Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@04:39:43 GMT

60 درصد سیر کشور در همدان تولید می شود

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۳۶۶۰۶

60 درصد سیر کشور در همدان تولید می شود

همدان- ایرنا- استاندار همدان با بیان اینکه 60 درصد سیر کشور در این استان تولید می شود گفت: همدان ظرفیت های مناسبی در تولید این محصول دارد.

سید سعید شاهرخی عصر چهارشنبه در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی اظهار داشت: همدان با چهار هزار و 400 هکتار اراضی زیرکشت سیر و تولید سالانه 60 هزار تن از این محصول، رتبه نخست تولید سیر خشک را در کشور به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه تولید محصول سیر در این استان 2 برابر شده است افزود: کیفیت این محصول 25 درصد کاهش یافته است که این مهم نیاز به بررسی دارد.
شاهرخی با اشاره به کم آب بر بودن سیر گفت: تولید این محصول اشتغالزایی بالایی دارد و این محصول یکی از ارقام مناسب برای جایگزینی محصولاتی پر آب بر است.
وی با بیان اینکه سیر ارزش صادراتی دارد اظهار داشت: اگر می خواهیم در مسائلی که برای استان اهمیت دارد موفق باشیم باید رویکرد علمی را سرلوحه کارها قرار دهیم.
استاندار همدان ادامه داد: مرکز تحقیقات کشاورزی نقش مهمی در توسعه علمی کشاورزی دارد و ضروری است که با سازمان جهاد کشاورزی تعامل خوبی داشته باشند.
شاهرخی گفت: استان همدان در برخی ارقام کشاورزی از جایگاه بالای صادراتی برخوردار است که نباید بازارهای هدف را از دست دهد.
وی با اشاره به نقش صنایع تبدیلی در توسعه کشاورزی افزود: صنایع تبدیلی به عنوان حلقه تکمیل کننده بخش کشاورزی از عوامل توسعه پایدار است.
7523/2087

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد سير كشاورزي صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۶۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت اقتصاد، در این نشست که با حضور سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از معاونان و مدیران دو وزارتخانه و در وزارت اقتصاد برگزار شد، راهکار‌های تامین مالی توسعه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان و ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان‌های گیلان و مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

تامین مالی ریالی این پروژه‌ها و استفاده از فاینانس کشور چین از جمله راهکار‌هایی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اهمیت و ضرورت تامین امنیت غذایی کشور و نقش این اراضی در افزایش تولید محصولات مهم کشاورزی از جمله ذرت، سویا و برنج مقرر شد در خصوص یکی از روش‌های تامین مالی از طریق فاینانس خارجی یا استفاده از منابع ریالی بانک‌های کشور تصمیم گیری شود.

بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح‌ها نزدیک به سه میلیون تن افزایش تولید در بخش محصولات کشاورزی کشور ایجاد خواهد شد و میزان منابع لازم برای اجرای این طرح‌ها نیز در حدود ۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان