Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه، ایرباس اعلام کرد تولید هواپیمای پهن‌پیکر «آ۳۸۰» سوپرجامبو، بزرگ‌ترین هواپیمای مسافربری جهان، را متوقف می‌کند. ایرباس در بیانیه‌ای گفته است واپسین هواپیمای ۳۸۰ در سال ۲۰۲۱ به دست مشتریان خواهد رسید و پس از آن خط تولید این هواپیمای غول‌پیکر باز‌می‌ایستد.هواپیمایی امارات، بزرگ‌ترین خریدار آ۳۸۰ نیز تصمیم گرفته شمار هواپیماهایی که سفارش داده را کاهش داده و مجموعا ۷۰ هواپیما از مدل‌های کوچک‌تر ۳۵۰ و ۳۳۰ نئو، سفارش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بزرگترین هواپیمای جهان با دو طبقه و ظرفیت حمل ۵۴۴ نفر در حالت چینش استاندارد، برای رقابت با بوئینگ ۷۴۷ به میدان آمد، اما نتوانست موفقیت چندانی کسب کند، چون اکثر خطوط هوایی سفارش‌های خود را روی هواپیما‌های کوچکتر متمرکز کردند.ایرباس گفته است که در هفته‌های آینده با اتحادیه‌های کارگری وارد مذاکره خواهد شد تا درباره بیش از سه‌هزار شغلی که به دلیل تصمیم به توقف تولید A. ۳۸۰ به خطر می‌افتد تصمیم‌گیری کنند.تا زمان توقف کامل ساخت این هواپیمای پهن‌پیکر، ایرباس ۱۷ فروند هواپیمای A. ۳۸۰دیگر تولید خواهد کرد که از این تعداد ۱۴ هواپیما به سفارش خطوط هوایی امارات خواهد بود.   امارات که پیشتر تعداد بیشتری از این نوع هواپیما را سفارش داده بود تصمیم گرفته است که سفارش تازه‌ای شامل ۴۰ هواپیمای A. ۳۳۰ و ۳۰ فروند هواپیمای A. ۳۸۰ را جایگزین قبلی کند.خطوط هوایی امارات ناوگان هوایی خود را در عرصه جهانی با هواپیما‌های ایرباس A. ۳۸۰ و بوئینگ ۷۷۷ شکل داده است و حدود صد فروند از بزرگترین هواپیمای پهن‌پیکر جهان را در اختیار دارد.بعد از اعلام تصمیم ایرباس، شیخ احمد بن سعید آل مکتوم، رئیس خطوط هوایی امارات گفت که این شرکت از همان ابتدای تولد A. ۳۸۰ از طرفداران پروپاقرص این هواپیما بوده است.

او از تصمیم ایرباس برای توقف تولید آن ابراز ناامیدی کرد، اما گفت که امارات "واقعیت موجود را می‌پذیرد. "بنا بر اعلام خطوط هوایی امارات، هوایپما‌های A. ۳۸۰ تا دهه ۲۰۳۰ میلادی همچنان به عنوان یکی از مهمترین بخش‌های ناوگان این شرکت فعال خواهند بود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ایرباس380 ایرباس مسافری ایرباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۵۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی

تین نیوز  

ابوظبی پایتخت امارات متحده عربی، از انعقاد توافق نامه توسعه یک اکوسیستم کامل تاکسی هوایی شامل آموزش، توسعه زیرساخت ها و عملیات پرواز با پوشش تمام خدمات خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا، این قراردادی چند جانبه برای خدمات تاکسی هوایی میان اماراتی شامل حمایت از ایجاد و گسترش خدمات تاکسی هوایی در ابوظبی و فراتر از آن می شود و هدف آن حمایت از منطقه در مسیر تبدیل شدن به رهبر جهانی در معرفی تاکسی های هوایی است.

توافق نامه منعقدشده پتانسیل توسعه یک اکوسیستم کامل تاکسی هوایی از جمله آموزش، توسعه زیرساخت ها و عملیات پرواز، همچنین حضور تولیدی در ابوظبی را پوشش می دهد و در طول آن یک شرکت توسعه دهنده هواپیماهای تمام الکتریکی برای خدمات مسافری تجاری، از نزدیک با اداره کل هوانوردی غیرنظامی امارات متحده عربی برای تعریف مسیرها همکاری می کند.

هواپیمای نوآورانه ابوظبی برای حمل یک خلبان و چهار مسافر با سرعت ۳۲۱ کیلومتر در ساعت، آلایندگی عملیاتی صفر و ردپای آکوستیک کم طراحی شده است و حداکثر برد آن ۱۶۱ کیلومتر سفر هوایی سریع و تمیز را داخل ابوظبی و در سراسر امارات متحده عربی امکان پذیر می کند.

   

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!
  • واشنگتن، جنگنده‌ها و پهپادهایش را به قطر منتقل کرد
  • حماس: اگر آمریکا تصمیم بگیرد که جنگ متوقف شود، این اتفاق خواهد افتاد
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر
  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان
  • جنگنده‌های آمریکا از پایگاه امارات به قطر منتقل شدند
  • نیروی دریایی آمریکا چند هواپیما و از چه انواعی در اختیار دارد؟ (+عکس)
  • سوخت گیری هوایی یک هواپیما با بالگرد (فیلم)