تاکید بر اینکه طرح «سلام بر امام» هم‌آوایی و هم‌نوایی دلدادگان و محبان اهل بیت(ع) است، افزود: در مشهد مقدس بالغ بر ۹۰ درصد مساجد به این طرح پیوستند و در سطح کشور نیز علاوه بر تمامی بقاع متبرکه، تشکل‌های شاخص فرهنگی و مذهبی با پیوستن به این طرح، ضمن برگزاری هفته ای آن، در ترویج و معرفی آن به مساجد و سایر تشکل‌ها فعالیت می‌کنند.
وی با بیان اینکه در بعضی مساجد در هر سه وعده اقدام به قرائت زیارت امین الله می نمایند، ادامه داد: در اکثر مساجد زیارت نامه همراه با تمام کشور بعد از نماز مغرب و عشاء و در برخی مناطق نیز بعد از نمازظهر و یا نماز صبح قرائت می شود.
مسئول دبیرخانه «طرح ملی سلام بر امام» بیان کرد: بالغ بر یک میلیون کارت زیارت امین الله به همراه بسته‌های متبرک برای توزیع در محل‌های برگزاری این طرح در نظر گرفته شده که تا کنون نیمی از آن توزیع شده است.
وی با ابراز امیدواری از اجرای این طرح در تمام جهان اسلام، تصریح کرد: در ادامه این طرح امیداوریم سایر فضاها اعم از بیمارستان ها، مدارس، ادارات و ... و در مرحله بعد تمام جهان اسلام با پیوستن به این طرح معنوی در روز زیارتی امام هشتم(ع) بر این امام مهربان سلام و درود خود را نثار کرده و قلب های همه ایرانیان و مسلمانان جهان در این روز معطوف به صحن و سرای حضرت شود.
رجب پور یادآور شد: علاوه بر سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی، سازمان صداوسیما، سازمان اوقاف و امورخیریه، سازمان بسیج مستضعفین، مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌ها و سایر نهادها و تشکل‌های فرهنگی سراسر کشور در اجرای طرح«سلام بر امام» مشارکت دارند.
وی در خصوص تأمین اعتبارات طرح با تاکید بر اینکه کانون‌های خادمیاری زائر و زیارت در همه استان ها مسئولیت اجرای طرح و پیگیری های مربوط به آن را بر عهده دارند، گفت: این طرح به صورت مردمی در حال اجراست و از هیچ سازمان و ارگانی حمایت نمی شود و به تجربه هم رسیده که اجرای چنین طرح هایی به صورت خودجوش و مردمی استمرار و دوام بیشتری دارد نسبت به طرح هایی که از جای مشخصی حمایت می شوند.
امام رضا(ع) پاسخ شرکت‌کنندگان در طرح «سلام بر امام» را خواهد داد
حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص این طرح عنوان کرد: هر اقدامی که زمینه ارتباط قلب با امام رضا(ع) را فراهم کند اقدام شایسته‌ای است و نوعی جهاد فی سبیل الله محسوب می‌شود.
وی افزود: ابزارهای رسانه‌ای امروز زمینه‌ای را فراهم کرده‌اند تا مردم از دور و نزدیک ارتباط بیشتری با امام رضا(ع) داشته باشند، اگر کسانی هم امکان حضور در حرم رضوی و بقاع متبرکه برای شرکت در این طرح ملی را نداشته باشند از این طریق همراه با همه مومنان در این روز زیارت امین الله را قرائت کنند. امام رضا(ع) پاسخ شرکت‌کنندگان در طرح «سلام بر امام» را خواهد داد.
پناهیان افزود: طرح «سلام بر امام» طرح بسیار شایسته‌ای است که دل‌های مردم را در روزهای زیارتی امام رضا(ع) متوجه ایشان می‌کند.
طرح «سلام بر امام» عامل معرف افزایی است
آیت‌الله کاظم صدیقی امام‌ جمعه موقت تهران نیز در این خصوص بیان کرد: اجرای طرح «سلام بر امام» دارای آثار و برکات فراوانی در حوزه معرفت افزایی است و انتظار می‌رود با حمایت تشکل‌های مردمی در مساجد و بقاع متبرکه گسترش یابد.
