Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلنا؛ بخاری گازی یکی از انواع وسایل گرمایشی است که با شروع فصل سرما به سراغش می رویم. در خرید این وسیله در مقایسه با وسایل دیگر خانه، حساسیت بیشتری به خرج می دهیم، چرا که این وسیله می تواند جان و سلامتی انسان را تحت تأثیر قرار دهد. بسیار از خریداران هنگام مراجعه برای خرید بخاری گازی سر دوراهی انتخاب قرار می گیرند و ممکن است با انتخابی نادرست، زمستانی تلخ را تجربه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه مطلب با ما باشید تا شما را با دو معیار مهم در خرید بخاری گازی (میزان گرمادهی و رده انرژی) که بسیار از افراد در خرید نادیده می گیرند، بیشتر آشنا کنیم تا بتوانید بهترین انتخاب را در خرید این محصول داشته باشید.

1.چقدر گرما نیاز دارید؟

اولین سوالی که خریدار بخاری گازی می بایست به آن پاسخ دهد این است که متراژ محیط خانه یا فضایی که بخاری گازی می خواهد آن را گرم کند، چقدر است؟ پاسخ این سوال مشخص می کند که ظرفیت حرارتی موردنیاز بخاری گازی چقدر باشد. ساده تر بگوییم، میزان گرمادهی بخاری گازی می بایست با میزان گرمای مورد نیاز شما در محل کار یا منزل تناسب داشته باشد. انتخاب بخاری گازی با توان گرمایش بالا برای فضایی کوچک یا یک بخاری گازی با توان گرمایش پایین برای فضایی بزرگ، نتیجه ای جز پشیمانی بعد از خرید ندارد. حداقل و حداکثر قدرت گرمادهی بخاری گازی با واحد کیلوکالری بر ساعت سنجیده می شود. بخاری گازی های موجود در بازار معمولاً ظرفیت گرمادهی 6 هزار تا 16 هزار دارند. شما هم می توانید با یک ضرب و تقسیم ساده، ظرفیت حرارتی مورد نیاز متناسب با فضای خود را محاسبه کنید. کافی است که اندازه فضای مدنظر (متر مربع) را در عدد 3 ضرب کنید. سپس قدرت گرمادهی بخاری (کیلوکالری بر ساعت) را بر عدد 24 تقسیم کنید. حال حاصل دو عملیات را با هم مقایسه کنید. هر چه اعداد حاصله به هم نزدیک تر باشند، ظرفیت انتخاب شده مناسب تر خواهد بود. در غیر این صورت، باید به دنبال بخاری با ظرفیت دیگری باشید. به عنوان مثال، فرض کنید فضای مدنظر شما برای گرمایش 100 متر باشد و شما یک بخاری گازی با توان 8000 انتخاب کرده اید. برای تصمیم گیری در مورد این موضوع که بخاری مناسب فضای مورد نیاز شما هست یا خیر، کافی است عدد 100 را در 3 ضرب کنید که حاصلش 300 خواهد بود. همچنین اگر میزان توان بخاری را بر 24 تقسیم کنید، حاصل حدود 330 خواهد بود. بله درست حدس زده اید؛ تفاوت ناچیز بوده و ظرفیت انتخابی شما با فضای موردنظر همخوانی دارد.

2.رده انرژی را نادیده نگیرید!

از نکات مهم دیگری که در هنگام خرید بخاری گازی باید به آن توجه کنید، برچسب مصرف انرژی است. این برچسب برای بخاری گازی دارای اهمیت بخصوصی است، زیرا نداشتن گواهی استاندارد محصول، نه تنها هزینه گاز مصرفی را افزایش می دهد بلکه ریسک جانی بالایی را نیز به همراه دارد. رده مصرف انرژی هر بخاری با برچسبی بر روی کارتن یا خود بخاری نشان داده می شود. این برچسب نشان می دهد راندمان خالص هر بخاری در چه رده ای قرار دارد. هر اندازه رده انرژی به ابتدای حروف الفبای انگلیسی نزدیک تر باشد، بازده خالص بخاری بالا و هرچه به حروف آخر الفبا نزدیک تر باشد، بازده خالص پایین خواهد بود. رده مصرف انرژی برای بخاری های گازی در کشور ما از رده C شروع می شود و متناسب با بهینه کارکرد به ردیف های پایین نزول می کند.

البته علاوه بر نکات مطرح شده، دیگر نکاتی حیاتی در خرید بخاری گازی وجود دارند که لازم است با این نکات نیز آشنایی کافی را داشته باشید. در انتها باید عنوان کنیم که قیمت هر محصول ازجمله قیمت بخاری گازی نیز در انتخاب محصول نقش قابل توجهی دارد. برای دسترسی به بهترین قیمت بخاری گازی از جمله قیمت بخاری گازی نیک کالا ، قیمت بخاری گازی پلار ، بخاری گازی آبسال و دیگر برندها می توانید به فروشگاه اینترنتی زنبیل مراجعه نموده و با بهترین شرایط، خرید اینترنتی خاطره انگیز داشته باشید. بر اساس خدمت انحصاری «تضمین بهترین قیمت»، بررسی قیمت تنها به دوران قبل از خرید محدود نمی شود. بعد از خرید نیز به مدت 10 روز فرصت دارید که قیمت ها را بررسی نمایید و اگر قیمت پایین تری یافتید اطلاع دهید و ما به التفاوت را دریافت کنید. این فروشگاه برای دوران بعد از فروش محصولات نیز خدمت انحصاری را ارائه نموده است. اگر محصول شما از نظر فنی دچار مشکل شد و نیاز به استفاده از شرایط گارانتی پیدا کردید، کافی است با کارشناسان این فروشگاه اینترنتی تماس بگیرید تا در اسرع وقت پیگیر مشکل فنی محصول شما از شرکت ارائه دهنده باشند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خرید اینترنتی فروشگاه اینترنتی بخاری گازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۲۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، سید علی طاهری اطاق‌سرا اظهار داشت: یکی از شرکت‌های بزرگ کشور برنج‌های در انبار مانده کشاورزان را در دو ماه گذشته خرید و این اتفاق به افزایش قیمت برنج ایرانی انجامید.

