Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-03@08:44:03 GMT

شکم تان با این عادت های نادرست بزرگ می شود

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۳۳۲۵۵

شکم تان با این عادت های نادرست بزرگ می شود

رکنا: این 6 عادت ناپسند عامل اصلی بزرگی شکم است.

وقتی ناراحتید، عصبانی هستید و یا هیجان‌زده و شاد هستید سراغ غذا می‌روید؟ هیجانی خوردن شاید احساس بهتری به شما بدهد اما چربی شکمتان را زیاد می‌کند.

 هر کاری می‌کنید نمی‌توانید دور شکمتان را کم کنید؛ انواع ورزش‌ها و رژیم‌ها را امتحان کرده‌اید اما شکمتان همان اندازه‌ای است که بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گاهی عاداتی که داریم، دلیل بزرگ شدن شکم هستند که در این مطلب به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

وقتی تشنه هستید نوشابه می‌نوشید

هیچ روزی را نمی‌توانید بدون نوشابه‌های گازدار طی کنید؟ این عادت شما می‌تواند دور کمرتان را زیاد کند. بیشتر نوشیدنی‌های گازدار مقدار زیادی قند دارند و اشتهایتان را به غذا زیاد می‌کنند و در نهایت می‌بینید بیشتر از آنچه باید می‌خوردید خورده‌اید.

نوشیدنی سالم‌تری انتخاب کنید و هر وقت تشنه هستید آب بنوشید.

بدن ما وقتی که در خواب هستیم مقداری چربی می‌سوزاند. دیروقت شام خوردن، در پروسه‌ی چربی سوزی بدن اختلال ایجاد می‌کند و باعث می‌شود بدن به سختی بتواند این کار را انجام دهد

بشقاب بزرگ غذایتان را پُر می‌کنید

خوردن غذا در بشقاب بزرگ یکی از دلایل بزرگ بودن شکمتان است. وقتی بشقابتان را پُر می‌کنید احتمالاً بیش از نیاز بدنتان غذا می‌خورید و در نتیجه چربی در اطراف شکمتان انباشته می‌شود.

بشقاب کوچک‌تری را انتخاب کنید تا میزان غذایی که می‌خورید را کنترل کنید.

دیر وقت شام می‌خورید

بدن ما وقتی که در خواب هستیم مقداری چربی می‌سوزاند. دیروقت شام خوردن، در پروسه‌ی چربی سوزی بدن اختلال ایجاد می‌کند و باعث می‌شود بدن به سختی بتواند این کار را انجام دهد. ضمناً یک معده‌ی پُر در آخر شب می‌تواند منجر به ریفلاکس اسید معده به مری شده و بدهضمی ایجاد کند.

شب‌ها زودتر شام بخورید و شامتان سبُک باشد.

صبحانه نمی‌خورید

صبحانه مهم‌ترین وعده‌ی غذایی است که وقتی از آن اجتناب می‌کنید، مجبور می‌شوید ساعات بعدی پرخوری کنید. در نتیجه به ناچار چربی‌ها در میان‌تنه‌تان انباشته می‌شوند.

عادت کنید حتماً صبحانه بخورید. یک وعده صبحانه‌ی سالم و انرژی‌بخش چیزی است که نباید آن را نادیده بگیرید.

هیجانی غذا می‌خورید

وقتی ناراحتید، عصبانی هستید و یا هیجان‌زده و شاد هستید سراغ غذا می‌روید؟ هیجانی خوردن شاید احساس بهتری به شما بدهد اما چربی شکمتان را زیاد می‌کند.

راه بهتری برای تسکین استرس و فرو نشاندن خشمتان پیدا کنید، می‌توانید یک لیوان آب بنوشید، با یک دوست درد دل کنید یا ریلکس کنید و به پیاده‌روی بروید.

تا دیروقت بیدار می‌مانید

کمبود خواب نیز می‌تواند علت افزایش وزنتان باشد. یکی از دلایل کمبود خواب، شب‌ها تا دیروقت بیدار ماندن است. کمبود خواب، هورمون کورتیزول را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود هوس کنید تا غذاهای شیرین میل کنید.

هفت تا نُه ساعت خواب، یک خواب خوب و باکیفیت شبانه محسوب می‌شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

منبع: رکنا

کلیدواژه: غذا غذا استرس انرژی عادت اسید غذا عکس زن قتل پسر فیلم تهران دختر پل جوان زن جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۳۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند گفت: رفتارهای نادرست در شیوه زندگی به طور جدی باعث تهدید سلامتی انسان با بیماری‌های مختلفی شده است.

