Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@16:41:39 GMT

تلاش بی وقفه برای بازگشایی راه ها در جنوب کرمان

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۳۵۳۹۸

تلاش بی وقفه برای بازگشایی راه ها در جنوب کرمان

به گزارش ایرنا، با ورود سامانه بارشی به منطقه جنوب کرمان شاهد بارش باران و خوشحالی مردم پس از 2 سال خشکسالی بودیم و البته این باران باعث جاری شدن سیلاب و طغیان رودخانه های فصلی در شهرستان های این منطقه شده است.
بیشترین میزان خسارات ناشی از سیلاب، در جنوب کرمان روی داده و در این راستا شاهد قطعی برق تعدادی از روستاها، سیلاب و تخریب برخی از راه های روستایی و خسارت به زیر ساخت های شهری و روستایی و همچنین آب گرفتگی شدید معابر شهری بوده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


**محور رودبار جنوب به ایرانشهر بازگشایی شد
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان کرمان با اشاره به بارش شدید باران و طغیان رودخانه ها در هفت شهرستان جنوبی استان کرمان گفت: محور رودبار جنوب به ایرانشهر که در پی بارندگی های 24 ساعت گذشته بسته شده بود با همت راهداران این شهرستان بازگشایی شد.
مسعود جمیلی کرمانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به گذر چند رودخانه و مسیل از عرض محور رودبار- ایرانشهر و بارش شدید باران و در پی آن جاری شدن سیلاب، این محور به جهت ایمنی بیشتر و جلوگیری از خسارت های جانی، توسط نیروهای راهداری بسته شد.
وی اظهار داشت: طغیان رودخانه ها در هفت شهرستان ضمن بسته شدن چندین محور اصلی، به محورهای روستایی شهرستان ها هم خسارت وارد کرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: با اشاره به اینکه خسارت های سیلاب به محورهای ارتباطی و ابنیه جاده ها در حال جمع بندی میدانی و نهایی است، عنوان کرد: با توجه به حجم سیلاب، بسیاری از راه های روستایی نیاز به تیغ زنی و بازگشایی دارد که این مهم در دستور کار ادارات راهداری شهرستان ها قرار گرفته است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان کرمان به بارش سنگین برف در بخش ساردوئیه جیرفت اشاره کرد و گفت: کار بازگشایی محورهای روستایی برفگیر از صبح امروز آغاز شده است.
وی بیان کرد: رانندگان به اخطاریه ها و هشدارهای صادر شده از طرف مرکز مدیریت راه ها در زمینه رعایت جوانب احتیاط در زمان بارندگی و عبور نکردن از مسیل ها و آبنماهای سیل خیز توجه کنند.
جمیلی ادامه داد: همکاری مردم و رانندگان در زمان بارندگی سبب انجام بهتر عملیات راهداری و ایجاد ایمنی تردد می شود.
** راه های روستایی رودبار جنوب بازگشایی شد
فرماندار رودبار جنوب از بازگشایی محور ارتباطی 24 روستا در این شهرستان خبر داد و گفت: نیروهای راهداری با همکاری اعضای ستاد بحران از روز گذشته تا کنون 24 محور ارتباطی روستایی را بازگشایی کرده اند.
ابوذر عطاپور در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اثر طغیان رودخانه ها در این شهرستان راه ارتباطی 86 روستا بسته شده بود و تلاش برای بازگشایی این مسیرها همچنان ادامه دارد.
وی تصریح کرد: تعداد 40 روستا در مناطق کوهستانی هستند که طبق برنامه ریزی ستاد بحران، این مسیرها تا روز پنجشنبه به طور کامل بازگشایی می شوند.
فرماندار رودبار جنوب ادامه داد: هم اکنون دستگاه های راهداری در حال فعالیت هستند و امیدواریم تا پایان امروز محور ارتباطی 22 روستای دیگر هم بازگشایی شود.
**سیلاب مسیر ارتباطی 30 روستای عنبرآباد را بست
فرماندار عنبرآباد گفت: بر اثر بارش باران و جاری شدن سیلاب، راه ارتباطی 30 روستا در این شهرستان بسته شده که تلاش برای بازگشایی این مسیرها ادامه دارد.
نادر ملایی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طغیان رودخانه گمرکان موجب بسته شدن 20 راه روستایی در دهستان اَمجز و طغیان رودخانه توکل آباد باعث قطع 10 راه روستایی در بخش مرکزی شد.
وی ادامه داد: هم اکنون تمام دستگا‌ه‌های مرتبط در حال آماده باش و خدمت رسانی به مردم هستند.
فرماندار عنبرآباد گفت: تا کنون بیش از 70 میلیمتر بارندگی در عنبرآباد ثبت شده که این مساله سبب خوشحالی کشاورزان و باغداران این شهرستان شده است.
**زیرساخت های قلعه گنج خسارت دید
فرماندار قلعه گنج گفت: خطوط آب رسانی و شبکه برق برخی از روستاهای این شهرستان صدمه دیده و تلاش برای حل مشکلات پیش آمده ادامه دارد.
عطا ناوکی افزود: مسیر آب رسانی به روستای چاه دادخدا خسارت شدیدی دیده و آب آشامیدنی روستاهای اطراف قطع شده است.
وی بیان کرد: در روستای شمس آباد 380 خانوار دچار سیلاب شده اند اما به دلیل بسته شدن راهها و سیلاب گسترده امدادرسانی به این افراد به کندی پیش می رود اما متوقف نشده است.
فرماندار قلعه گنج بیان کرد: 20 روستا نیز در مناطق دیگر این شهرستان دچار سیلاب شده اند.
**راه ارتباطی 23 روستا در فاریاب بازگشایی شد
فرماندار فاریاب هم گفت: بر اثر جاری شدن سیلاب، راه ارتباطی 23 روستا در این شهرستان مسدود شده بود که با تلاش اعضای ستاد بحران این مسیرها بازگشایی شدند.
علی نیک نفس در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این راه ها شامل 15 روستا در بخش حور و هشت روستا در بخش مرکزی این شهرستان است که بر اثر جاری شدن سیلاب صبح امروز مسدود شده بودند.
وی اظهار داشت: 2 آبنما در بخش مرکزی و حور شهرستان فاریاب به صورت کامل تخریب شده که بعد از پایان بارندگی عمل احداث این آبنماها توسط اداره راهداری انجام می شود.
فرماندار فاریاب از تشکیل ستاد بحران این شهرستان خبر داد و گفت: هم اکنون تمامی اعضای ستاد بحران در حال آماده باش هستند.
وی اظهار داشت: طبق بازدید های انجام شده 60 آبنما در محورهای روستایی شهرستان فاریاب دچار شن زدگی شده اند که با تلاش اداره راهداری این مشکل برطرف شد.
نیک نفس تصریح کرد: تا کنون در سطح شهرستان فاریاب 55 میلی متر بارندگی ثبت شده و بارش باران سبب خوشحالی کشاورزان این شهرستان شده است.
رئیس ستاد بحران شهرستان فاریاب با بیان اینکه تمامی زیرساخت های این شهرستان فعال است، گفت: تمامی راه های ارتباطی این شهرستان باز است و در سطح شهر شاهد آبگرفتگی و در بخش روستایی شاهد آبگرفتگی 18 روستای بخش مرکزی و 12 روستا در بخش حور هستیم.
**بارندگی مجدد از روز جمعه شروع می شود
رئیس مرکز پیش بینی هواشناسی استان کرمان گفت: بارندگی ها تا صبح فردا ادامه دارد و از فردا هوا به شدت سرد می شود.
حمیده حبیبی افزود: در برخی از مناطق، حجم بارندگی در بازده زمانی محدود بسیار بالا بوده به طوری که در دهبکری طی دو روز 110 میلیمتر باران باریده است.
وی ادامه داد: در بسیاری از مناطق استان که طی سال گذشته و سال جاری بارش حداقلی داشتیم در این 2 روز بارندگی روی داده است.
رئیس مرکز پیش بینی هواشناسی استان کرمان گفت: سامانه بارشی امروز از استان خارج می شود اما از روز جمعه سامانه بارشی جدید وارد استان کرمان خواهد شد.
وی از بارش برف در ارتفاعات استان کرمان به خصوص در سیرجان، بافت و رابر خبر داد و بیان کرد: مردم باید خود را برای کاهش شدید دما آماده کنند.
وی با اشاره به تدوام بارندگی در انتهای هفته جاری از مردم خواست از مسیر سیلاب ها فاصله بگیرند زیرا سیلاب به صورت ناگهانی در بستر رودخانه هایی که سال ها خشک شده بودند جاری می شود.
گزارش: هادی شفیعی
7450/7429/ 5054
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 برق خدمت رسانی به مردم راهداری و حمل و نقل جاده سیل شهری و روستایی جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۵۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش بی وقفه کارکنان شرکت آب منطقه‌ای یزد در مواجهه با سیل

