Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از وزارت علوم، عبدالحمید علیزاده، در شصت‌وسومین همایش معاونان دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور که امروز در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در کرج برگزار شد، گفت: دوشاخصه اصلی برای بین‌المللی‌سازی دانشگاه‌ها، جذب دانشجوی خارجی و استادان بین المللی است.

وی ادامه داد: در این راستا حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه ها مسئولیت مهمی درجذب و پشتیبانی از دانشجویان و استادان خارجی به تحصیل و تدریس در دانشگاه های کشور دارند و مواردی از قبیل اسکان، تغذیه، محیط کتابخانه ای و ایجاد آرامش برای دانشجویان خارجی، زیر نظر معاونت‌های دانشجویی دانشگاه‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل اموردانشجویان غیرایرانی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۵ هزار دانشجوی غیرایرانی در ایران تحصیل می کنند که ۲۷ هزار نفر از آنان زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حال تحصیل هستند، گفت: در این خصوص مطابق برنامه تنظیم شده پیش رفته ایم اما نباید به وضعیت موجود راضی باشیم.

علیزاده فروش خدمات آموزش عالی را «تحریم ناپذیر» دانست و گفت: ما در مرحله بین‌المللی‌سازی آموزش عالی در ایران هستیم و یکی از اهداف مهم بین‌المللی‌سازی مطابق برنامه‌های توسعه پنجم و ششم، شکوفایی اقتصاد آموزش عالی کشور است.

وی با بیان اینکه دستورها و ابلاغ های لازم برای بین‌المللی‌سازی دانشگاه ها صورت گرفته است، گفت: در این مرحله لازم است که زیرساخت‌های این فرایند نیز فراهم شود و به طور مثال در این راستا دانشگاه‌ها برای جذب دانشجو باید فراخوان بدهند و از شروع علاقه‌مندی فرد به یک رشته و ثبت‌نام و جذب آن در دانشگاه، در سایت دانشگاه به عنوان یک فرآیند و پروسه تعریف شود؛ همچنین در بحث بین‌المللی‌سازی ضروری است که مدل ارائه خدمات در فضای بین‌المللی را فراهم کنیم.

مدیرکل امور دانشجویان غیرایرانی سازمان امور دانشجویان افزود: آمادگی داریم تا در دانشگاه هایی که حداقل ۲۰۰ دانشجوی خارجی دارند مرکز کنسولی ایجاد کنیم.

وی اظهار داشت: از دیگر کارهایی که در تشویق و جذب دانشجویان خارجی برای تحصیل در دانشگاه های کشور می توان انجام داد، ارائه بورس مفاخر و مشاهیر ایرانی به دانشجویان خارجی است که این کار در دانشگاه های خارجی هم مرسوم است و البته چند دانشگاه ایرانی هم مبادرت به ارائه این بورس تحصیلی کرده اند و ما باید در دانشگاه‌های کشور این تسهیلات را ایجاد کنیم تا بتوانیم دانشجویان بیشتری جذب کنیم.

انتهای پیام/ 283 / 31 وزارت علوم عبدالحمید علیزاده مرکز کنسول دانشجویان خارجی بین المللی سازی دانشگاه ها معاونت دانشجویی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت علوم دانشجویان خارجی بین المللی سازی دانشگاه ها معاونت دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۵۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی

تحلیل‌گران سیاسی در آمریکا می‌گویند که جنبش اعتراضی دانشجویان در روز‌های گذشته در حمایت از حقوق مردم فلسطین برابر اسرائیل، یک شکاف نسلی در موضوع اسرائیل ایجاد کرده و تمایل جوانان برای به چالش کشیدن سیاستمداران و مدیران دانشگاه‌ها در سراسر آمریکا را بیش از پیش جدی کرده است.

به گفته تحلیل‌گران این شکاف و افکار جوانان آمریکایی در حمایت از فلسطین موجب شده که تیم دموکرات‌ها خطر انتخاب نشدن جو بایدن ۸۱ ساله را به عنوان رئیس جمهور بعدی آمریکا در انتخابات پیش رو بیشتر احساس کنند و حتی احزاب مخالف بایدن را نیز با این خطر جدی مواجه کرده است.

«عمر واسو»، استادیار علوم سیاسی دانشگاه کالیفرنیا در این رابطه گفت: ما در حال حاضر شاهد شکاف نسلی در آمریکا هستیم و این موضوع در دراز مدت چالشی برای حزب دموکرات خواهد بود.

دانشجویان دانشگاه کلمبیا در نیویورک طی هفته گذشته کارزار همبستگی با فلسطین را ایجاد کرده که از آن زمان تا کنون با بازداشت‌های منظم از سوی مقامات دانشگاه روبه‌رو شده است. هرچند برخورد مقامات دانشگاه کلمبیا با این تظاهرات بیش از حد خشن بوده ولی همچنان اعتراض‌های مشابهی در دانشگاه‌های دیگر این کشور ادامه دارد.

تصاویری از بازداشت خشونت‌آمیز دانشجویان، اساتید و روزنامه‌نگاران توسط افسران پلیس نیز خشم بیشتری بین دانشجویان ایجاد کرده است.

عمده بحث‌های اصلی دانشجویان در تظاهرات خود علیه مسئولان دانشگاه این است که باید نوع و میزان حمایت دانشگاه‌ها از اسرائیل مشخص شود.

کاخ سفید و احزاب طرفدار اسرائیل، دانشجویان را به دامن زدن به یهودستیزی متهم کرده‌اند ولی هیچ کدام از این اتهام زنی‌ها نتوانسته اراده دانشجویان را در کاهش اعتراضات کاهش دهد.

نظرسنجی‌های متعدد نشان می‌دهد که بیشتر شهروندان آمریکایی از آتش‌بس دائمی در غزه حمایت می‌کنند ولی با علم به این موضوع هنوز بایدن حمایت قاطع خود را از اسرائیل حفظ کرده است.

تحلیل‌گران می‌گویند این اصرار بایدن برای ادامه حمایت آمریکا از اسرائیل هزینه بسیاری برای حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری خواهد داشت.

دموکرات‌ها در طولانی مدت نمی‌توانند برای مردم آمریکا و به خصوص جوان‌تر‌ها بهانه‌ای برای شرکت در انتخابات داشته باشند و به نظر می‌رسد باید سیاست خود را نسبت به اسرائیل تغییر دهند.

دانشجویان معترض درگیر سیاست حزبی ایالات متحده نیستند. از شعار‌های این چند روز اخیر دانشجویان این‌گونه برمی‌آید که آن‌ها تنها حمایت از فلسطین را جستجو می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • اجتماع دانشگاهیان دانشگاه یزد در حمایت از خیزش دانشجویان جهان
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • رایزنی چهارمحال وبختیاری با تجار خارجی در رویداد بین المللی اکسپو ۲۰۲۴
  • حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی
  • آکسیوس: ۶۰۰ دانشجوی حامی فلسطین در آمریکا بازداشت شده‌اند
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  •  بازتاب بین المللی تظاهرات دانشجویان آمریکا
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • بازتاب بین المللی تظاهرات دانشجویان آمریکا