Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@22:29:55 GMT

ظریف:«اینستکس» قسمتی از تعهدات اروپا هم نیست

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۳۶۲۰۷

ظریف:«اینستکس» قسمتی از تعهدات اروپا هم نیست

خبرگزاری مهر: محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران امروز چهارشنبه در نشست خبری خود با نمایندگان رسانه‌های خارجی در تهران در پاسخ به خبرنگار خبرگزاری آناتولی درباره رابطه روسیه و اسرائیل گفت: ما الان با روسیه و ترکیه درباره راه حل سیاسی در خصوص سوریه کار می‌کنیم.

وزیر خارجه ایران در ادامه افزود: ما با روسیه در سوریه بر یک هدف مشترک همکاری می‌کنیم و آن مبارزه با تروریسم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مبارزه تا حد خوبی انجام شده، اما پایان نیافته است.

ظریف درباره وجود برخی اختلافات میان ترکیه، ایران و روسیه نیز گفت: همکاری ما بدین معنا نیست با این کشور‌ها در موارد دیگر هم همفکر هستیم. با ترکیه در برخی نکات اختلافاتی داریم. با روسیه در مساله اسرائیل اختلاف داریم. اینکه روسیه پیامی به کسی داده باشد که ایران را از سوریه خارج می‌کنیم، من نه در اظهار نظر‌های خصوصی دولت روسیه با ایران و نه در اظهارات عمومی آن‌ها چیزی نشنیده ام.

محمدجواد ظریف در پاسخ به پرسش خبرنگاری از افغانستان درباره مذاکرات ایران با طالبان نیز گفت: برای ما محور همواره این بوده که نتیجه کار توسط افغانستانی‌ها مدیریت، هدایت و رهبری شود.

وی در این باره گفت: به همین دلیل ما هیچگاه بدون گفتگو با دولت افغانستان اقدامی نکردیم. تماس‌های ما با طالبان با اطلاع دولت افغانستان شکل می‌گیرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران تصریح کرد: ممکن است در داخل افغانستان و ایران برخی گروه‌ها با این تماس‌ها موافق نباشند. امیدواریم دولت و همه گروه‌ها به یک راه حل صلح آمیز برسند. فکر نمی‌کنیم اقدامات دیگران به خصوص ایالات متحده بر اساس محور صلح باشد.

محمدجواد ظریف درباره «اینستکس» نیز اظهار داشت: این سازوکاری که اروپایی‌ها پیشنهاد کرده اند، حتی قسمتی از تعهدات شان نیز نیست. آن‌ها در ماه می‌تعهداتی دادند که ما منتظر آن هستیم. خودشان می‌گویند این سازوکار مقدمه‌ای برای انجام آن تعهدات است. بسیار قابل تاسف است که مقدمه ۹ ماه طول کشیده است.

ظریف در ادامه اضافه کرد: اروپا برای تامین امنیت خود موظف است تعهدات خود را اجرایی کند. اروپا باید برای امنیت خودش این اقدام را بکند. برجام یک توافق امنیتی است. نمی‌گوییم این کار بی هزینه است و آمریکا به آن‌ها فشار نمی‌آورد. طبیعی است که باید برای امنیت خودشان هزینه بکنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: ظریف وزیر خارجه ایران مصاحبه اینستکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۶۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟

به گزارش تابناک، تاسیسات LNG 2 قطب شمال به مدیریت شرکت نواتک در دریای یخی کارا، بخش مهمی از برنامه های مسکو برای تقویت صادرات و پر کردن خزانه است. اکنون ماه هاست که آماده ارسال گاز طبیعی مایع به بازارهای جدید، جایگزینی برای تجارت پردرآمد اروپایی با خط لوله بوده است.

  با این وجود، عملیات جدید 25 میلیارد دلاری اساساً غیرفعال باقی مانده است، تولید انرژی روسیه که به طور قابل توجهی با محدودیت های ایالات متحده مهار شده است.   روسیه مدت هاست که به دنبال افزایش سهم خود از بازار جهانی LNG بوده است، اما جنگ و کاهش شدید صادرات زمینی به اروپا به دنبال آن اهمیت این جاه طلبی ها را تقویت کرده است. مسکو می خواهد تولید LNG را تا سال 2030 سه برابر کند و حداقل 35 میلیارد دلار به درآمد سالانه اضافه کند.   روسیه در حال حاضر چهارمین صادرکننده بزرگ LNG در جهان است   مالت هامپرت، بنیانگذار مؤسسه قطب شمال، که بیش از ده سال است توسعه  روسیه در منطقه را زیر نظر دارد، اظهار داشت که "تحریم های ایالات متحده به طرز شگفت آوری خوب عمل می کند. آنها از همان ابتدا تولید LNG 2 قطب شمال را متوقف کردند و از تحویل کشتی ها جلوگیری کردند.   از زمانی که دولت بایدن در سال گذشته کارخانه LNG 2 قطب شمال را تحریم کرد، خریداران در چین و هند که قبلاً نفت روسیه را خریداری کرده و با محدودیت‌های قانونی معامله می‌کردند، از خرید LNG خودداری کردند، حتی با تخفیف.    حفظ صادرات LNG دشوارتر از صادرات نفت است، که علیرغم محدودیت های قیمتی و سایر محدودیت ها به لطف "ناوگان سایه"  ثابت مانده است. این بیشتر به دلیل تجهیزات پیچیده تر مورد نیاز برای بارگیری و انتقال سوخت فوق خنک است.   اکنون اتحادیه اروپا که هنوز به LNG روسیه متکی است و تمایلی به محدود کردن واردات ندارد، در حال آماده شدن برای اجرای برخی اقدامات خود است. اروپا صراحتاً سوخت را ممنوع نمی‌کند، اما بحث‌های بلوک نشان می‌دهد که با ورود به سومین سال جنگ، گاز دیگر محدود نیست. 

دیگر خبرها

  • «رباط صلیبی» تراژدی ۱۹ قسمتی فوتبال ایران
  • حمله گازانبری طالبان به تعهدات آبی با ایران
  • حمله گازانبری امارت طالبان به تعهدات آبی با ایران
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • سردار رشید: در عملیات وعده صادق، 240 جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند/ اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد/ آمریکا و اروپا رایگان هر امکانی را که رژیم صهیونیستی نیاز داشته باشد، در اختیارش قرار می‌دهند حتی بمب اتم!
  • فایننشال تایمز: اروپا نگران تشدید اقدامات «خرابکارانه و خشن» روسیه است
  • حمله گازانبری امارت به تعهدات آبی با ایران ؛ همسایه‌آزاری تمامی ندارد
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی