Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@15:31:36 GMT

طنین سازها در جشنواره موسیقی زنجان می پیچد

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۴۲۳۵۲

طنین سازها در جشنواره موسیقی زنجان می پیچد

محمود علیمحمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ١٢٩نفر در بخش تک‌نوازی به بخش نهایی این جشنواره راه یافتند.
وی از برگزاری کارگاه های آموزشی برای هنرمندان و هنرجویان موسیقی به صورت رایگان در پانزدهمین جشنواره موسیقی استان خبر داد و اظهار داشت: آیین اختتامیه این جشنواره 30 بهمن در تالار هنر فرهنگسرای امام خمینی (ره) برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش ایرنا براساس اعلام اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان، در رشته سه تار ١١ نفر به بخش نهایی راه یافتند که در گروه سنی (الف) مهدیس کریمی، ثنا نبی لو، صبا نقی لو و حامد عسگری، در گروه سنی (ب) نگین آقا میری، پریسا نیشابوری، محمد امین قدیمی و هومن جعفری و در گروه سنی (ج) علی ستاری، فاطمه طاهری و علی رمضانی فرد در این بخش معرفی شدند.
همچنین در رشته تار ٩ نفر به مرحله نهایی راه یافتند که در گروه سنی (الف) هستی بابایی، در گروه سنی (ب) امیر حسین حسین خواه، محمد یزدان صدری، محمد امین قدیمی و هومن جعفری و در گروه سنی (ج) فاطمه طاهری، علی رمضانی فرد، پارسا مقدم، نیلوفر حسن کریم به عنوان نفرات مرحله نهایی اعلام شد.
در رشته عود در گروه سنی (الف) رومینا حسنی به مرحله نهایی راه یافت و در گروه های سنی (ب) و (ج) در این بخش هنرمندی معرفی نشده است.
در رشته سنتور ٢٠ نفر به بخش نهایی راه یافتند که در گروه سنی (الف) فاطمه رضایی، فائزه شکری، امیر حسام همتی، فریبا بابایی، آریا بیستونی تنها، آیلا عسگری، محمد صدرا آقا میرزایی؛ در گروه سنی (ب) امیررضا نوروزی، محمد امین بابایی، ترانه سعیدی، سونیا تاریوردی، رامین اباذری و مرضیه مهاجری و در گروه سنی (ج) پروین کاظمی، محمد بابایی، مهدی اصغری پور، سعید ترکی، سیده فائزه امینی، پردیس امینی و سپیده محمدی معرفی شدند.
در رشته ویولن کلاسیک درگروه سنی (الف) پارسا سلیمانی اصل، گروه سنی (ب) طوبی سلیمانی و گروه سنی (ج) سید محمد موسوی و مریم دویران و در رشته ویولن ایرانی گروه سنی (الف) سروش مقصوری، سید کامیاب کاظمی، مبین ابراهیم خانی، سالار مرادی (قطعه جان مریم) و پارسا سلیمانی اصل، در گروه سنی (ب) آرین احمد زاده و نگین رضا خانی و گروه سنی (ج) سپیده کلانتری، مریم دویران و سید محمد موسوی به مرحله نهایی راه یافتند.
همچنین در رشته قانون در گروه سنی (الف) پرنیانه مقدم، در رشته تنبک گروه سنی (الف) امیر حسین کیا پور، نیما اخوان، یاسین صالحی در گروه سنی (ب) مهسا خلفی، بابک اژدری و آرین احمد زاده و در گروه سنی (ج) شیما باباخانی و امیر حسین محمدی به بخش نهایی راه یافتند.
در رشته پیانو کلاسیک و ایرانی در گروه سنی (الف) سانیار میرخمسه، مانی میرمحمد رضایی، صبا طوماری و ستایش بیابان نورد، در گروه سنی (ب) سروش مددی، آرین امجدی و مریم شاه محمدی نفرات مرحله پایانی هستند.
همچنین در رشته گیتار کلاسیک در گروه سنی (الف) تینا عباسچیان، کیارش مرادی، ساناز ندر محمدی، در گروه سنی (ب) وحید زنجانی، پارسا حیدرنیا دلخوش و معین ژاله فر و در گروه سنی (ج) علیرضا رنجبر و معین ژاله فر و در رشته گیتار فلامنگو در گروه سنی (الف) علیرضا عباسی، ایلیا اسدی، آیناز قاسمی، ارین اسلامی، در گروه سنی (ب) شایان باقرزاده، ابوالفضل عابدینی، آرش اسلامی، علی واعظی و پارسا حیدرنیا دلخوش و در گروه سنی(ج) نفیسه ظهیری راد، علی ابراهیم نژاد، ساسان اسماعیل جماعت و پوریا یزدانی به بخش نهایی راه یافتند.
در رشته گیتار الکتریک در گروه سنی(ب) طوبی سلیمانی، در رشته فلوت کلید دار در گروه سنی (الف) حامد عسگری و گروه سنی (ب) کیمیا اسدنیا و در رشته آواز گروه سنی (الف) رادمهر ملکی، مهدی صفی لو و گروه سنی (ب) محمد صالحی و گروه سنی (ج) صیاد خدره و رضا هدایتی اعلام شده است.
در رشته قوپوز، گروه سنی (ب) علی صادقی، رشته تنبور گروه سنی (ب) ندا افشاری، هومن جعفری، میثم شیخلری، در رشته دف گروه سنی (الف) امیر رضا بیات، سپیده محمودنیا و نارمینا معروفی، در گروه سنی (ب) علی محبی، زهرا شکری و مهرداد احمدی و در گروه سنی (ج) ندا غلام آزاد و نعیمه حاجی خانی، در رشته نی گروه سنی (الف)عسل نوروزی، سید محمد فتحی، در گروه سنی (ب) محمدرضا واحدی، عرفان ارومی، امیر سلیمانی در گروه سنی (ج) وحید کرمی و حیدر قنبری و در رشته ترومپت گروه سنی (ب) حمید طوماری، رسا ابطحی، حنانه امانلو و گروه سنی (ج) امیر بابائی و میترا حاتمی به بخش نهایی راه یافتند.
در رشته کلارینت در گروه سنی (ب) کامیار زند، در رشته کمانچه گروه سنی (ب) مریم دویران، در رشته هارمونیکا در گروه سنی (ج) سهیلا اسدی، در رشته ساکسیفون گروه سنی (الف) مهدی جمادی و در رشته عود گروه سنی (الف) رومینا حسنی به بخش نهایی راه یافتند.
3088/6085
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان امام خمینی زهرا موسیقی جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۲۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

به گزارش خبرآنلاین این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

روزنامه فرهیختگان نوشت:در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند. ۲۳۳۰۲ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901586

دیگر خبرها

  • رامین حسین‌پور بهترین آهنگساز یک فستیوال بین‌المللی شد
  • راهیابی ۲۵ گروه سرود فجر به مرحله نهایی
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • توقف ساخت المان غواصان دریادل در زنجان
  • بدنسازان زنجان سال گذشته ۵۰ نشان کشوری کسب کردند
  • یک درگذشت، خبرهایی از حج و پخش ۳ سریال جدید از تلویزیون
  • فعالان سرود بیمه می‌شوند
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس