Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@00:29:22 GMT

آیا مذاکرات فلسطینی‌ها در مسکو موفقیت آمیز بود؟

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۴۲۳۲۴

آیا مذاکرات فلسطینی‌ها در مسکو موفقیت آمیز بود؟

نیروهای سیاسی فلسطینی شرکت کننده در نشست مسکو، نتوانستند درباره بیانیه پایانی به توافق برسند، ولی دیدگاه آنها درباره محکومیت طرح آمریکایی "معاله قرن" و کنفرانس ضدایرانی ورشو، کاملا یکسان بود و روسیه نیز از مواضع آنها حمایت می‌کند. ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۴ بین الملل اروپا آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه «کامرسانت»، چاپ مسکو، امروز در تحلیلی نوشته است: نمایندگان جنبش‌های فلسطینی در پایان مذاکرات سه روزه خود در مسکو، بیانیه مشترکی که روسیه به عنوان برگزار کننده این نشست، رسما از آنها درخواست کرده بود را به تصویب نرساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته شرکت کنندگان در نشست مسکو، در دو مسئله با یکدیگر اتفاق نظر داشتند: آنها طرح‌های آمریکا درباره حل و فصل مناقشه اعراب-اسرائیل را محکوم کردند و همچنین از برگزاری کنفرانس ورشو درباره مسائل خاورمیانه که روز گذشته (چهارشنبه) در پایتخت لهستان آغاز به کار کرد، انتقاد کرده‌اند. روسیه از این موضع‌گیری‌ فلسطینیان، به طور کامل حمایت می‌کند.

در سومین دور از مذاکرات بین فلسطینی‌ها در مسکو، 12 حزب و جنبش فلسطینی شرکت کرده بودند و این مذاکرات به طور مرسوم در موسسه شرق شناسی آکادمی علوم روسیه برگزار شد. روز سه شنبه "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه نیز با نمایندگان جنبش‌های فلسطینی دیدار و گفت‌وگو کرد. وی بر حمایت کامل مقامات مسکو از انجام گفت‌وگوهای سازنده بین فلسطینیان تاکید کرد و الویت‌های پیش روی برای حل و فصل مشکلات را برشمرد. به گفته وی، طرف روسی اصرار دارد که حل و فصل مناقشه فلسطین-اسرائیل، تنها پس از آن امکان پذیر خواهد بود که نیروهای سیاسی فلسطینی مشکلات موجود بین خود را حل و فصل کنند. صحبت قبل از هر چیز بر سر اختلافات بین دو جنبش فتح و حماس است.

به نوشته این روزنامه، سازمان دهندگان روسی این نشست دچار توهم نشده بودند که فلسطینیان بتوانند با انجام این گفت‌وگوها، اختلاف نظرات خود را رفع کرده و درباره تشکیل دولت وحدت ملی به توافق برسند. ولی موفقیت مسکو در این مسئله است که گفت‌وگوهای بین فلسطینی‌ها بعد از یک وقفه طولانی بار دیگر از سر گرفته شد. البته تصویب بیانیه پایانی می‌توانست نقطه اوج آن باشد که متاسفانه این مسئله تحقق نیافت، هرچند نیروهای سیاسی شرکت کننده، همگی از نظریه برقراری وحدت فلسطینی استقبال کردند.

در کنفرانس مطبوعاتی در پایان مذاکرات، فلسطینیان تلاش کردند تا اختلاف نظرات خود در مورد برخی مسائل را کنار گذاشته و روی مسائل اصلی مورد توافق طرفین تمرکز کنند که از جمله آنها مخالفت با طرح آمریکا برای حل و فصل مناقشه فلسطین-اسرائیل است که به "معامله قرن" معروف شده است. دیدگاه همه گروه‌‌های فلسطینی درباره این مسئله یکسان بود. هرچند جزئیات "معامله قرن"مورد نظر دولت "دونالد ترامپ" به طور دقیق مشخص نیست و اطلاعات مربوط به آن هر روز تغییر می‌کند، ولی تجربه گذشته به نیروهای سیاسی فلسطینی نشان داده که نمی‌توان به مقامات واشنگتن اعتماد کرد و آنها بیشتر در جهت منافع طرف اسرائیلی اقدام می کنند تا مردم فلسطین.

پایان نشست فلسطینیان در مسکو؛ عضو حماس: نشست ورشو در راستای معامله قرن استگروه‌های فلسطینی: منطقه روی بشکه باروت قرار داردتأکید سومین نشست مسکو بر وحدت و مقاومت فلسطین و ردّ «معامله قرن»+متن بیانیه

از جمله دیگر مسائل مورد توافق شرکت کنندگان در مذاکرات مسکو انتقاد از برگزاری کنفرانس ورشو درباره مسائل خاورمیانه بدون شرکت نقش آفرینان اصلی در آن، از جمله ایران و روسیه، بود. مقامات فلسطینی از  شرکت در این کنفرانس خودداری کردند.