محسن محمدنیا در گفت و گو با ایسنا ورزش را یکی از عوامل سلامتی انسان و محیط‌زیست دانست و افزود: امروزه به علل متعددی مانند زندگی ماشینی، توسعه آپارتمان‌نشینی، تماشای بیشتر تلویزیون و بازی‌های رایانه‌ای، تحرک افراد کاهش پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: علل فوق موجب شده تا بسیاری از انسان‌های امروزه به کالری کمتری نسبت به انسان‌های گذشته نیاز داشته باشند ولی با گرایش افراد به غذاهای پرکالری، آماده، با چربی، قند و نمک بالاتر از میزان نیاز بدن و کاهش مصرف لبنیات، رسیدن ریزمغذی‌ها به بدن دچار اختلال شده و شیوع اضافه وزن و چاقی رو به افزایش است.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: بر اساس آخرین مطالعه STEPS حدود ۶۳ درصد افراد بالای ۱۸ سال در کشور ما دچار اضافه وزن و چاقی هستند که نتیجه این وضعیت افزایش شیوع بیماری‌های غیر واگیر از جمله دیابت و فشارخون بالا بوده است.

وی بیان کرد: رفتارهای نادرست در شیوه زندگی به طور جدی باعث تهدید سلامتی انسان با بیماری‌های مختلفی شده است که اتفاقاً بخش زیادی از آنها قابل پیشگیری است. یکی از راه‌های پیشگیری، ورزش منظم است.

محمدنیا تصریح کرد: از ورزش‌های در دسترس می‌توان به پیاده‌روی، دویدن، دوچرخه‌سواری و ورزش‌های کششی و قدرتی اشاره کرد که می‌تواند به صورت فردی یا گروهی انجام شود.

وی افزود: هر فرد برحسب شرایط زندگی و سلامتی می‌تواند پیاده به محل کار برود، پیاده به خرید برود، به جای آسانسور از پله استفاده کند، در منزل به گل کاری بپردازد، یا در پارک‌ها و جاده‌های سلامتی به پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری بپردازد.

این کارشناس ورزش برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری در طول زندگی برای ورزش را بسیار مهم دانست و گفت: این ورزش‌ها فواید بسیار زیادی برای انسان و محیط‌زیست دارد به طوری که یادگیری، خلاقیت و بازدهی انسان را افزایش می‌دهد.

وی اظهار کرد: ورزش در سالمندان می‌تواند با افزایش خون‌رسانی به مغز، احتمال ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد، همچنین با کنترل قند، چربی و فشارخون، باعث کاهش بیماری‌ها می‌شود.

محمدنیا عنوان کرد: ورزش در کنار دیگران مزایای زیادی دارد؛ چراکه سرمایه‌های اجتماعی (دوست، مربی، همراه و هم صحبت) را افزایش داده و باعث کاهش بیماری‌های روحی روانی نیز می‌شود. ورزش با حفظ توده عضلانی و مصرف انرژی پایه، پدیده سالمندی را به تأخیر انداخته و عمر انسان را طولانی‌تر می‌کند.

وی در همین خصوص از همه شهروندان خواست حتماً در زندگی پرمشغله امروزی وقتی برای ورزش بگذارند تا سالم‌تر پیر شده و دوران سالمندی مستقل‌تری داشته باشند. افراد مبتلا به بیماری که تاکنون ورزش با شدت متوسط و بالاتر نداشته‌اند، قبل از شروع ورزش باید با پزشک خود مشورت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • با این پنج توصیه متخصصان راحت‌تر بخوابید
  • گزارش یوناما درباره وضعیت افغانستان اشتباه و نادرست است
  • این دو نوشیدنی چربی‌های شکمتان را ذوب می‌کنند
  • اگر می‌خواهید شاد باشید این عادت‌ها را کنار بگذارید
  • وقتی سرگرمی، قربانی بزرگ شعار دادن می‌شود /چرا «نون خ» در فصل پنجم مورد استقبال قرار نگرفت؟
  • تکذیب خبر فوت پزشک طرحی در جاسک
  • اقدام کمیسیون اروپا علیه فیس بوک و اینستاگرام
  • ۱۴۸ گاف بایدن در سال جاری میلادی
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