جواد محجوبی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد گفت: در بارندگی روز گذشته در استان سستی و ناهمواری جاده‌های غالباً خاکی و صعب العبور و همچنین تاریکی و دید بسیار کم شبانه، مانع از نقش آفرینی و تلاش جهاد گونه در موقعیت‌های پرخطر سیلابی استان نشد. 

وی افزود: علی رغم وجود تهدید‌های جانبی در بارش‌های رگباری کم نظیر اخیر، شب گذشته عوامل فنی و گروه‌های گشت و بازرسی شرکت آب منطقه‌ای یزد در بند‌های خاکی و مسیل‌های در معرض آسیب حاضر شدند و با رصد پیوسته خطرات احتمالی، تمهیدات لازم را پیش بینی کردند. 

گفتنی است مدیرعامل، معاونین و مدیران شرکت علاوه بر حضور شبانه در مکان‌های مذکور، امکانات و ماشین آلات در اختیار را برای حضور میدانی و عملیات عمرانی موردنیاز بسیج کردند. رصد لحظه‌ای آمار بارندگی براساس مدل‌های مختلف علمی و دبی ورودی رودخانه‌ها و بند‌ها و ارسال هشدار‌های لازم به مسئولین ذیربط نیز از مهمترین اقدامات این شرکت در حوادث اخیر محسوب می‌شود. 

شایان ذکر است در بارندگی اخیر، دبی اندازه گیری شده در رودخانه تفت به ۹۲ مترمکعب در ثانیه با دوره بازگشت بیش از ۱۰۰ سال رسید. این حجم از رواناب می‌تواند به خوبی گویای تلاش‌های تاثیرگذار عوامل میدانی کلیه دستگاه‌های ذیربط در مدیریت و کنترل خسارات ناشی از آن باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • انعقاد قرارداد ۲۰۰ میلیارد تومانی برای آسفالت و روکش راه‌های رفسنجان
  • جستجوها برای کودک غرق شده فلاردی ادامه دارد/ پنج روز تلاش بی‌وقفه نیروهای امدادی
  • کرمان همچنان زیر چتربارش‌های بهاری
  • همچنان حدود ۴۵ راه روستایی بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است
  • عملیات بازگشایی راه‌های مواصلاتی زیرکوه آغاز شد
  • راه اندازی مرکز معاینه فنی ناوگان سنگین در کهنوج
  • تلاش راهداران برای بازگشایی راه روستایی جهربه پشوئیه شهداد
  • راه‌های روستایی متاثر از سیلاب مازندران باز شد
  • بازگشایی ۴۵ کیلومتر از راه‌های مسدود شده در سیل ساردوئیه
  • تلاش بی وقفه کارکنان شرکت آب منطقه‌ای یزد در مواجهه با سیل