وی تصریح کرد: در طرح ملی «سلام بر امام» با تبیین زیارت امین الله می‌توان مردم را به زیارت با معرفت امام رضا(ع) هدایت کرد.
وی بیان کرد: زیارت امین‌الله از زیارت‌های کوتاهی است که دارای دعاهایی بسیار زیبا و متنوع بوده و تنها اختصاص به یک حرم ندارد. ویژگی دیگر زیارت امین‌الله این است که می‌توان آن را از راه دور به نیت زیارت یک امام معصوم قرائت کرد.
طرح «سلام بر امام» تظاهراتی بزرگ برای تبلیغ دین است
حجت‌الاسلام مرتضی امین‌نیا مدیر موسسه حق‌پژوهی نیز در این خصوص بیان کرد: توجه دل‌ها به امام رضا(ع) در حقیقت توجه دادن به خوبی‌هاست و هر مراسم دینی از جمله قرائت زیارت امین‌الله در روزهای زیارتی امام رضا(ع) ارزشمند است.
وی با بیان اینکه طرح «سلام بر امام» که در روز زیارتی امام رضا(ع) برگزار می‌شود، تظاهراتی بزرگ برای تبلیغ دین است، افزود: امام رضا(ع) حق عظیمی بر گردن مردم دنیا به ‌ویژه ایران و مشهد مقدس دارند و از این ‌جهت بسیار شایسته است مردم به یاد ثامن‌الحجج(ع) در طرح «سلام بر امام» زیارت امین‌الله را قرائت کنند.
امین‌نیا بیان کرد: زیارت امین الله زیارتی است که امیر عابدان امام زین العابدین(ع) در اوج عرفان، خطاب به امیرمؤمنان علی(ع) آن را انشاء فرموده و از بهترین زیارتنامه هاست و به گفته امام باقر(ع) می‌توان آن را در تمام زیارتگاه‌های ائمه(ع) خواند.
نظرات علمای اعلام در خصوص اجرای طرح «سلام بر امام» حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی:
جابر بن عبدالله انصاری در روایاتی که سندش خیلی معتبر است می گوید من به حضرت باقر(ع) عرض کردم که اگر بخواهیم حضرت امیر و امامان دیگر را زیارت کنیم چه عبارتی بگوییم؟ حضرت باقر(ع) از پدرشان امام سجاد(ع) زیارت امین الله را نقل کردند که این را برای هر یک از ائمه (ع) بخوانند مثل نوری است که خداوند متعال نظر خاصی به آن کسی که می خواند دارد و بعد خواندن آن شخص، این زیارت به مهر پیامبر (ص) تأیید می شود، بعد به خدمت امام عصر(عج) تقدیم می شود. از این جهت این زیارت امین الله جایگاه بسیار بلندی دارد. علامه مجلسی هم در بحار فرموده این زیارت از لحاظ سند کامل ترین سند را دارد، از این جهت خواندنش بسیار لازم است و دارای ثواب و قدر بسیار بالایی است. خوب است که در تمام زیارت گاه ها، بقاع و مساجد، حداقل هفته ای یک شب زیارت امین الله خوانده شود. ان شاء الله خداوند توفیق بدهد.
حضرت آیت الله العظمی سبحانی:
زیارت امین الله از زیارت های بسیار معتبر ما است و علمای نجف و مراجع غالباً مقید هستند که علاوه بر زیارت های دیگر به خصوص این زیارت را بخوانند. هم از نظر سند معتبر است، هم از لحاظ محتوا بسیار بالاست و انجام این کار در تمام بقعه ها سبب نورانیت بقعه و نورانیت افراد می شود. هم توجه به ائمه دارد، هم توجه به خدا دارد، خصوصاً دعاهای بسیار جالبی در ضمن این زیارت است که قلب ما و روح ما نورانیت می بخشد و این عمل را من تبریک می گویم. ان شاء الله موفق است و موفق باشید.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: روز زیارتی امام رضا ع زیارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۱۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علل انتخاب حضرت عبد العظیم حسنی (ع) برای وکالت در ری

