Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@23:21:40 GMT

پیش بینی سهم یک میلیارد دلاری از گردشگری سلامت

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۳۹۵۳۹

پیش بینی سهم یک میلیارد دلاری از گردشگری سلامت

یدالله سهرابی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در نوشهر افزود: امسال سهم ایران از گردشگری سلامت که به لحاظ پیشرفت های پزشکی یکی از کشورهای برتر دنیا محسوب می شود به حدود 430 میلیون دلار رسید و این درحالی است که ترکیه با امکانات پزشکی کمتر از ایران سالانه 5 میلیارد دلار در آمد کسب می کند.
وی به عمل های جراحی پیشرفته که با موفقیت در کشور انجام می شود اشاره کرد و گفت: با توجه به کادر پزشکی حاذق اعمال جراحی خاص در کشور ما بهتر و بالاتر از کشورهای دیگر منطقه نظیر ترکیه و هندوستان انجام می پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو شورای عالی نظام پزشکی کشور با اشاره به جایگاه برتر پزشکی ایران در منطقه پیش بینی کرد: با توجه به انگیزه بالای بیماران کشورهای همسایه برای مراجعه به مراکز درمانی کشور و فراهم شدن بسترهای لازم در سال آینده شاهد افزایش 2 تا 3 برابری جذب گردشگر سلامت در ایران باشیم.
وی با اشاره به جمعیت حدود 500 میلیونی کشورهای همسایه گفت: باید از این ظرفیت با توجه به جذابیت های مختلف گردشگری همچون طبیعت زیبا در شمال کشور و نزدیکی فرهنگی و مذهبی بهترین استفاده را در جذب گردشگری سلامت ببریم و تا چهار سال آینده سهم ایران در گردشگری سلامت را به حدود پنج میلیارد دلار برسانیم.
سهرابی افزود: ارتقای گردشگری سلامت با توجه به ضرورت اجرای اقتصاد مقاومتی در کشور از اهمیت خاصی برخوردار است و در این راستا بسترهای لازم سخت افزاری از جمله تسهیل ویزا، افزایش پروازها و ایجاد دهکده های سلامت برای ادامه درمان بیماران و نرم افزاری در کشور فراهم شود.
وی توجه به تعیین تعرفه بخش خصوصی در حوزه پزشکی از سوی دولت و متناسب نبودن آن با افزایش حقوق و دستمزدها خواستار بازنگری در تعرفه برای افزایش انگیزه لازم برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در جذب گردشگران سلامت شد.
رئیس کمیسیون دارو و تجهیزات نظام پزشکی کشور به ضرورت تسهیل در ویزای گردشگری سلامت از سوی وزارت خارجه اشاره کرد و اظهار داشت: هم اکنون روزانه حدود پنج پرواز تنها از کشور افغانستان گردشگران سلامت را به هندوستان انتقال داده و ویزای این افراد نیز در فرودگاه صادر می شود.
وی گفت: بالا رفتن قیمت ارز ، انگیزه برای جذب گردشگر به ویژه گردشگر سلامت در کشور را افزایش داده است و این نیازمند همکاری و مساعدت تمامی بخش های دولتی و خصوصی برای تسهیل در جذب گردشگران سلامت است.
سهرابی افزود: درحال حاضر 97درصد داروهای مورد نیاز کشور به ارزش 700 میلیون دلار در داخل تولید می شود و تنها سه درصد به ارزش 1.2 میلیارد دلار از خارج از کشور تامین می شود.
وی ادامه داد: برای کاهش وابستگی دارو و تجهیزات پزشکی از خارج ایران به صورت شبانه روزی به دنبال تولید و تامین مواد اولیه دارو در داخل هستیم و در حال حاضر برای تهیه مواد اولیه دارو از دلار 4200 تومانی و بسته بندی دارو از ارز نیمایی استفاده می شود.
عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران تهیه دارو برای اطفال و مسن های آسیب پذیر همچون داروهای پیوندی و شیمی درمانی را اولویت نخست بر شمرد و گفت: تمامی فعالان این حوزه در این راستا تلاش مستمر دارند تا داروهای بیماران آسیب پذیر در کمترین زمان تهیه و در اختیار آنها قرار گیرد.
سهرابی، بازار دارویی کشور امسال را بیش از 21 هزار میلیارد تومان اعلام کرد و پیش بینی کرد: این رقم در سال آینده به 24 هزار میلیارد تومان برسد که 14 هزار میلیارد تومان معادل 55 درصد در حوزه دولت و مابقی آن که 10 هزار میلیارد تومان است در بین 12 هزار داروخانه تقسیم می شود.
در حال حاضر از 220 هزار نفر عضویت ثبت شده در نظام پزشکی 25 هزار نفر داروساز هستند.
/1295/ 1602/1654
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 حقوق دولتی و خصوصی سرمایه گذاری بخش خصوصی شیمی گردشگری جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۳۹۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست

دکتر مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در پیامی ۱۵ اردیبهشت روز ماما را به فعالان این رشته تبریک گفت.

در این پیام آمده است: عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست که نبض حیات را در نوزاد متجلی می‌سازد و از جان مادر حفاظت می‌کند.

اکنون که سیاست‌های جوانی جمعیت در کشور در حال اجراست نقش شما ماما به‌عنوان خط مقدم مراقبت‌های مادر و جنین و کلید سلامت خانواده بیش از هر زمان ارزشمند است.

همکاران ماما، همواره علم و تخصص را با عشق و ایثار، متعهدانه در راه اعتلای سلامت مادران و فرزندان این سرزمین نثار می کنند و برای تحقق این هدف، ذره ای از مسیر سبزی که در آن گام نهاده اند پا پس نکشیده اند و همچنان سربلند و پرافتخار با گام هایی استوار مشغول به خدمت رسانی هستند.

اینجانب فرارسیدن ‌روز ماما را به همه تلاشگران جامعه مامایی در مراکز درمانی و همچنین اساتید و دانشجویان گرانقدر فعال در این رشته در سطح کشور و استان بویژه در دانشگاه علوم پزشکی قم تبریک عرض نموده و از درگاه ایزد منان برای همه شما عزیزان و خانواده های محترمتان سلامتی و بهروزی را خواهانم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند