Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-30@19:34:09 GMT

توسعه ۱۱ فاز پارس جنوبی توسط شرکت پتروپارس

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۳۷۱۳۸

توسعه ۱۱ فاز پارس جنوبی توسط شرکت پتروپارس

 به نقل از روابط عمومی وزارت نفت، حمید اکبری، مدیرعامل پیشین شرکت پتروپارس در آیین معارفه حمیدرضا مسعودی به‌عنوان مدیرعامل جدید این شرکت، از پتروپارس به‌عنوان شرکتی در سطح شرکت‌های بین‌المللی نام برد و افزود: پتروپارس که مجموعه‌ای حرفه‌ای و مدرن به شمار می‌آید، به دلیل فعالیت مشترک با شرکت‌های خارجی به سازمانی رو به رشد و بین‌المللی بدل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به ظرفیت‌های ایجادشده در شرکت پتروپارس اشاره کرد و با بیان اینکه این شرکت می‌تواند همپای شرکت‌های بزرگ جهانی به رقابت بپردازد، تصریح کرد: پتروپارس در همه پروژه‌هایی که اجرا کرده، توانسته رضایت کارفرما را به همراه داشته باشد.

مدیرعامل پیشین پتروپارس، تعهد، عملگرا بودن و داشتن سازمان منعطف را از ویژگی‌های مثبت شرکت پتروپارس عنوان کرد و افزود: امیدوارم آقای مسعودی با همه ویژگی‌های که از شرکت پتروپارس عنوان شد در کارش موفق باشد.

اکبری با اشاره به اینکه شرکت پتروپارس در طول فعالیت ۲۰ ساله خود، ۱۱ فاز پارس جنوبی را به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم توسعه داده، اظهار کرد: شرکت پتروپارس، بیشترین سهم را در توسعه میدان مشترک گازی پارس جنوبی به‌عنوان پیمانکار داشته است.

اکبری، نتیجه طرح‌هایی را که از سوی شرکت پتروپارس اجرا شده، تولید روزانه ۳۱۱ میلیون مترمکعب گاز (۱۱ میلیارد فوت مکعب) و ۵۰۰ هزار بشکه میعانات گازی عنوان کرد و گفت: بیش از ۱۶ میلیارد دلار در  پتروپارس کار انجام شده که رکورد ارزشمندی است.

مدیرعامل پیشین پتروپارس با تاکید بر اینکه پتروپارس از داشتن مدیران ارزشمند، خبره و افراد متعهد غنی است و می‌تواند مسئولیت‌های سنگین‌تری را به‌عهده بگیرد ابراز امیدواری کرد روزهای خوب و روشنی برای پتروپارس در انتظار باشد.

بیش از نیمی از فازهای پارس جنوبی از سوی شرکت پتروپارس توسعه یافته است

همچنین حمیدرضا مسعودی در این مراسم که برای معارفه وی و تودیع حمید اکبری، مدیرعامل پیشین پتروپارس برگزار شد، اظهار کرد: آقای اکبری به دلیل سال‌ها فعالیت در شرکت پتروپارس، نقش موثری در توسعه میدان مشترک پارس جنوبی داشته است.

وی با اشاره به اینکه بیش از نیمی از فازهای پارس جنوبی از سوی شرکت پتروپارس توسعه یافته است، افزود: اجرای موفق فاز ۱، ۴و ۵، ۶ تا ۸، ۱۲ و ۱۹ پارس جنوبی و عواید حاصل از آن، کام کشور و شرکت ملی نفت ایران را شیرین کرده است.

مسعودی با بیان اینکه شرکت پتروپارس دارای هشت شرکت فعال از جمله پوسکو، POMC و پتروپارس ایران است، تاکید کرد: تبدیل شدن به شرکت بزرگ منطقه‌ای و بین‌المللی در بخش اکتشاف و تولید (E&P) در حوزه بالادست صنعت نفت یکی از مهم‌ترین اهداف این شرکت در ادامه مسیر است.

وی با تاکید بر اینکه شرکت پتروپارس با نگاه ویژه به زنجیره ارزش نفت و گاز باید خود را در پروژه‌های میان‌دستی به بوته آزمایش بگذارد، تصریح کرد: شرکت پتروپارس همانگونه که آقای زنگنه گفتند باید به یک ابرپشتیبان سخت‌افزاری، مغزافزاری و نرم‌افزاری در اجرای پروژه‌ها و طرح‌ها تبدیل شود.

وی صحبت‌های پایانی خود را به بیان دو خواسته اختصاص داد؛ نخست در واگذاری طرح‌ها و کارها به شرکت پتروپارس که زاده شرکت ملی نفت ایران است بیش از پیش توجه شود و  دوم اینکه کماکان مورد حمایت شرکت نیکو باشد.

مسعودی تاکید کرد: نتیجه اعتماد به گروه پتروپارس را در توسعه نیمی از فازهای پارس جنوبی با شرایط و کیفیت عالی مشاهده کردید، بنابراین انتظار این است این حمایت از شرکت پتروپارس ادامه یابد. 

