Web Analytics Made Easy - Statcounter

اتحادیه دامداران ایرلند از دولت ایرلند خواسته تا سفارت‌خانه این کشور در تهران را بازگشایی کند.

به گزارش عصرایران به نقل از وب سایت ایرلندی" اگریلند"، "پاتریک کنت" رییس اتحادیه دامداران ایرلند (ICSA) با اعلام این موضوع گفت: دولت ایرلند باید به طور مستقل کانالی برای ارتباط با ایران داشته باشد.

او با اشاره به بازار رو به رشد صادرات محصولات دامی به ایران، گفت دامداران ایرلندی تمایل دارند به این بازار بزرگ صادرات داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"پاتریک کنت" رییس اتحادیه دامداران ایرلند/ عکس: "آیریش فارمرز جورنال"

دولت ایرلند در سال 2011 به منظور صرفه‌جویی در مخارج دولتی، سفارت خانه‌های خود در تهران و واتیکان را تعطیل کرد.  

اما اتحادیه دامداران ایرلندی می‌گویند با توجه به نیاز ایران به واردات گوشت قرمز طی ماه‌های اخیر و پس از اعمال تحریم‌های آمریکا، آنها تمایل دارند از از این بازار صادراتی بزرگ بی‌نصیب نمانند.

"پاتریک کنت" با تاکید بر ضرورت فاصله گرفتن ایرلند از سیاست‌های یکجانبه دولت ترامپ علیه ایران، گفت دولت دوبلین نیز باید همانند بسیاری دیگر از کشورهای عضو اتحادیه اروپا راه مستقل خود را برود و به بازار بزرگ 80 میلیونی ایران، بی‌توجه نباشد.

او گفت: کشورهای اروپایی باید به تجارت خود با ایران ادامه دهند، به ویژه در حوزه غذایی و دارویی.

این مقام ایرلندی افزود: تصمیم به تعطیلی سفارت‌خانه ایرلند در تهران و واتیکان یک تصمیم ناگهانی و در بدترین دوره اقتصادی ایرلند بود که صرفه‌جویی خاصی را نیز عاید کشور نکرده در عوض با توجه به عدم ارتباط مستقیم و از نزدیک دولت ایرلند با ایران، تجار ایرلندی را از فرصت‌های بزرگ بازار ایران محروم کرده است.

او گفت: ایرلند به عنوان یک عضو متعهد اتحادیه اروپا که اقتصاد آن کاملا وابسته به صادرات است، نیاز به گسترش دیدگاه و حضور جهانی خود دارد.

این مقام ایرلندی افزود: ایرلند به دنبال بازارهای جدید صادراتی است و  توسعه روابط اقتصادی با ایران به عنوان یک بازار بزرگ و مطمئن  که قادر است پول محصولات تولیدی ما را بپردازد، باید در کانون توجه دولت دوبلین باشد.

او افزود: در حالی که تجارت با ایران با محدودیت‌های بانکی ناشی از تحریم‌های آمریکا مواجه است، زمان آن است که با سیاست رسمی اتحادیه اروپا مبنی بر ادامه تجارت با ایران با استفاده از کانال مالی مستقل- اینستکس- همراه شویم.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: واردات گوشت قرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۱۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور

ایرج نوری دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده استان کرمانشاه با اشاره به ممنوعیت چند ساله صادرات دام زنده در کشور، گفت : هر سال تقاضا داریم با هدف حمایت از تولیدکنندگان دام زنده، صادرات از سر گرفته شود و امسال چنین درخواستی داریم.

وی با بیان اینکه چنانچه قرار باشد صادرات دام زنده انجام شود باید این کار در ماه‌هایی از سال که کمبود نداریم و دام زیاد است انجام شود، افزود: معمولا در طی سال دو بار دام زیاد یا به اصلاح «گله‌ریزان» داریم. یک بار از اوایل اردیبهشت تا ۱۵ تیر و یک بار هم از ۱۵ مهر تا اواخر آذر.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده استان کرمانشاه معتقد است، چنانچه قرار باشد صادرات دام زنده از سر گرفته شود، نباید فرصت کنونی که در زمان مناسب صادرات قرار داریم را از دست بدهیم.

نوری با بیان اینکه طی سنوات اخیر صادرات دام زنده ممنوع بوده، ادامه داد: تنها در سال ۱۴۰۱ و آن هم برای مدت سه ماه صادرات دام زنده آزاد شد که در زمان مناسبی هم صورت نگرفت.

وی از ظرفیت قابل توجه صادرات دام زنده خصوصا در استانی مانند کرمانشاه یاد کرد و با بیان اینکه در سال‌هایی که پیک صادرات را داشتیم تا ۷۰۰ هزار راس دام سبک نیز توسط صادرکنندگان کرمانشاه صادر شد، خاطرنشان کرد: کمترین میزان صادراتی که در سال داشتیم نیز حدود ۲۲۰ هزار راس بوده که آن نیز به دلیل محدودیت‌های اعمال شده از سوی دولت بود.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده استان کرمانشاه اشاره‌ای هم به مزایای صادرات دام زنده داشت که در درجه اول حمایت از تولیدکننده است و گفت: وقتی تولیدکننده دام مازاد را در بازار خارجی می‌فروشد، پول خود را نقد دریافت می‌کند، اما در بازار داخلی گاهی پول تولیدکننده چهار تا شش ماه بعد پرداخت می‌شود.

نوری اظهار کرد: از سوی دیگر وقتی تولیدکننده امکان صادرات دام خود را داشته باشد، رغبت بیشتری برای تولید خواهد داشت و افزایش تولید هم می‌تواند به تعدیل قیمت‌ها در بازار داخلی نیز کمک کند.

وی با بیان اینکه صادرات دام سبک زنده عامل گرانی گوشت قرمز در بازار نیست، گفت: بار‌ها این موضوع را به صورت کارشناسی و با دلایل مطرح کرده ایم، اما مورد توجه قرار نگرفته است.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده استان کرمانشاه اظهار کرد: صادرات دام زنده صرفا برای دام‌های مازاد بر نیاز داخل انجام می‌شود و از همین رو باعث کمبود در بازار نخواهد شد.

نوری تاکید کرد: طی چند سال اخیر که امکان صادرات دام زنده فراهم نبود، باز هم شاهد افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار بوده‌ایم که این امر تایید می‌کند صادرات دام زنده عامل گرانی گوشت نیست .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • درخواست اتحادیه عرب برای اجرای قطعنامه آتش‌بس غزه
  • بازار سیاه مهاجرت با ویزای جعلی
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • دفاع برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • درخواست اتحادیه اروپا برای تحقیقات مستقل درباره گورهای جمعی خان‌یونس
  • درخواست آرژانتین از پاکستان و سریلانکا : احمد وحیدی وزیر ایران را بازداشت کنید
  • ◄ درخواست مهم انجمن رانندگان کامیون از اتحادیه تولیدکنندگان قطعات وسائط سنگین
  • درخواست مجدد برای بازگشایی گوگل پلی توسط وزارت ارتباطات
  • محبوب‌ترین سکه طلا در بازار ایران این سکه است