Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دیوان محاسبات کشور گفت: بیش از 90 درصد اموال دولتی شناسایی شده در خراسان‌جنوبی ثبت شده است و درخواست می‌شود نسبت به ثبت 10 درصد دیگر نیز اقدام شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از خاورستان، عادل آذر رئیس دیوان محاسبات کشور صبح امروز در شورای اداری خراسان‌جنوبی ضمن تشکر از حضور مردم در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن، اظهار کرد: شهادت مرزبانان کشور در حمله تروریستی روز گذشته در استان سیستان و بلوچستان را تسلیت عرض می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: استاندار خراسان‌جنوبی از جمله افرادی بوده که دارای ایده و طرح‌هایی نویی است ان‌شاءالله که در مسئولیت خود در خراسان‌جنوبی موفق باشد.

 

رئیس دیوان محاسبات کشور بیان کرد: اهالی خراسان‌جنوبی نیز با نجابت، با اصالت، سخت‌کوش، ولایت‌مدار و علاقه مند به نظام و رهبری بوده ان‌شاءالله که اقدامات خوبی در این استان رقم بخورد.

 

دیوان محاسبات پاسدار بیت‌المال است

آذر با اشاره به فلسفه وجودی دیوان محاسبات که در اصل 55 قانون اساسی آمده، گفت: دیوان محاسبات پاسدار بیت‌المال است و نمی‌گذارد به بیت المال آسیب برسد.

 

وی با بیان اینکه کشور ایران یکی از امن‌ترین کشورها است، اظهار کرد: بیت‌المال فقط پول، بودجه و سکه نیست و بخش اعظم بیت‌المال نیروهای انسانی که پول و سرمایه کشور در دست آنها است، هستند که لازم است از آنها پاسداری شود و نگذاشت از قانون منحرف شوند.

 

رئیس دیوان محاسبات کشور عنوان کرد: در دیوان محاسبات شعاری تعریف شده و بر اساس این شعار که با عنوان " نظارت مستمر، پیش‌گیرانه و هدایت‌گرانه" است جلو رفته و هدف اجرایی شدن این شعار است.

 

آذر گفت: در حوزه پیش‌گیری به مدیران آموزش‌های لازم داده می‌شود. طرح بینا که یک طرح پیش‌گیرانه بوده فلسفه‌اش این است مدیرانی که تصمیم گیری مالی دارند در حوزه حقوق مالی، آموزش می‌بینند.

 

وی بیان کرد: با بررسی‌های به وجود آمده مشاهده شد طی ۱۵ سال گذشته پرونده‌هایی که برای مدیران ایجاد شده وحتی پرونده‌هایی که طی سال‌های گذشته در مورد حقوق‌های نجومی تشکیل شد نشان می‌دهد بیش از ۹۷ درصد مدیران انسان‌هایی پاکدست، امین و با شرف کشور هستند حتی آنهایی که پرونده دارند.

 

ابهامات موجود در قانون باعث بروز چالش شده است

رئیس دیوان محاسبات کشور گفت: معمولا پرونده‌های ایجاد شده مربوط به جاهایی است که از قانون تعبیر دیگری شده چراکه قانون نیز دارای پیچیدگی و ابهامات زیادی است. گرفت و گیرهای موجود در قانون یکی از چالش‌هایی است که باید برای آن فکر شود.

 

آذر با بیان اینکه تخلف به غیر از جرم است، اظهار کرد: وقتی می‌گوییم مدیری پرونده دیوان محاسباتی دارد منظور جرم نیست. اگر فردی بودجه بیت‌المال را به نفع شخصی خود برداشت کند جرم کرده که با بررسی‌های به وجود آمده دو درصد مدیران اینگونه‌ بودند. جابجایی بودجه جرم نیست بلکه تخلف و انحراف از قانون است.

 

وی با اشاره به اینکه تفاوت بین جرم و تخلف باید برای مردم تبیین شود، گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی بسیار مهم است که طی هفته‌های آینده طرح آموزشی "بینا" در خراسان‌جنوبی انجام خواهد شد و از مدیران درخواست می‌شود حتما در این طرح شرکت کنند.

 

رئیس دیوان محاسبات کشور افزود: هسته هدایت‌گرانه، مشاوره حین کار به مدیران می‌دهد و تمام سرمایه دانش دیوان محاسبات در اختیار دستگاه‌های اجرایی است.

 

آذر با اشاره به درخواست استاندار خراسان‌جنوبی مبنی بر واگذاری تصمیم‌گیری و نظارت‌ها به استان، گفت: من نیز با این پیشنهاد موافق هستم.چراکه نظارت باید به توسعه و اجرایی شدن امورات در استان منجر شود.

 

خراسان‌جنوبی یکی از پاک‌ترین استان‌ها 

وی با بیان اینکه تفریق بودجه کشور باید اطلاع رسانی شود و انتشار یابد، تصریح کرد: در استان‌ها مشکل خاصی وجود ندارد و خراسان‌جنوبی یکی از پاک‌ترین استان‌ها نسبت به بودجه است هر چند ایده‌آل ما در کشور این است که تخلفات صفر شود.

 

آذر افزود:دستگاه‌هایی که در بانک‌های غیردولتی حساب دارند یک نوع تخلف است. برخی دستگاه‌ها هنوز در بانک‌های غیر دولتی حساب دارند که باید صفر شود.

 

رئیس دیوان محاسبات کشور خاطرنشان کرد: عمده گرفتاری مالی در حوزه ملی است. در خراسان‌جنوبی نیز تعدادی در این مورد وجود دارد که ناچیز است.از مدیران درخواست می‌شود که با سامانه ستاد کار کنند. همه بحث ما این است که پول درست و بهینه خرج شود.

 

بیش از ۹۰ درصد اموال دولتی شناسایی شده در خراسان‌جنوبی ثبت شده/ تشکیل کارگروهی برای سندار شدن اموال دولتی

آذر بیان کرد: سامانه "سادا" سامانه اموال دولتی است که بیش از ۹۰ درصد اموال دولتی شناسایی شده در خراسان‌جنوبی ثبت شده است و درخواست می‌شود نسبت به ثبت ۱۰ درصد دیگر نیز اقدام شود.

 

وی گفت: در خراسان‌جنوبی کارگروهی برای شناسایی اموال دولت که شناسنامه و سند ندارد تشکیل و این اموال ثبت و سنددار شود.

 

رئیس دیوان محاسبات کشور اظهار کرد: در بحث ارزیابی به خصوص در بحث مزایده‌ها گزارشاتی از خراسان‌جنوبی رسیده که بهتر است جلسه تجدید ارزیابی نیز برگزار شود.

 

آذر افزود: گاهی اوقات یکسری تدبیر مدیریتی از باب دلسوزی از طرف مدیران در مورد اسناد مالی اسلامی و اسناد خزانه می‌شود که درخواست دارم تدابیر طبق قانون انجام شود.

 

وی از رتبه‌بندی استان‌ها در تحقق اقتصاد مقاومتی خبر داد و گفت: تا کنون رتبه خراسان‌جنوبی متوسط بوده و این نشان از اقدامات خوب در استان است. اگر اقداماتی صورت گرفته که ارسال نشده درخواست می‌شود ارسال شود چرا که تا پایان سال مهلت برای ویرایش و افزودن اقدامات در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و رتبه‌بندی وجود دارد.

 

رئیس دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه دولت مشکلات مالی دارد، گفت: بحث مالی بازارچه مرزی را از طریق آقای نوبخت پیگیری می‌کنم. قرار نیست برای رفع مشکلات مالی دولت از سهم خراسان‌جنوبی کم شود.

 

یار کمکی

آذر بیان کرد: استاندار و مدیران خراسان‌جنوبی من را به عنوان یک یار کمکی ببینند و اگر در جایی نیاز به همکاری من باشد هر کاری از دستم برآید انجام خواهم داد.

 

وی خاطرنشان کرد: گزارشی از سفر به خراسان‌جنوبی و مشکلات، کمبودها و ظرفیت‌های موجود در استان را به دفتر مقام معظم رهبری ارسال خواهم کرد.همچنین درخواست دارم کارگروهی برای احصای موانع تشکیل و نتیجه به دیوان محاسبات جهت ارسال به دفتر مقام معظم رهبری فرستاده شود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۶۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتظری: قضات به متخلفان در بحث حجاب احکام تنبیهی صادر کنند

رئیس دیوان عالی کشور با اشاره به لزوم صدور احکام متناسب با جرم در مورد پرونده‌های مرتبط با حجاب گفت: قضات در این زمینه احکامی صادر کنند که موجب تنبه شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری؛ رئیس دیوان عالی کشور با بیان سخنانی در جلسه هیئت عمومی دیوان عالی اظهار کرد: در حال حاضر بحث حجاب و صیانت از آن در جامعه مطرح است و متأسفانه برخی از کسانی که داعیه آشنایی با مفاهیم دینی و احکام الهی را دارند، سخنانی در این رابطه بر زبان جاری می‌کنند که موجب شگفت و تأسف است.

وی با تأکید بر اینکه علامت سؤال گذاشتن روی مسأله ضرورت حجاب برای بانوان غیرقابل توجیه است، عنوان کرد: برخی می‌گویند آیا در اسلام بحث حجاب ضروری و واجب است! در حالی که امر حجاب یکی از ضروریات دین است و در آیات شریفه قرآن برای همه زنان مسلمان یک تکلیف شرعی است.

منتظری ادامه داد: در روایات و احادیث در باب موضوع حجاب مطالب بی‌شماری بیان شده است و این مسأله به قدری مورد تأکید است که در شب معراج پیامبر اسلام(ص) نیز به مسأله حجاب اشاره شده است.

وی با بیان اینکه در ادیان آسمانی نیز حجاب بر زنان امری لازم و ضروری بوده است، افزود: اصولاً ویژگی و ساختار وجودی که خداوند در بانوان قرار داده اقتضا می‌کند که زن مصون از تعرض باشد و این امر از طریق حجاب محقق می‌شود.

رئیس دیوان عالی کشور تأکید کرد: حجاب یک تکلیف شرعی و قانونی است و در جامعه اسلامی و به خصوص در نظام جمهوری اسلامی ایران، این انتظار وجود دارد که حتی کسانی که مسلمان نیستند و یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند تابع قانون باشند، زیرا قانون در کشور برای همه لازم‌الاتباع است.

منتظری خاطرنشان کرد: مسأله حجاب در نظام جمهوری اسلامی ایران، تنها یک امر عقیدتی و دینی نیست و یک امر قانونی است و تمام شهروندان چه معتقد به مبانی دینی باشند و چه نباشند بایستی به قانون عمل کنند.

وی با بیان اینکه امروز کیان خانواده در دنیای غرب در حال اضمحلال است، گفت: تجربه نشان داده که بی‌بندوباری و روابط بدون قیدوشرط، چه بر سر جوامع بشری آورده است. دست اجانب به دنبال برداشتن امر مهم حجاب، عفاف، حیا و شرم در جامعه اسلامی است و همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ دشمن روی این مسأله مدیریت و برنامه‌ریزی کرده است.

رئیس دیوان عالی کشور اضافه کرد: مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند بدانند؛ این مردم با تقدیم 300 هزار شهید انتظار حاکمیت احکام اسلام و اجرای دستورات اسلام را در جامعه دارند؛ لذا همه دلسوران نظام و دلبستگان اسلام باید بر مسأله حجاب توجه لازم را داشته باشند.

وی با تأکید بر اجرای قانون توسط همه دستگاه‌های حاکمیتی و با توجه به وظایف و مسئولیت‌های نیروی انتظامی در تأمین امنیت جامعه در کشور، بر پشتیبانی و حمایت قاطع از آنان به خصوص در مسأله حجاب گفت: تأمین امنیت اخلاقی جامعه امری ضروری است که در این زمینه ضمن اینکه باید جلوی برخی تخلفات و تندروی‌ها گرفته شود، می‌بایست با برنامه‌ریزی و تدبیر عمل شود و قطعاً همراهی و همکاری مردم نیز در اجرای قانون تأثیرگذار خواهد بود.

اژه‌ای: باید به فراجا در طرح "عفاف و حجاب" کمک کنیم

رئیس دیوان عالی کشور در پایان با اشاره به لزوم صدور احکام متناسب با جرم در مورد پرونده‌های مرتبط با صیانت جامعه و حجاب خاطرنشان کرد: قضات در این زمینه اصل بازدارندگی از جرم را در نظر داشته باشند و احکامی صادر کنند که موجب تنبه شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی پرونده‌ها و کالاهای موجود در انبار مرکزی اموال تملیکی گیلان
  • ظرفیت‌های آبی اردبیل بستر اصولی پرورش آبزیان است
  • سرپرست جدید دیوان محاسبات کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
  • گزارش جامع رابطه مالی نفت و دولت در اختیار تصمیم‌گیران اقتصادی قرار گرفت
  • مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در ایران قانون است و همه باید از آن پیروی کنند
  • منتظری: قضات به متخلفان در بحث حجاب احکام تنبیهی صادر کنند
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب، قانون است و همه باید از آن پیروی کنند
  • امضای قرارداد فشار افزایی با ابهامات باقی مانده
  • ۲ هزار و ۳۰۰ قطعه زمین در خراسان جنوبی آماده واگذاری است