Web Analytics Made Easy - Statcounter

مظفری به تولید بذر«پرتو» و «تابان» پنبه از طریق تکنولوژی هسته‌ای اشاره کرد و گفت: ۱۲ تا ۱۳ سال به طور معمول برای تولید این نوع بذرها زمان می‌برد و این ارقام نیز اینگونه بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «کامران مظفری» امروز(چهارشنبه 24 بهمن) در آیین رونمایی از آخرین دستاوردهای پژوهشگران موسسه تحقیقاتی پنبه کشور و در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: پژوهکشده کشاورزی هسته‎ای در دهه ۵۰ تاسیس شد و فعالیت اصلی آن پس از انقلاب اسلامی و از سال ۱۳۶۲ به بعد آغاز شد و با جذب کارشناس و آموزش آنها روی محصولات کشاورزی و سایر محصولات تحقیق اتفاق افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محقق پژوهشکده کشاورزی سازمان انرژی اتمی ادامه داد: پژوهشکده کشاورزی سازمان انرژی اتمی در کرج روی آفات انباری برای کاهش میزان سموم شمیمایی فعالیت می‎کند و تلاش زیادی در این زمینه شده و موفقیت‎های خوبی نیز در حوزه پرتو یونیزه بدست آوردیم.

 

مظفری تاکید کرد: در حوزه دامپروری واکسن‎هایی بدست آوردیم که موفق آمیز بوده و روی گیاهانی مثل پنبه، گل رنگ و غلات مانند جو و گندم و محصولات باغی مانند نارنگی فعالیت می‎کنیم.

 

وی افزود: رفع معضلات کشاوری کشور اهداف فعالیت ما است و با سازمان‎های تحقیقاتی مرتبط همکاری داریم و یکی از همکاری ما با موسسه تحقیقات پبنه کشور است.

 

محقق پژوهشکده کشاورزی سازمان انرژی اتمی متذکر شد: دو بذر «پرتو» و «تابان» از سال ۱۳۸۳ استارتش زده شد و در آن زمان که با سازمان تحقیقاتی در ارتباط بودیم منعکس شد که بررسی شود چه عواملی منجر به آن شده که رغبت کشاورزان برای کشت پنبه کم شود و به سمت گیاهان جالیزی بروند.

 

محقق پژوهشکده کشاورزی سازمان انرژی اتمی ادامه داد: از طریق تکنیک فناوری هسته‎ای بر روی این زمینه فعالیت کردیم و جهش ژنتیکی در بذر اتفاق فتاد و ۱۲ تا ۱۳ سال به طور معمول برای تولید این نوع بذرها طول می کشد و این ارقام نیز اینگونه بود و با پرتو گاما و تغییر ژنتیکی و بر اساس صفت هدف توانستیم بذرهای سازگار با منطقه را ایجاد کنیم.

 

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی22 بهمن 22 بهمن راهپیمایی 22 بهمن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی فاطمیه راهپیمایی ایام فاطمیه انقلاب اسلامی وزیر ارشاد اردبیل برداشت پنبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۱۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار و رایزنی گروسی با امیرعبداللهیان در تهران

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، عصر امروز با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و رایزنی کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رافائل گروسی که امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در رأس هیئتی برای شرکت در کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای و مذاکرات با مقامات عالی هسته‌ای و سیاسی کشور وارد تهران شد، عصر امروز با حسین امیر عبداللهیان در محل وزارت امور خارجه دیدار کرد.

گروسی در سفر ۲ روزه خود به ایران، قرار است به منظور شرکت در اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای به اصفهان سفر کند و ضمن دیدار و مذاکره با محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی در کنفرانسی خبری به سوالات خبرنگاران و رسانه‌های جمعی پاسخ دهد.

گروسی هنگام ورود به تهران مورد استقبال بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی قرار گرفت.

کد خبر 751185

دیگر خبرها

  • در دیدار گروسی و باقری چه گذشت؟
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • دیدار و رایزنی گروسی با امیرعبداللهیان در تهران
  • تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود
  • کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز شد
  • اسلامی: آماده‌ انتقال فناوری‌ها را به سایر کشورها داریم
  • معاون سازمان انرژی اتمی: ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای