Web Analytics Made Easy - Statcounter

بجنورد- ایرنا- مدیرکل امور عشایر خراسان شمالی گفت: چهار میلیارد و 300 میلیون ریال اعتبار برای خرید چهار تانکر سیار آبرسانی خانوار های عشایری این استان اختصاص یافت.

محمدرضا قلی پور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه هم اکنون با 11 دستگاه تانکر به عشایر استان آبرسانی می شود، اظهار داشت: خرید چهار دستگاه تانکر در دستور کار قرار گرفت که تاکنون یک دستگاه خریداری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل امور عشایر خراسان شمالی گفت: اعتبار مورد نیاز برای خرید این تانکر ها توسط امور عشایر کشور و استانداری خراسان شمالی انجام می شود.

*95 درصد عشایر خراسان شمالی از آب سالم برخوردارند
مدیرکل امور عشایر خراسان شمالی با بیان اینکه 95 درصد عشایری این استان از آب سالم برخوردار هستند گفت: با تانکر های سیار به خانوار های عشایری استان آبرسانی می شود.
قلی پور افزود: برخی از خانوار های عشایری این استان که در مناطق قشلاقی در استان گلستان و مراوه تپه سکونت دارند از آب آشامیدنی سالم بی بهره هستند.
وی اظهار داشت: این خانوارها آب شرب را از رودخانه اترک تامین می کنند، بعضا آنان به آب سالم دسترسی ندارند.
وی با بیان اینکه با اداره امور عشایر گلستان جلسه هایی در این خصوص برگزار کرده ایم افزود: برای برداشت آب به خانوار های عشایری که در آن منطقه سکونت دارند مجوز حفر چاه عمیق داده می شود.
قلی پور افزود: پنج میلیارد ریال اعتبار برای حفر و تجهیز چاه عمیق در این منطقه مورد نیاز است که از اعتبارات استان نمی توانیم تامین کنیم.
مدیرکل امور عشایر خراسان شمالی گفت: 25 درصد از چشمه های استان در مناطق ییلاقی جمعیت عشایرنشین بر اثر خشکسالی و کاهش میزان بارندگی ها، خشکیده اند.
قلی پور اظهار داشت: تامین آب آشامیدنی خانواده های عشایر و دام آنها در مناطق ییلاقی یکی از مشکلات اساسی این گروه از جامعه است.
براساس آمارهای موجود: خراسان شمالی دارای 2 هزار و 635 چشمه با دبی آب 350 میلیون مترمکعب آب است که تعداد کمی از این چشمه ها در مناطق ییلاقی عشایر استان واقع است.
وی گفت: با توجه به خشکسالی ها در این مناطق و نبود بارش برف قابل ملاحظه در آن مکان ها، بیشتر چشمه ها خشک و یا خیلی کم آب شده اند که پاسخگوی نیاز جمعیت عشایری نیست.
قلی پور اظهارداشت: اداره کل امور عشایر خراسان شمالی با برنامه ریزی های انجام شده تلاش می کند، نیازهای آب آشامیدنی را تامین کند تا مشکلی در تولید و ادامه فعالیت جامعه عشایری در مناطق ییلاقی ایجاد نشود.
پنج هزار و 350 خانوار عشایری خراسان شمالی بیش از 700 هزار راس دام سبک در اختیار دارند که 25 درصد گوشت استان را تولید می کنند.
هم اکنون عشایر خراسان شمالی با جمعیتی بیش از 30 هزار نفر در قالب 2 ایل زعفرانلو و شادلو و ‎ 38طایفه با شیوه های سنتی کوچرو و نیمه کوچرو در این استان کوچروی می کنند.
3007/ 6042

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي عشاير آبرساني خراسان شمالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۰۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور

ایسنا/خراسان شمالی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی از توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور در سال گذشته خبر داد.

دکتر سعید کریمی در آیین افتتاح و کلنگ زنی پروژه‌های درمانی که با حضور مدیران ارشد خراسان شمالی امروز، ۸ اردیبهشت ماه انجام شد، رویکرد کنونی دولت را توسعه عدالت در سلامت ذکر و عنوان کرد: کاهش فاصله مناطق محروم و برخوردار از رویکردهای وزارت بهداشت است و بدین منظور تدابیر مهمی را در حوزه رشد شاخص های بهداشتی مناطق محروم اتخاذ کرده است.

وی افزود: استان خراسان شمالی در تعالی نظام سلامت و توسعه عدالت در این حوزه به خوبی عمل کرده و بررسی رشد شاخص‌های مبین این موضوع است.

کریمی با اشاره به استراتژی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت افزایش ماندگاری پزشکان در مناطق کمتر برخوردار، عنوان کرد: یکسان سازی تعرفه بخش دولتی و بخش خصوصی، پرداخت حق مقیمی به پزشکان، برداشتن سقف کارکرد پزشکان، اصلاح طرح قاصدک، کاهش مالیات پزشکان از جمله اقداماتی است که برای جان گیری بخش دولتی و رفع مشکلات مناطق محروم از جمله خراسان شمالی انجام شده است.

وی نیاز دست یافتن به توسعه یافتگی را داشتن برنامه و کارنامه ذکر و بیان کرد: در حوزه تجهیزات پزشکی در دولت سیزدهم انقلاب بزرگی رخ داده است و در حوزه نیروی انسانی نیز عملکرد بسیار خوبی به ثبت رسیده به نحوی که سال گذشته ۲۰۰۰ پزشک عمومی و تعداد قابل توجهی پزشک متخصص و فوق تخصص در کشور توزیع شده است.

کریمی همه اقدامات انجام شده را ارزشمند خواند و گفت: اقدامات و دستاوردهای این حوزه در راستای تحقق رویکرد نظام سلامت بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • امداد رسانی به افراد گرفتار در سیلاب مناطق عشایری سرایان
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند
  • بازگشایی و ترمیم جاده‌های عشایری شهرستان لنده