Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-08@03:05:42 GMT

حالِ بد "آلومینیوم المهدی" پس از واگذاری

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۳۲۰۶۲

به گزارش تسنیم، پس از واگذاری پر حرف و حدیث سهام شرکت آلومینیوم المهدی و طرح هرمزال و دفاع جانانه پوی حسینی، رئیس سازمان خصوصی‌سازی از خریدار اول، چندی پیش این سازمان با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به دلیل عدم ایفای برخی تعهدات از سوی خریدار قبلی سهام شرکت آلومینیوم المهدی و طرح هرمزال(شرکت فروآلیاژ گنو) و حال شدن دین مشارالیه، سازمان خصوصی‌سازی اقدام به انتشار فراخوان در خصوص جایگزینی خریدار قبلی نموده و پس از بررسی پیشنهادهای رسیده، قرارداد جایگزین با "شرکت مدیریت پروژه‌های نیروگاهی(مپنا)" منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سازمان در حالی در پایان اطلاعیه خود اظهار امیدواری کرد که با همدلی و همراهی کلیه مسئولین و مقامات کشوری و محلی، شاهد رونق کامل دو مجموعه موثر اقتصادی باشیم که به تازگی سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس با اشاره به فسخ قرارداد واگذاری شرکت آلومینیوم المهدی پس از بازدید اعضای این کمیسیون و مشاهده تخلفات دیگر در این بازدید میدانی گفته کمیسیون اصل 90 تصمیم گرفته از واحدهای واگذار شده بازدید میدانی داشته باشد و در این باره گزارشی را به مجلس ارائه کند.

به گفته بهرام پارسایی تخلفاتی در پرونده شرکت آلومینیوم المهدی مشهود بوده و وضعیت شرکت آلومینیوم المهدی بسیار نگران کننده است. همچنین آنچه باعث نگرانی است اینست که سازمان خصوصی‌سازی از واگذاری شرکت آلومینیوم المهدی به عنوان یک نمونه موفق یاد کرده است. این جای سوال دارد که سایر واگذاری‌ها چگونه صورت گرفته است. بر همین اساس کمیسیون اصل 90 مصمم است که بررسی‌های میدانی بیشتری در مورد واگذاری‌ها انجام دهد و پس از بازدید از واحدهای واگذار شده گزارش آن را به صحن مجلس ارائه کند تا در مورد واگذاری‌ها تصمیم گیری شود.

سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس تاکید کرد: با توجه به اینکه بزرگترین رانت و فساد در خصوصی سازی‌ها وجود دارد و کسی نظارت دقیقی بر آن ندارد، جا دارد که مجلس در این باره تحقیق و تفحص صورت دهد و راهکاری ارائه کند که سرمایه‌گذاران واقعی دچار تنش و نگرانی نشوند. گرچه موارد زیادی از تحقیق و تفحص در مجلس وجود داشته که به نتیجه نرسیده اما امیدواریم تحقیق و تفحص در این مورد بتواند ضمن بازگرداندن مبالغ کسر شده از بیت‌المال، جلوی فسادهای بعدی در واگذاری‌ها را بگیرد.

با توجه به اظهار نظر سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس در خصوص واگذاری‌ها، باید منتظر ماند و دید نتیجه گزارشات میدانی از واگذاری‌های سازمان خصوصی‌سازی در زمان ریاست پوری حسینی به کجا خواهد انجامید!

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۲۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار نفر از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس تحریم شدند

دریافت 136 MB کد خبر 6097449

دیگر خبرها

  • دولت برنامه‌ای برای ارسال لایحه واگذاری حقوق کارگران به مجلس ندارد
  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • چهار نفر از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس تحریم شدند
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • اهتمام مجالس آسیا به‌ تقویت ابعاد نظارت همگانی