بیشتر بخوانید: قیمت جدید برنج اعلام شد

وی از افزایش قیمت برنج ایرانی خبر داد و گفت: اوایل اسفند سال گذشته قیمت برنج ایرانی سیر افزایشی پیدا کرد و به طور مثال قیمت نوع طارم آن به طور تدریجی ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان در هر کیلو نیز بالا رفت؛ این سیر افزایشی قیمت تا پس از تعطیلات عید و ۱۰ روز گذشته هم ادامه داشت، اما از حدود ۱۰ روز پیش تاکنون قیمت‌ها تثبیت شده و تغییری نداشته است.

وی افزود: در پی این افزایش قیمت برنج طارم از حدود ۶۰ هزار تومان به ۸۰ هزار تا ۹۰ هزار تومان در هر کیلو تغییر یافت البته این قیمتی است که از کشاورزی خرید می‌شود و برنج طارم بسته‌بندی شده که به دست مصرف‌کننده نهایی در سراسر کشور می‌رسد ۱۱۰ هزار تا ۱۲۰ هزار تومان در هر کیلو است.

طاهری ادامه داد: دلیل افزایش قیمت این است که یکی از شرکت‌های بزرگ کشور حجم زیاد برنجی که در سال گذشته به دلیل مازاد برنج در بازار در انبارها مانده بود را از کشاورزان خرید و در طول ۱۰ تا ۱۵ روز کاری هم پول برنج خریداری شده را پرداخت کرد، در نتیجه این افزایش تقاضا برای برنج قیمت آن چنان که شرح داده شد، افزایش یافت.

رییس اتحادیه برنج‌فروشان شهر بابل اظهار کرد: این شرکت در نشستی که با یکی از وزارتخانه‌ها داشت بر سر خرید برنج‌های انبار شده به توافق رسید و در ابتدای امر و اوایل اسفند برنج را با قیمت ۶۸ هزار تومان تا ۷۰ هزار تومان در هر کیلو از کشاورزان می‌خرید، اما هر قدر خرید این شرکت ادامه پیدا می‌کرد قیمت کشاورزان برای برنج بالاتر می‌رفت و تا ۹۵ هزار تومان در هر کیلو هم پیش رفت تا اینکه سرانجام خرید آن ۱۰ روز پیش متوقف شد.

وی خاطرنشان کرد: بیشتر خرید این شرکت از برنج‌کاران مازندرانی بود، اما از گیلانی‌ها هم خرید کرد.

گرانی برنج در پی افزایش نرخ دلار

طاهری افزایش نرخ ارز را هم بر افزایش قیمت برنج ایرانی موثر دانست و گفت: افزایش اخیر قیمت ارز که به گران شدن برنج‌های وارداتی انجامید نیز در افزایش تقاضا برای برنج ایرانی و بالا رفتن قیمت آن تاثیر داشت. با افزایش نرخ ارز قیمت برنج‌های خارجی ۱۰ هزار تومان تا ۱۵ هزار تومان بالا رفت.

وی افزود: با این حال حدود ۲۵ درصد کشت پارسال هنوز فروخته نشده و در انبارها مانده که البته این بخش متعلق به تاجران است نه کشاورزان.

رییس اتحادیه برنج‌فروشان شهر بابل پیش‌بینی کرد که در فصل برداشت برنج امسال قیمت‌ها مانند سال گذشته سرکوب نشود و توضیح داد: با این حال متاسفانه قیمت کشت برنج از ۴۰ میلیون تومان در هر هکتار در سال ۱۴۰۲ به ۵۰ میلیون تومان در سال جاری افزایش پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: قیمت مطلوب برنج‌کار برای هر کیلو برنج با وجود هزینه‌ای که باید برای کشت برنج خرج شود رقمی حدود ۱۲۰ هزار تومان در هر کیلو است، اما برای این قیمت تقاضایی وجود ندارد در نتیجه برنج‌کار مجبور است از سود خود کم کند تا بازار را از دست ندهد به نظر می‌رسد امسال برنج از برنج‌کار با قیمتی بین ۸۵ تا ۹۵ هزار تومان خریداری شود.

طاهری از وضعیت خوب ذخایر آبی خبر داد و گفت: امیدواریم تا پایان برداشت همین وضعیت برقرار باشد و مشکل تامین آب نداشته باشیم.

وی در نهایت برآورد کرد که محصول برنج امسال از شالیزارهای مازندران به بیش‌تر از یک میلیون تن برسد.

منبع: ایلنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228858 برچسب‌ها قیمت کالا

دیگر خبرها

  • نحوه خرید بلیط چارتر به مقصد دبی
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • گلایه مددجویان بهزیستی از عدم تحویل کولر گازی
  • معرفی 5 مدل پالت پرفروش و محبوب حتما بخوانید!
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • نکات مهم قبل از انتخاب و خرید بهترین باربیکیوها
  • واکنش مژده لواسانی به گزارش‌های زبان معیار + فیلم