Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-29@18:19:19 GMT

قوی‌ترین آئودی A6 با موتور دیزلی معرفی شد +تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۴۰۰۲۱

قوی‌ترین آئودی A6 با موتور دیزلی معرفی شد +تصاویر

شرکت ABT نسخه تیونینگ شده از آئودی A6 استیشن دیزلی را با توان ۳۲۵ اسب‌بخار معرفی کرد.

به گزارش شریان نیوز،شرکت ABT Sportsline به عنوان یکی از تیونر‌های خودرو‌های گروه فولکس‌واگن به تازگی تمرکز خود را بر روی نسخه استیشن آئودی A6 قرار داده است. این شرکت که پروژه این خودرو را به تازگی به اتمام رسانده، با انتشار تصاویر آن در فضای مجازی نقل محافل خبری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خودرو که در نسخه استاندارد مجهز به یک موتور ۳.۰ لیتری دیزلی بوده در این مدل مجهز به کامپیوتر (ECU) بهبود یافته شرکت ABT شده است.

در نتیجه توان ۲۸۲ اسب‌بخاری در نسخه استاندارد به عدد ۳۲۵ اسب‌بخار رسیده است. همچنین شتاب صفر تا صد خودرو نیز از ۵.۷ ثانیه به ۵.۵ ثانیه تقلیل یافته، با این تفاسیر این خودرو یکی از قوی‌ترین استیشن‌های دیزلی آئودی محسوب می‌شود که در کنار ارائه فضا و امکانات مناسب خانواده، از ویژگی‌های فنی و اسپرت مناسبی برخوردار است.

در نمای بیرونی این تیونر آلمانی تصمیم به استفاده از رنگ سفید فوق براق در رنگ‌آمیزی بدنه گرفته است. این رنگ فوق براق در کنار قسمت‌های سیاه رنگ براق در قسمت‌های مختلف بدنه، به ارائه نمای اسپرت از خودرو کمک شایانی کرده است. همچنین اضافه شدن دیفیوزر سیاه رنگ در زیر سپر‌های اسپرت خودرو، ارتفاع A6 استیشن از سطح زمین را به ۸۹ میلی‌متر رسانده است. شرکت ABT برای تکمیل نمای ظاهری خودرو، رینگ‌های جدید ۲۱ اینچی را با نمونه استاندارد جایگزین کرده است. این رینگ‌ها که به رنگ مشکی متالیک رنگ‌آمیزی شده‌اند، به همراه لاستیک‌های کانتیننتال ۲۵۵/۳۳ چسبندگی خودرو به سطح جاده را تضمین می‌کنند. در نمای داخلی تغییرات انگشت‌شمار بوده و تقریباً شباهت زیادی با نسخه استاندارد احساس می‌شود. تغییرات در این بخش تنها در چراغ LED خوش‌آمدگویی روی رکاب درب مزین به نشان ABT و پوسته پلاستیکی جدید کلید استارت خلاصه می‌شود.

شرکت ABT اعلام کرده که قرار است آئودی A6 استیشن تقویت شده این شرکت در نمایشگاه بین‌المللی ژنو امسال رونمایی شود.

در ادامه تصاویر مربوط به اتومبیل Audi A6 Avant ABT را مشاهده می‌کنید.

برچسب هافولکس‌واگن

منبع: شریان

کلیدواژه: فولکس واگن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۰۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

در شرایطی شاهد تخصیص حدود ۳ تا ۴ میلیارد دلار ارز به شرکت های خودروساز مونتاژی هستیم، که مشخصا این شرکت ها نتوانستند از التهاب بازار خودرو در برهه ی فعلی بکاهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران لیست 100 وارد کننده ی نخست به لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد. نکته ی قابل توجهی که در این لیست و در بین شرکت هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده اند به چشم می خورد، نقش پر رنگ شرکت های خودرو ساز مونتاژی است.

همانطور که پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند. به عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده اند.

واردات 8.4 میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتور سیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال 1402 به میزان 8 میلیارد و 380 میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402 به لحاظ ارزش 32.69 درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است. در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال 1402 بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با 13 درصد، کرمان موتور با 9.65 درصد و کوروش موتور آریا با 5.35 درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیاردها دلار به شرکت های مونتاژ کار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل توجهی توسط شرکت های مونتاژ کار با توجه به تخصیص ارز 3-4 میلیارد دلاری به آن ها است.

همچنین دیگر نکته ای که برخی از کارشناسان مطرح می کنند این است که آیا این امکان وجود نداشت تا بخشی از ارز های تخصیص داده شده به شرکت های مونتاژ کار صرف واردات خود رو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت ها تخصیص داده شده است، می توان تعداد قابل توجهی خودروی با کیفیت وارد کشور کرد که یقینا می تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • 2 خودرو جدید کرمان موتور (+عکس )
  • قیمت 2 خودرو جدید کرمان موتور اعلام شد (عکس)
  • (تصاویر) این ۲ خودروی جدید امسال وارد بازار ایران می‌شوند
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • رانندگی خودرو دیزلی با سوخت زیستی
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران