Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: هدفگذاری در حوزه زنجیره‌های کشاورزی و اتصال به بازار فروش می‌تواند ارزآوری بیشتری داشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، غلامعلی رحیمی طی گفت و گویی اظهار کرد: سازمان اوقاف با داشتن یک میلیون هکتار اراضی که قریب به یک سوم موقوفات کشور است، یک سیزدهم ظرفیت اراضی کشاورزی کشور را در اختیار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در یکسال گذشته رویکرد سازمان اوقاف در اراضی کشاورزی منفعلانه بود ولی اکنون در اراضی و موقوفات کشاورزی رویکرد فعالانه یافته و به ارتقای بهره‌وری می‌اندیشد.

مدیرکل بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: موضوع کشت بیابانی پایه برای رقبات فاقد آب و یا کم آب و موضوع رقبات زنجیره‌ای کشاورزی برای رقباتی که دارای آب هستند و نیز موضوع احیای بهره‌برداری از رقباتی که قبلا از آب، قنات و چاه بهره‌مند بودند از برنامه‌های این سازمان در بهره‌وری اقتصادی است.

رحیمی با بیان اینکه توجه به رونق حوزه کشاورزی با رویکرد اقتصاد مقاومتی است، افزود: این حوزه دارای ضریب اشتغال بیشتر، پایدارتر و ارزبری کمتری دارد.

این مسئول با بیان اینکه با هدفگذاری در حوزه زنجیره‌های کشاورزی و اتصال به بازار فروش می‌تواند ارزآوری بیشتری داشته باشد، گفت: سازمان اوقاف با توجه به جایگاه حاکمیتی و اجرایی، مزیت نسبی نسبت به دیگر دستگاه‌ها دارد و می‌تواند به عنوان الگو و نمونه در مزارع کشور طرح‌های ملی را پیاده کند و کشاورزی نوین مبتنی بر زنجیره را ترویج دهد.

رحیمی با بیان اینکه جذب سرمایه‌گذار در حوزه کشاورزی از اولویت سازمان است، افزود: در این حوزه، روش‌های مشارکت و سرمایه‌گذاری مبنی بر اینکه مطالعات توجیهی، فنی، بازار و اقتصادی طرح آمادگی لازم را داشته باشد در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه برای رقباتی که معارض دارند بررسی موضوع مشارکت با این افراد در دستور کار قرار دارد، تصریح کرد: امروز تاکید بر این است رقباتی که صاحبان حقوقی دارند حقوق آنها بررسی و بر اساس آن سهم موقوفات مشخص و طرح‌های مشارکت طرح‌ریزی شود.

رحیمی گفت: استان مازندران با توجه به میزان بارندگی مناسب و بالاتر از میانگین کشوری مبنای خوبی برای کشاورزی است و با توجه به ظرفیت آبی خوبی که در رقبات وجود دارد آن را برای کشاورزی در اولویت بالاتری قرار می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۴۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • تلاش برای راه‌اندازی دانشگاه‌های وقفی در کشور
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف چه دستاورد‌هایی دارد؟
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • بهره وری غیر اصولی آب مشکلات آینده را بیشتر می‌کند
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود