Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، علی لاریجانی رئیس مجلس پس از پایان سفر به ژاپن در فرودگاه مهرآباد گفت: نشست ها و دیدارهایی با سران عالی رتبه ژاپن مانند نخست وزیر و روسای مجالس نمایندگان و مشاوران داشتیم و در مورد مسائل اقتصادی، روابط پارلمانی و همکاری های تجاری بحث و گفت و گو کردیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه مسئولان شرکت های بزرگ و مهم اقتصادی نسبت به همکاری به ایران اعلام آمادگی کردند، افزود: نخست وزیر ژاپن رویکرد مناسب و مثبتی برای گسترش روابط با ایران داشت و به طور قطع سابقه طولانی و تجاری میان دو کشور می تواند تعامل و سرمایه گذاری مناسبی را به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کد خبر 4542000

منبع: مهر

کلیدواژه: ایران ژاپن علی لاریجانی مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۱۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر یک وزیر کره شمالی به ایران 

در اتفاقی نادر، یک وزیر کره شمالی در راس هیات اقتصادی به ایران سفر می کند.

به گزارش عصرایران ، خبرگزاری دولت کره شمالی  اعلام کرد  هیاتی از پیونگ یانگ به ریاست وزیر تجارت بین‌الملل سفر به ایران را آغاز کرد.

خبرگزاری مرکزی کره (خبرگزاری دولت کره شمالی) گزارش داد "یون جونگ هو" وزیر روابط اقتصادی خارجی دیروز سه شنبه در رأس یک هیات ، پیونگ یانگ را به صورت هوایی به مقصد ایران ترک کرد. این خبرگزاری جزئیات دیگری ارائه نکرد.

این نخستین سفر اعلام شده یک وزیر کره شمالی به ایران بعد از گذشت سال هاست.
در سال های اخیر هیچ وزیری از ایران و کره شمالی به پیونگ یانگ و تهران سفر نداشته اند.

آخرین سفر یک وزیر کره شمالی به ایران مربوط به مرداد سال 97 است که وزیر خارجه کره شمالی به تهران سفر کرد.

خبرگزاری رویترز با انتشار خبر وزیر اقتصادی کره شمالی به تهران تلاش کرد احتمال ارتباط این سفر با روابط نظامی میان دو کشور را مطرح کند. رویترز نوشت: کره شمالی و ایران مدت‌هاست که مظنون به همکاری در برنامه‌های موشکی بالستیک هستند.

رویترز در فوریه گزارش داد که ایران تعداد زیادی موشک بالستیک را برای استفاده در جنگ با اوکراین در اختیار روسیه قرار داد. خبری که هیچ یک از کشورهای امریکا، روسیه، اوکراین و ایران آن را تایید نکردند.

کره شمالی همچنین مظنون به تامین موشک و توپخانه برای روسیه است اگرچه هر دو کشور این اتهام را رد کرده اند.

سایت اطلاع رسانی دولت کره جنوبی نشان می دهد که این وزیر کره شمالی ("یون جونگ هو" وزیر روابط اقتصادی خارجی) قبلاً برای تحکیم روابط کره شمالی با سوریه تلاش کرده بود.

ایران در کنار سوریه و چین و بلاروس و روسیه از معدود کشورهای جهان هستند که کره شمالی با آنها روابط سیاسی - اقتصادی عادی دارد. این کشورها در مجامع بین المللی و موضع گیری های سیاسی نیز از یکدیگر حمایت می کنند.

بررسی خبرهای خبرگزاری دولت کره شمالی نشان می دهد این وزیر همچنین نقش فعالی در معاملات رو به رشد بین کره شمالی و روسیه داشته است، زیرا در این ماه او در راس هیئتی به روسیه سفر داشت.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اعلام همدردی رهبر کره شمالی با پوتین افتتاحیه عجیب چند آپارتمان در کره شمالی با آتش بازی و آکروبات هوایی (فیلم) کره شمالی باز هم تسلیحات جدید رونمایی کرد

دیگر خبرها

  • استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا
  • اراده ایران و کشور‌های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با هیات دیپلماتیک ایران
  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با کاظمی قمی
  • آمادگی ایران برای صدور خدمات فنی-مهندسی به سریلانکا
  • آیت‌الله رئیسی: شرکت‌ها و متخصصان ایرانی آماده مشارکت در پروژه‌های عمرانی سریلانکا هستند
  • رئیسی: روابط ایران و سریلانکا افزایش یابد
  • سفر یک وزیر کره شمالی به ایران