به گزارش خبرنگار مهر، امروز ۱۵ شوال المکرم هجری قمری و مصادف با رحلت حضرت عبدالعظیم (ع) است. حضرت عبدالعظیم (ع) مشهور به شاه عبدالعظیم و سیدالکریم از عالمان سادات حسنی و راویان حدیث است که نسب او با چهار واسطه به امام حسن (ع) می‌رسد و سالروز رحلت آن حضرت ۱۵ شوال المکرم ۲۵۲ هجری قمری است.

حضرت «عبدالعظیم حسنی (ع)» از نوادگان «امام حسن (ع)» هستند. محدث نوری درباره فضائل نهفته در وجود ایشان می‌گوید: حضرت «عبدالعظیم حسنی (ع)» مردی پارسا، امانت‌دار، صادق در گفتار، عالم به امور دینی، معتقد به توحید و عدل بود و احادیث فراوانی می‌دانستند در عین حال تقوا پیشگی و درستکاری ایشان باعث بلندی جایگاه و مقام حضرت نزد «ائمه اطهار (ع)» بود و به خاطر کرامت طبع، عزت نفس و خدمت به محرومان ایشان را به «سید الکریم» ملقب کردند.

حضرت عبدالعظیم (ع) از برترین وکلای اهل بیت (ع) بودند

حضرت «عبدالعظیم حسنی (ع)» یکی از بهترین یاران، ولی زمان خود و از وکلا بودند و همکاری بسیاری با «ائمه معصومین (ع)» داشتند، از آنجا که «امام صادق (ع)» در دوران امامت خود یک سازمان ایجاد کردند تا بدین وسیله بتوانند با شیعیان در سراسر سرزمین‌های اسلامی ارتباط برقرار کنند، این سازمان «وکلا» نام داشت و همانند شریان‌های خونی عمل می‌کرد، نظرات و افکار شیعه را به‌صورت مخفیانه گسترش می‌داد.

حضرت عبدالعظیم (ع)؛ محدث برجسته شیعه

حضرت «عبدالعظیم حسنی (ع)» در بین علما به‌عنوان محدث مطرح هستند ایشان فن جمع آوری احادیث و طبقه‌بندی روایات را می‌دانستند و در این زمینه بسیار توانمند بودند لذا حضرت عبدالعظیم از محدثین محسوب می‌شوند.

حضرت «عبدالعظیم حسنی (ع)» یکی از یاران بزرگ اسلام به شمار می‌روند، شیخ صدوق در کتابی با عنوان «جامع اخبار عبدالعظیم» مجموعه‌ای از روایات را گردآوری کرده است که شامل احادیثی بی‌واسطه از «ائمه معصومین (ع)» است، این کتاب شامل دو روایت از «امام رضا (ع)» و ۲۶ روایت از «امام جواد (ع)» و ۹ روایت از «امام هادی (ع)» است و روایات با واسطه آن نیز هم به ۶۵ حدیث می‌رسد.

در روایات آمده است یکی از یاران «امام هادی (ع)» به ایشان مراجعه کرد تا بعضی مسائل حلال و حرام را بپرسد، پس از اتمام کار «امام هادی (ع)» فرمودند: چنانچه در امور دینی مسئله‌ای بر تو دشوار شد، از عبدالعظیم بن عبدالله حسنی سوال کن و سلام مرا به او برسان این امر نشان می‌دهد که حضرت «عبدالعظیم حسنی (ع)» علاوه بر تسلط بر علم، امین «ائمه معصومین (ع)» نیز محسوب می‌شدند.

حضرت «عبدالعظیم حسنی (ع)» در میان فرزندان «ائمه معصومین (ع)» از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بودند و از برترین‌ها محسوب می‌شدند، شیخ صدوق در مورد حضرت «عبدالعظیم حسنی (ع)» چنین گفته است: ایشان شخصی خداپرست، پارسا و پسندیده خدا و «رسول خدا (ص)» و مردم بوده است.

سابقه مبارزاتی خاندان حضرت «عبدالعظیم حسنی (ع)» از یک‌سو و شخصیت علمی و جهادی و ارتباط بسیار نزدیک ایشان با «اهل‌بیت (ع)» از سوی دیگر، موجب شد تا ایشان در سال‌های پایانی زندگی خود تحت تعقیب حکومت وقت قرار گیرد، از این رو برای ادامه فعالیت‌ها ایشان باید به ری سفر کردند، البته برخی معتقدند که حضرت «عبدالعظیم حسنی (ع)» به دستور «امام هادی (ع)» زندگی مخفی را انتخاب کردند و در قالب یک مسافری ناشناس به ری رفتند، پس از آن در خانه یکی از پیروان «اهل‌بیت (ع)» سکونت کرده و روزها روزه بودند و شب‌ها به عبادت می‌پرداختند و گاه به‌صورت مخفیانه از خانه‌ای که در آن ساکن بودند خارج می‌شدند و به زیارت قبری که هم‌اکنون در مقابل مزار ایشان قرار دارد، می‌رفتند و می‌فرمودند: این قبر مردی از فرزندان «موسی بن جعفر (ع)» است.

