Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-06@18:18:24 GMT

بزرگترین تالاب شهری ایران کجاست؟ (+عکس)

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۴۱۰۷۴

بزرگترین تالاب شهری ایران کجاست؟ (+عکس)

پول‌نیوز - به طور حتم همه شما با نام و شکل عینک آشنا هستید؛ البته ممکن است به دلایل مختلف از آن استفاده هم کرده باشید. البته ما نمی‌خواهیم در این گزارش به توصیف عینک بپردازیم و تلاش می‌کنیم که یکی از جاذبه‌های طبیعی و گردشگری شهر رشت را به شما معرفی کنیم.


البته امیدواریم که این معرفی برخلاف نظر برخی از دوستداران میراث طبیعی و گردشگری موجب افزایش و تسریع تخریب سرمایه‌های زیبای کشورمان نشود و این امر فقط با همکاری شما و رعایت ضوابط مرتبط با بازدید از جاذبه‌های گردشگری کشور ممکن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این مطلب که بگذریم بهتر است به اصل مطلب بپردازیم و آن چیزی به جز تالاب عینک نیست. تالاب عینک یکی از جاذبه‌های طبیعی شهر رشت به حساب می‌آید که عکس هوایی‌اش شبیه عینک است.
شایان ذکر است؛ تالاب عینک، بزرگترین تالاب شهری ایران و دومین تالاب بزرگ استان گیلان است. این تالاب زیبا به رغم جذابیتی که دارد، به دلایلی، چون رشد مخرب گونه غیر بومی سنبل آبی و انقراض گونه نیلوفر آبی وضعیت نامناسبی دارد. از دلایل دیگر وضعیت نامناسب تالاب عینک می‌توان به ساخت و ساز غیرمجاز در حریم قانونی دولت و حاشیه این تالاب طبیعی، مرگ و میر گسترده ماهیان به دلیل انفجار جمعیتی سرخس آزولا در پهنهٔ تالاب، ورود مسقیم فاضلاب و پساب‌های صنعتی و شهری به تالاب، کاهش شدید پرندگان مهاجری، چون پلیکان خاکستری، باکلان کوچک، اگرت کوچک، باکلان بزرگ، حواصیل شب، چرخ‌ریسک سرآبی و اردک سرحنایی و قرار نگرفتن در کنوانسیون رامسر اشاره کرد البته تلاش‌های زیادی برای پیوستن این تالاب به کنوانسیون رامسر شده است.
کنواسیون رامسر، کنوانسیون مربوط به تالاب‌های مهم بین‌المللی، به ویژه تالاب‌های زیستگاه پرندگان آبزی است. امروزه ۱۶۹ کشور جهان عضو این پیمان هستند.



منبع:باشگاه خبرنگاران

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: گردشگری پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۱۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ شعاعی با بیان اینکه در بحث بازآفرینی عمدتا دو رویکرد در کشور داریم که یکی از این رویکردها، رویکرد رایجی است که از طرف ستاد شرکت بازآفرینی نیز با هدف ایجاد مشوق لازم برای ساخت و تجدید بنای بافت‌های فرسوده پیگیری می‌شود، گفت: رویکرد این امر نیز آن است که هم بحث خدمات و هم بحث مخاطرات در آن دیده شود.

وی بابیان اینکه خروجی این رویکرد این است که به صورت کلی یا موضعی طرح‌هایی در این بافت‌ها اجرا می‌شود، ادامه داد: با توجه به اینکه بستر زیرساختی موجود در این بافت‌ها وجود دارد اقبال بر این است که از بستر‌های موجود استفاده شود، اما چون زیرساخت‌ها عمر زیادی دارند مشکلاتی در آنها خواهیم داشت.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه در محلات هدف بازآفرینی شهری یک بخش مربوط به بافت فرسوده و یک بخش مربوط به بافت ناکارآمد است، افزود: در این زمینه باید تفکیک قائل شویم، زیرا بافت‌های ناکارآمد معمولا بافت‌هایی است که به لحاظ تفکیک و زندگی از دست حکمران خارج بوده و در طول ادوار گذشته سر و شکل گرفته است و معمولا محلاتی که به زورآباد‌ها معروف هستند این شکلی بوده‌اند.

شعاعی با بیان اینکه بافت‌های فرسوده نیز بافت‌هایی را شامل می‌شود که به لحاظ سابقه شهری در شهر‌های مختلف سابقه زیادی از زندگی در آن جا وجود دارد، گفت: عمر زیادی از بافت‌های فرسوده گذشته و معمولا در مراکز شهر قرار دارند و بافت‌هایی هستند که مردم شهر یک قرابت و یک همزاد پنداری با آن دارند.

وی با توضیح اینکه در بافت‌های فرسوده یک رویکرد این است که این بافت‌ها را با ضوابط و مسائل شهرسازی به روز کنیم، افزود: رویکرد‌های جدیدی که در کشور در حال اتفاق افتادن است توسعه گردشگری در این مناطق با اعطای تسهیلات و مشوق‌ها است که اگر درست اجرایی شود از طرح‌های بسیار خوب است.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه درباره بافت‌های ناکارآمد مسائل مختلفی طرح موضوع می‌شود، گفت: از جمله این مسائل می‌توان به بحث‌هایی نظیر توانمندسازی و جابه‌جایی اشاره کرد که در مورد این بافت‌ها بررسی و مطالعات دقیق از اهمیت بسزایی برخوردار است و همچنین طرح‌هایی که آماده می‌شود حتما باید یک سیستم کارگزاری حتی در بافت‌های فرسوده نیز مستقر باشد، زیرا بخش‌های دولتی معمولا توان و فرصت کافی برای راهبری با تمام جزئیات نخواهند داشت.

دیگر خبرها

  • شهر بدون چراغ قرمز در ایران کجاست؟
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • روستای تاریخی فهرج در چند قدمی پیوستن به دهکده‌های جهانی گردشگری
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • داغ شدن زمزمه‌های ورود اژدهای سرخ برای مهار ایران؛ اهرم فشار پکن کجاست؟
  • (تصاویر) جاذبه‌های گردشگری و طبیعی آستارا
  • احداث بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور در مجتمع گردشگری صفه اصفهان