Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از گیلان، آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در استان گیلان، امروز، 24 بهمن ماه در جلسه تفسیر سوره حجر که در مصلی رشت برگزار شد، با اشاره به اینکه خداوند بشر را از گل خشک‌شده سیاه و بدبو آفریده است، اظهار کرد: آیه 26 سوره حجر درباره آفرینش انسان بوده و آیه 27 این سوره در مورد آفرینش جن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به آفرینش بشر در آیه 28 سوره حجر اشاره کرد و افزود: آفرینش فرشتگان قبل از خلقت آدم بود؛ ضمن اینکه آفرینش انسان با عالم مادی رابطه دارد، زیرا بشر از جنس گل و خاک است.

امام جمعه رشت با بیان اینکه انسان آفریده شده از خاک باید تلاش کند زمینی باقی نماند، تصریح کرد: جسم ابزاری برای رشد انسان است، زیرا اگر بشر بخواهد زمینی باقی بماند مانند حیوانات می‌شود.

آیت‌الله فلاحتی به توانایی بشر در اختراع، اکتشاف و تسخیر کرات آسمانی توسط خداوند اشاره کرد و گفت: قرآن کتاب علمی نیست، بلکه قرآن کتاب سعادت و تربیت انسان است.

وی با اشاره به اینکه دانش بسیاری باقی مانده که هنوز بشر به آن نرسیده است، بیان کرد: در آینده بشر به مسائل پیچیده‌تر از اکنون می‌رسد و زندگی انسان روز به روز متحول می‌شود.

نماینده ولی فقیه در گیلان یادآور شد: دستاوردهای علمی به معنای مخالفت با خدا نیست، بلکه علمای شیعه نه تنها با دستاوردهای علمی مخالفتی ندارند، بلکه در مورد دانش جدید فتواهایی صادر کردند.

آیت‌الله فلاحتی با بیان اینکه دو نظریه در مورد پیدایش انسان بین دانشمندان جهان وجود دارد، خاطرنشان کرد: عده‌ای از دانشمندان به تکامل انواع عقیده دارند و داروین از جمله طرفداران این نظریه است. طبق نظریه مذکور، اصل ذرات و ریزترین ذرات در اعماق دریاها و اقیانوس‌ها بود و موجودات در ابتدا تک‌سلولی بودند و براساس تغییر و تحول به ساحل رسیدند.

امام جمعه رشت با اشاره به جهش و تکامل موجودات تک‌سلولی، اظهار کرد: طبق نظریه دانشمندان مذکور نوع کامل ذرات تبدیل به آدم شده است.

آیت‌الله فلاحتی به نظریه دانشمندان مبنی بر اینکه موجودات در شکل نخستین خود مانند همدیگر هستند، اشاره کرد و افزود: موجودات در مرحله بعد تکامل پیدا کردند و به این نظریه ترانسفورمیسم گفته می‌شود.

وی با بیان اینکه از خلقت آدم تاکنون 12 هزار سال می‌گذرد، تصریح کرد: طبق روایتی از امام علی(ع) انسان‌های دیگری قبل از آدم زندگی می‌کردند لذا نظریه دوم دانشمندان در مورد پیدایش بشر ثبوت تکامل نام دارد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن آیت الله فلاحتی تفسیر قرآن سوره حجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۳۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، برنامه بزرگداشت مقام معلم و استاد با حضور اعضای هیئت علمی و استادان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان برگزار شد.

مدرس دانشگاه و مشاور خانواده در این نشست گفت: در جهان دو معلم وجود دارد، نخست روزگار است که به قیمت جان ما به ما درس می‌دهد و دیگری معلمانی هستند که به قیمت جانشان به ما درس می‌دهند، وظیفه معلمان در قبال جامعه و انسان‌ها وظیفه بسیار حساس و بس خطیر است و معلم باید علاوه بر آموزش علم به دانش‌آموزان و دانشجویان به آنان درس اخلاق بیاموزد.

امیرحسین افضلی ادامه داد: امروزه به دلایل شرایط ایجاد شده در زندگی ما، مشکلات متعددی در زندگی انسان‌ها به وجود آمده است. در این رهگذر باید تلاش کنیم که بار مشکلات را چه در زندگی خود و چه در زندگی دیگران کمتر کنیم. مهم‌ترین و ارزشمندترین مفاهیم در زندگی، مفاهیم درونی هستند. انگیزه یکی از مفاهیم درونی است که به طور مثبت روی انسان تأثیر گذاشته و معیار‌های زندگی را مشخص می‌کند، انگیزه به انسان، قدرت تصمیم‌گیری‌های بزرگ و کوچک را می‌دهد، کمرنگ شدن انگیزه در زندگی‌های ما یکی از معضلاتی است که در کمین جوامع امروزی است.

وی متذکر شد: عدم وجود و یا کمبود آرامش در زندگی یکی دیگر از مشکلات ماست که نبودن آن، حادث شدن مشکلات دیگری را در پی خواهد داشت. مقایسه کردن بین شخص و دیگران نیز یکی دیگر از مشکلات زندگی امروزی است، با مقایسه خود با دیگران باعث می‌شویم که دیگران زندگی ما را کنترل کنند، مقایسه غالبا بین نقاط مثبت زندگی دیگران با فرد مقایسه‌گر صورت می‌پذیرد، اگر مقایسه به صورت طبیعی باشد می‌تواند انگیزه را افزایش دهد و زندگی را متحول کند، ولی اگر مقایسه به صورت نادرست باشد، نابودگر می‌شود و زندگی را به تباهی می‌کشاند.

مدرس دانشگاه و مشاور خانواده در ادامه با اشاره مبحث شکرگزاری و قدردانی از داشته‌ها بیان کرد: در حالت عادی افکار و نیاز انسان‌ها، افکار و فعالیت‌های آنان را به سمت کمبود‌ها و رفع آنها سوق می‌دهد. این نیاز و افکار می‌تواند انسان را از داشته‌هایش دور کند، داشته‌هایی که شاید آرزوی بسیاری از افراد دیگر باشد، شکرگزاری برای داشته‌ها، یک قدرت است، قدردان بودن و سپاسگزاری، یک ویژگی خوب و مثبت است که می‌تواند باعث بهبود و رشد زندگی شود و شادی و پیشرفت زیادی برای فرد به وجود بیاورد. شکرگزار بودن از شرایط، ساده‌ترین، بی‌هزینه‌ترین کار در زندگی است که با صرف کمترین وقت و انرژی، بالاترین تاثیرگذاری را روی زندگی خواهد داشت.

در پایان برنامه از اعظم محمودی، عضو هیئت علمی گروه پرستاری و مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، به‌عنوان استاد منتخب سال ۱۴۰۲ و از امین پورصفر، عضو هیئت علمی و مدیر گروه آموزشی فنی و مهندسی دانشگاه، به عنوان استاد ساعی، فعال و مسئولیت‌پذیر سال ۱۴۰۲ با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • دانشمندان چهره یک نئاندرتال ۷۵ هزار ساله را بازسازی کردند + عکس
  • دانشمندان یک «خطای فنی» در لبه کیهان کشف کردند
  • دانشمندان چهره یک نئاندرتال ۷۵ هزار ساله را بازسازی کردند
  • گسترش فرهنگ علمی و دینی به همت شهید مطهری
  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر
  • معلم خط اول تحول در تعلیم و تربیت و میراث‌دار انبیا در انسان‌سازی
  • دستاوردهای علمی مرهون تلاش معلمان و اساتید دانشگاه است
  • دانشمندان جوان این مرز و بوم زمینه ساز پیشرفت های علمی شده اند
  •  کاوش در «فلک‌الافلاک»/ قدمت ۵ هزارساله سکونت انسان در این عرصه