Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی محتشمی متخصص اطفال  در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  اظهار کرد: بیشتر بچه‌ها اهمیتی نمی‌دهند که در میان انبوهی از لباس، اسباب‌بازی، کتاب و کاغذ از خواب بخوابند، بیدار شده، بازی کنند و تکالیف منزل را انجام دهند، آنها از اینکه دوستانشان این اتاق به هم را ببینند آشفته نشده و فکر نمی‌کنند که والدینشان از این موضوع ناراحت می‌شوند؛ رفتاری که در بیشتر موارد به مشاجره والدین با آنها منجر خواهد شد، زیرا والدین به مرتب بودن وسایل توجه دارند اما بچه‌ها خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص اطفال بیان کرد: ممکن است فردی از اتاقی که یک نفر دیگر آن را مرتب کرده خوشش بیاید و قدر آن را بداند، اما شاید کودکان از اینکه شما اتاق آنها را مرتب کنید خوشحال نشوند و آن را تهدیدی در جهت استقلال خود معنی کنند، «من از جمع کردن لباس‌ها متنفرم»، «همه دوستانم اتاقشان به هم ریخته است»، «اگر قرار است دوباره بخوابم چرا باید تختم را درست کنم؟».

بیشتر بخوانید: ترفند‌هایی برای تربیت صحیح کودکان

به فرزندتان تلافی کردن را یاد ندهید

محتشمی ادامه داد: برخی از والدین کودکان  را در برابر کاری که انجام نمی‌دهند مجازات می‌کنند، «اگر اتاقت را مرتب نکنی، نمی‌توانی دوستانت را به اینجا بیاوری». هر یک از این روش‌ها به‌طور خاص می‌تواند موفقیت‌آمیز باشد، ممکن است کودک چندین بار اتاقش را مرتب کند و پس از آن هرگز این کار را انجام ندهد یا ممکن است اتاقش را از روی بی‌میلی مرتب کند و بیشتر کار‌ها را انجام ندهد و نیمه‌کاره رها کند، بسیاری از کودکان بار‌ها و بار‌ها به خاطر این موضوع مورد بی‌مهری قرار می‌گیرند، و باز هم اتاقشان را تمیز نگه نمی‌دارند.

وی افزود: یکی از تهدیدهای رایج والدین «اگر اتاقت را تمیز نکنی، من لباسهایت را نمی‌شویم!» است، که اغلب نتیجه عکس می‌دهد؛ والد و کودک عصبانی می‌شوند، اتاق و لباس‌ها همان‌طور به هم ریخته برجای می‌ماند و فرزند تلافی کردن را از والدینش یاد می‌گیرد.

با کودک خود سازش کنید

این متخصص اطفال تشریح کرد: اگر والدین به‌طور دائم به فرزند خود به دلیل بی‌نظمی‌هایش حمله کنند، او انتقاد آنها را درونی سازی خواهد کرد و ناراحت و پریشان خواهد شد، زیرا نمی‌تواند انتظارات آنها را برآورده کند؛ موفق‌ترین و واقع‌بینانه‌ترین روش برای کنترل جمع‌وجور کردن وسایل آن است که با هم سازش کنید، حتی اگر این کار به معنای پایین‌آوردن استانداردهای موردنظرتان باشد.

محتشمی ادامه داد: اگر فرزندتان نمی‌تواند اتاقش را مرتب نگه دارد تنبیه بیشتر و کلمات خشن‌تر کمکی نمی‌کند؛ بالحنی آرام با او حرف بزنید، اگر بعد از گذراندن یک روز ناامیدکننده احساس می‌کنید اعصابتان تحت فشار است، قبل از بحث درباره مرتب‌کردن اتاق مدتی صبر کنید، به او پیشنهاد کمک بدهید، «من نصف وسایل کف زمین را جمع می‌کنم تو هم کمدت را مرتب کن».

بیشتر بخوانید: بهترین راه فرزندپروری که از آن بی‌خبر هستیم/ راهکار‌های عملی برای تربیت فرزندان که پدران نیاز دارند

به بی‌نظمی کودک توجه نکنید

وی افزود: در مورد ادامه این کار نگران نباشید؛ بعضی روز‌ها در مورد ظاهر اتاق کودک توجهی زیاد نشان دهید و روزهای دیگر درِ اتاق را بسته و دور شوید، شاید تصمیم بگیرید به درهم ریختگی اتاقش اعتنایی نکنید تا آن همکاری را که از او انتظار دارید از خود نشان دهد، یا شاید صبر کنید تا مدتی سپری شود و روز «تمیزکاری خانوادگی» فرا برسد.

محتشمی یادآوری کرد: سالهای نوجوانی پر از آشوب است، و ممکن است شما و فرزندتان با مشکلاتی روبه‌رو شوید. تا وقتی او به طور کلی در زمینه‌های دیگر زندگی خود موفق است سعی کنید به مشکل اتاق به‌هم ریخته آن‌قدر توجه نکنید همچنان که او رشد می‌کند و بزرگ‌تر می‌شود بیشتر به نظم و ترتیب توجه خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۷۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) بازگشت مجموعه طلای پادشاهی آسانته به غنا پس از ۱۵۰ سال

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

مجموعه طلایی پادشاهی آسانته برای اولین بار پس از ۱۵۰ سال در غنا به نمایش گذاشته شد.

به گزارش فرارو، این مجموعه ارزشمند در زمانی که غنا مستعمره بریتانیا بود، به غارت رفت و به بریتانیا برده شد. این مجموعه طلایی در قرن ۱۹ توسط بریتانیایی‌ها به سرقت برده شد. سپس به بریتانیا انتقال داده شد. 

در این مجموعه ۴۲ قطعه موجود است که هم اکنون در کاخ مان‌هیا در شهر کوماسی به نمایش گذاشته شده است.

بخش اعظم این مجموعه، غنیمت‌های جنگی است که بریتانیا در جنگ علیه پادشاهی آسانته به دست آورده است.

اوتومفو اوسی توتو پادشاه آسانته گفت: همه اقلامی که در سال ۱۸۷۴ به سرقت رفتند، بازگردانده نشده اند، اما روح آسانته در هر آنچه اکنون در اینجا موجود است، خودنمایی می‌کند.

بازگرداندن گنجینه‌های غارت شده طلا و نقره سال‌ها موضوع مذاکرات بین دو کشور بوده است. با این حال بسیاری از این اشیا به صورت امانت به غنا بازگردانده می‌شوند.

دیگر خبرها

  • شلختگی در شهرسازی کشور مشهود است/ تکلیفمان روشن نیست
  • ویدیو/ از طرح دغدغه‌های کارگران تا دوری از باندهای قدرت و ثروت
  • بحران خط دفاعی در منچستریونایتد؛ دوری سه هفته‌ای هری مگوایر از میادین
  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟
  • سپاهان: این داور را نمی‌خواهیم!
  • دوری قهرمان نامدار کشتی ایران از تمرینات +عکس
  • دلیل دوری ستاره کشتی ایران از تمرینات مشخص شد
  • (ویدئو) بازگشت مجموعه طلای پادشاهی آسانته به غنا پس از ۱۵۰ سال
  • دست‌کش طلایی لیگ جزیره به دروازه‌بان آرسنال رسید
  • رقابت سخت بین حسینی و پورحمیدی برای کسب دستکش طلایی