پیرامون جایگاه علمی «حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)» گفت: «سیدالکریم (ع)» در زمان سه امام بزرگوار زندگی و از محضر آنان استفاده کردند، «امام رضا (ع)»، «امام جواد (ع)» و «امام هادی (ع)»، آن‌ها معصومینی بودند که «حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)» در محضر آنان شاگردی کردند و توانستند از نظر علمی به جایگاه ارزشمندی دست یابند، همین امر سبب شد تا بعد از مدتی به‌عنوان نماینده و یا وکیل «امام هادی (ع)» به سمت سرزمین ری حرکت کنند.

«حضرت عبدالعظیم (ع)» توانستند در بین اصحاب امامیه به‌عنوان وکیل و کسی که مسئول مقدورات «امام هادی (ع)» است جایگاه مناسبی را برای خود فراهم کنند، ایشان به‌عنوان مرجع تقلید و نایب «امام هادی (ع)» در منطقه شناخته شده بودند.

دلایل انتخاب «حضرت عبد العظیم حسنی (ع)» برای وکالت در شهر ری از جانب «امام هادی (ع)»

«حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)» یکی از نادر افرادی بودند که در زمان خود به نهاد امامت و «اهل بیت (ع)» ارادت ویژه نشان دادند، ایشان حتی در بین مردم نیز محبوبیت پیدا کرده و مورد توجه افکار عمومی قرار گرفتند.

«امام صادق (ع)» در دوران امامت خود یک سازمان ایجاد کردند تا بدین وسیله بتوانند با شیعیان در سراسر سرزمین‌های اسلامی ارتباط برقرار کنند، این سازمان «وکلا» نام داشت و همانند شریان‌های خونی عمل می‌کرد، نظرات و افکار شیعه را به‌صورت مخفیانه گسترش می‌داد. «امام هادی (ع)» در نظر داشتند تا فردی را برای وکالت در شهر ری انتخاب کنند که به‌عنوان وکیل از جایگاه علمی و قدرت اختفا بسیار بالایی برخوردار باشد، لذا «حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)» را به‌عنوان وکیل خود انتخاب کردند.

«امام هادی (ع)» در بیان شخصیت «حضرت عبد العظیم حسنی (ع)» می‌فرمایند: «انت ولینا حقاً؛ تو دوست‌دار و یاور حقیقی ما هستی» این توصیف «اهل بیت (ع)» نشان می‌دهد این امامزاده بزرگوار تا چه میزان ارزشمند و با اهمیت بوده‌اند.

علم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)

حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)» با توجه به اینکه سن زیادی داشتند و علوم فراوانی را در محضر امامان گذشته کسب نموده بودند، اما هنگامی که در برابر «امام هادی (ع)» قرار گرفتند فرمودند: یا سیدی من تمام تفکرات و عقاید خود را در مقابل شما ارائه می‌کنم تا شما ایرادات و اشتباهات من را بیان کنید تا بدانم کدامیک درست است و کدامیک نادرست است، این رویداد به‌عنوان «عرضه دین» معرف شد، ایشان با این کار نشان دادند هرچقدر درجات علمی و دینی ما بالا برود بازهم باید در مقابل «ائمه معصومین (ع)» تواضع داشته باشیم.

گسترش تعالیم اهل بیت (ع) از اهداف مهم حضرت عبد العظیم (ع)

توسعه سازمان وکلا و گسترش تعالیم «اهل بیت (ع)» از جمله اهدافی بودند که «حضرت عبد العظیم حسنی (ع)» در ری به دستور «امام هادی (ع)» دنبال می‌کردند و تلاش داشتند تا مشکلات پیش آمده شیعیان را حل کنند، «حضرت عبد العظیم حسنی (ع)» در طی سال‌های فعالیت خود در ری توانستند مأموریت خود را به‌خوبی به اجرا بگذارند، ایشان چتر حمایتی و هدایت تشیع را در منطقه گسترانیدند و معارف «اهل بیت (ع)» را بدون اینکه دستگاه خلافت وقت متوجه شود توسعه دادند.

حفظ کیان تشیع و نشر معارف اسلامی از مهمترین اقدامات حضرت عبدالعظیم (ع) در ری

مخالفت با فرزندان و نسل امام علی (ع) در مدینه توسط متوکل عباسی به حدی رسیده بود که کسی حق نداشت با آنان معاشرت داشته و معامله اقتصادی کند و وضع اقتصادی و معیشتی آنها به سختی انجام می‌شد و درآن شرایط ظلم و خفقان که امام جواد (ع) و امام هادی (ع) دستگیر و تبعید شدند و شیعیان در شکنجه، زندان و زیر ظلم بودند. حتی قبر و بارگاه امام حسین (ع) از ظلم آنان مصونیت نداشت. در این شرایط متوکل از معاشرت و رابطه حضرت عبدالعظیم (ع) با امام هادی (ع) که در سامرا تبعید بود و از انتقال پیام توسط ایشان به شیعیان باخبر شد و برای حکومت خود احساس خطر کرد، از طرفی حضرت عبدالعظیم (ع) در برابر طاغوت مبارزه و ایستادگی کرد، تا جایی که از سوی حکومت متوکل عرصه بر ایشان تنگ شد و امام هادی (ع) به ایشان دستور هجرت می‌دهد. به همین جهت حضرت هجرت از چنگال ظلم را برماندن در مدینه ترجیح می‌دهد و در شهرهای مختلف مخفیانه زندگی می‌کرد. امام هادی (ع) هم به حضرت عبدالعظیم (ع) دستور هجرت به شهرری را دادند.

علاوه بر آن یکی از دلایل هجرت ایشان به شهرری نیاز جامعه شیعه برای هدایت و رهبری بوده است که این موضوع با حضور حضرت عبدالعظیم (ع) در این شهر محقق می‌شد. از طرفی حضرت عبدالعظیم (ع) لزوم پایگاه سازی و تشکیل مرکز تجمع نیروها و اجتماعات در ری را موضوع مهمی می‌دانست که برای حفظ کیان تشیع و نشرمعارف اسلامی باید دنبال می‌شد.

برابری ثواب زیارت حضرت عبدالعظیم (ع) با زیارت امام حسین (ع)

ثواب زیارت حضرت «عبدالعظیم حسنی (ع)» برابر با زیارت «امام حسین (ع)» دانسته شده، حضرت «عبدالعظیم حسنی (ع)» مقام رفیعی داشتند که درباره زیارت هیچ معصومی این ثواب ذکر نشده است البته باید این نکته را متذکر شد ثواب‌هایی که برای زیارت حضرت «عبدالعظیم حسنی (ع)» ذکر شده در مقایسه با زیارت «ائمه معصوم (ع)» نیست، ولی اهمیت زیارت این بزرگوار را نشان می‌دهد.

مردی از شهرری می‌گوید در سامرا به حضور امام هادی (ع) رسیدم، آن بزرگوار از من سوال کرد، کجا بودی؟ پاسخ دادم به زیارت حسین بن علی (ع) رفته بودم و اکنون از کربلا می آیم. دهمین امام شیعیان به وی گفت: «اما انک لوزرت قبرعبدالعظیم عندکم لکنت کمن زارالحسین (ع)، توجه داشته باش، اگر قبر عبدالعظیم (ع) را زیارت کرده بودی، مثل این بود که به زیارت قبرحسین بن علی (ع) رفته باشی»، با توجه به این بیان پاداش زیارت حضرت عبدالعظیم (ع) معادل فضیلت زیارت سیدالشهدا (ع) می‌باشد. این حدیث از نظر سند و مدرک معتبراست و در بسیاری از کتاب‌های عالمان حدیث شناس آمده است. در تبیین مفهوم حدیث می‌توان این برداشت را داشت که شاید حضرت با شناخت خاص از مخاطب خواسته او را متوجه مقام و شخصیت حضرت عبدالعظیم (ع) کند.

کد خبر 6087376 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • تاکید امام جمعه پیرانشهر بر رعایت اخلاق اسلامی
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • سه راهکار طلایی برای انس کودکان قرن جدید با امام زمان (عج)
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)
  • نخستین کاروان حج عمره استان سمنان اعزام شد
  • اجتماع ۲۰ هزار نفری امام رضایی‌ها در کرج
  • حمایت حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا (س) از طرح نور
  • دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)
  • بیانیه مشترک حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) در حمایت از اجرای طرح عفاف و حجاب
  • علل انتخاب حضرت عبد العظیم حسنی (ع) برای وکالت در ری