روسیه نیز پیش از این رسما دعوت دولت لهستان برای شرکت در این کنفرانس را رد کرده بود. "سرگئی لاوروف" وزیر خارجه روسیه در این باره توضیح داده است که دستورکار کنفرانس ورشو، آشکارا تنها پوششی برای حرکت به سمت اهداف مورد نظر دولت آمریکا در راستای بازدارندگی ایران در منطقه تنظیم شده و مقامات مسکو با این اقدامات بشدت مخالف هستند.

انتهای پیام/

R1445/P/S8,89,90/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "فلسطین"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار فلسطین اخبار فلسطین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۲۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکو: ناتو برای تقابل احتمالی با روسیه آماده می‌شود

سخنگوی وزارت خارجه روسیه با بیان اینکه هدف کشورهای ناتو از رزمایش «مدافع ثابت‌قدم» آمادگی برای تقابل با روسیه است، گفت ادعای ناتو مبنی بر حمله ترکیبی روسیه علیه اعضای این ائتلاف تلاشی است برای توجیه نظامی‌گری اعضای ناتو.

به گزارش ایسنا، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت رزمایش بزرگ «مدافع ثابت‌قدم» ناتو نشان می‌دهد این ائتلاف نظامی در تدارک یک «مناقشه احتمالی» با روسیه است.

این رزمایش بزرگ ناتو از ژانویه ۲۰۲۴ آغاز شده و تا پایان ماه میلادی جاری ادامه خواهد داشت. این رزمایش با حضور بیش از ۹۰ هزار سرباز از تمامی ۳۲ کشور عضو ناتو برگزار شده و هدف آن آزمودن آمادگی نیروهای این ائتلاف در یک تقابل احتمالی با کشوری «تقریباً هم‌قدرت» ناتو است.

زاخارووا در پیامی که در کانال تلگرامی خود منتشر کرد، نوشت: «ناتو اکنون در نزدیکی مرزهای روسیه در حال برگزاری بزرگ‌ترین رزمایش خود از زمان جنگ سرد است. بر اساس سناریوی ناتو، آن‌ها از تمامی ابزارهای خود شامل سلاح‌های متعارف و ترکیبی استفاده می‌کنند و در حال تمرین عملیات مشترک علیه روسیه هستند.»

زاخارووا ادامه داد: «باید اعتراف کنیم که کشورهای عضو ناتو واقعاً در تدارک یک مناقشه احتمالی با ما هستند و مقامات عالی‌رتبه این ائتلاف هم به‌صورت علنی درباره آن صحبت می‌کنند.»

این دیپلمات روس گفت کشورهای ناتو با متهم‌ کردن روسیه به انجام حملات ترکیبی علیه اعضای ناتو، سعی دارند جوامع اروپایی و آمریکایی را فریب داده و توجه آن‌ها را از اقدامات کشورهای عضو این ائتلاف منحرف کنند.

هفته گذشته شورای آتلانتیک شمالی بیانیه‌ای صادر کرد که در آن روسیه را به انجام حملات ترکیبی علیه کشورهای عضو ناتو متهم کرده بود.

 زاخارووا در واکنش به این ادعا گفت: «ائتلاف آتلانتیک شمالی (ناتو) و رهبرانش کاری را می‌کنند که در آن خبره هستند، یعنی اشاعه اطلاعات نادرست و افزایش سطح روس‌هراسی.»

 بر اساس بیانیه‌ای که وزارت خارجه روسیه از زاخارووا منتشر کرده، هدف ناتو و سردمدارانش از این قبیل اقدامات توجیه نظامی‌گری و بودجه‌های نظامی هنگفتی است که اعضای این ائتلاف تصویب کرده‌اند.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زلنسکی در فهرست افراد تحت تعقیب روسیه قرار گرفت
  • نام زلنسکی در فهرست افراد تحت تعقیب روسیه قرار گرفت
  • مسکو: ناتو برای تقابل احتمالی با روسیه آماده می‌شود
  • نمایش تسلیحات اهدایی آمریکا و ناتو به اوکراین در مسکو
  • اتهام‌زنی آمریکا به ما درباره حمله سایبری به اروپا دروغ است
  • دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه در وین در آستانه سفر گروسی به تهران
  • روسیه ۶ پهپاد اوکراین را سرنگون کرد
  • زمان اجلاس «صلح اوکراین» اعلام شد/ روسیه دعوت نشد!
  • واکنش کرملین به مذاکرات «صلح اوکراین» در سوئیس در غیاب روسیه!
  • پایان پوتین؟!