آیین تودیع حمید اکبری و معارفه حمیدرضا مسعودی با حضور مسعود کرباسیان، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، آیدین ختلان، دستیار ارشد وزیر نفت، رضا دهقان، معاون توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران، کریم زبیدی، مدیربرنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران، محمد مشکین‌فام، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس،سیدصالح هندی، مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و جمعی از مدیران مجموعه نفت در سالن نشست‌های شرکت پتروپارس برگزار شد.

 

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۷۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، متشکل از چند شرکت خصوصی ایرانی است!

تین نیوز

به گفته مدیرکل بازرگانی خارجی راه آهن، مجموعه موسوم به کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، متشکل از چند شرکت خصوصی ایرانی است و ادعای اینکه زیرمجموعه دولت ایران، وزارت راه یا شرکت راه آهن است، صحیح نیست.

به گزارش تین نیوز به نقل از فارس، شهرام جعفری مدیرکل بازرگانی خارجی راه آهن، درباره برخی ادعاهای مطرح شده از سوی کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، گفت: شرکت های بخش خصوصی ایران در پروژه های مختلف بین المللی در کشورهای مختلف مشغول فعالیت هستند اما هیچ شرکت خصوصی نمی تواند ادعا کند که زیر مجموعه وزارتخانه یا دولت جمهوری اسلامی ایران یا مجموعه های دولتی است و هزینه کردن از عنوان وزارت راه و شهرسازی و نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان برای توجیه خطای صورت گرفته است.

جعفری ادامه داد: کنسرسیوم مورد اشاره، با انتساب خود به مجموعه های دولتی همچون وزارت راه و شهرسازی و راه آهن جمهوری اسلامی ایران، نزد ذینفعان مختلف داخلی و بین المللی، از جمله راه آهن افغانستان، وجهه حاکمیتی برای خود ایجاد کرده که مورد تایید راه آهن جمهوری اسلامی ایران، به عنوان مرجع رسمی حمل و نقل ریلی کشور نیست.

وی افزود: ادعای تشکیل کنسرسیوم ذیل وزارت راه و شهرسازی و راه آهن جمهوری اسلامی ایران، یک ادعای واهی است، زیرا چنین امری به لحاظ قانونی اساساً امکان پذیر نیست، به طوری که یک شرکت خصوصی زیر مجموعه یک بخش دولتی باشد.

جعفری افزود: علاوه بر مشکل قانونی این ادعا، مشکل دیگر این است که مدیریت این کنسرسیوم با حاشیه هایی که از بابت اعزام یک رام قطار باری از مبدا ایستگاه روزنک افغانستان به سمت ایران ایجاد کرد و نشان داد تجربه و تخصص لازم را جهت بهره برداری از شبکه ریلی کشور افغانستان را ندارد، زیرا بر اساس رویه تعریف شده جهت حمل و نقل بین المللی لازم است تمامی فرایند اجرای کار از طریق شرکتهای فوروادری که مورد تایید شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران انجام پذیرد و در این مورد خاص با توجه به اینکه بر اساس خبرهای رسیده مقصد حمل بار کشور ترکیه تعیین شده است و از طرفی این حمل با واگنهای ایرانی انجام پذیرد بنابراین لازم است موافقت اولیه راه آهن ترکیه با توجه به نوع محموله و نوع واگن اخذ شود، لذا جدا از عدم اخذ تاییدیه شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در خصوص اعزام این قطار به سمت ایران، کشور مقصد هم به دلیل عدم انعکاس مراتب به آن راه آهن بدیهی است موافقتی برای این حمل صادر نکرده است.

وی ادامه داد: حمل بار از طریق خطوط ریلی، تابع شرایط و مقررات مشخصی است و همه بارهای بین المللی بر اساس همین پروتکل ها حمل می شوند اما کنسرسیوم مذکور به جای هماهنگی با راه آهن ایران و طی روال قانونی، مسیر فشار رسانه ای را انتخاب کرد و همین امر موجب ایجاد چالش در این مسیر شده است.

شهرام جعفری گفت: البته با وجود عدم هماهنگی با راه آهن و همچنین طی نشدن مسیر قانونی لازم، جهت مساعدت حمل این محموله تجاری، مدیرعامل راه آهن دستور حمل این بار را از ۷ روز قبل صادر کرد؛ اما کنسرسیوم مذکور پس از چند روز هنوز اقدامات لازم از جمله انجام تشریفات گمرکی را تکمیل نکرده است و به محض وصول تاییدیه گمرک، سیر واگن ها انجام خواهد شد.

جعفری تاکید داشت: شرکت راه آهن قطعا از توسعه ارتباط ریلی با کشور افغانستان استقبال می کند اما بدون لحاظ ایمنی تردد ناوگان و همچنین طی روال قانونی لازم، این امر امکان پذیر نیست و امیدواریم با توجه به این دو مولفه، هرچه زودتر اقدامات لازم جهت آغاز بهره برداری تجاری از مسیر ریلی ایران و افغانستان فراهم شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، متشکل از چند شرکت خصوصی ایرانی است!
  • تجلیل از ۵۰۰۰ معلم شاغل و بازنشسته جنوب استان بوشهر
  • تولید گاز در سکوی شماره ۲۳ پارس جنوبی در خلیج فارس
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • برگزاری همزمان مرحله دوم و سوم لیگ آب‌های آرام و مرحله پایانی لیگ کانوپولو