Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@23:42:52 GMT

زشت‌ترین خودرو‌های جهان + تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۴۶۲۱۳

زشت‌ترین خودرو‌های جهان + تصاویر

تعداد ۵ عدد از زشت‌ترین خودرو‌های تاریخ جهان از نظر رسانه‌های بین‌المللی و بر‌اساس رای مردمی انتخاب شده‌اند که در این گزارش به آنها می‌پردازیم. ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۱ رسانه ها چند رسانه ای نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، در تاریخ صنعت خودروسازی، مثال‌های زیادی از زشت‌ترین و بد‌ترکیب‌ترین خودرو‌های تولید شده وجود دارد که برخی از آن‌ها به دلیل این ویژگیشان به شهرت رسیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکثر این خودرو‌ها حاصل ایده‌های شجاعانه طراحان هستند که با امید جا افتادن زبان‌طراحی ابداعی آن‌‎ها به تولید رسیده‌اند.

حال در میان ده‌ها خودروی زشتی که تا کنون تولید شده‌اند، 5 عدد از آن‌ها مقام اول زشت‌ترین خودرو‌های جهان را دارند و در بسیاری از رسانه‌های بین‌المللی بازتاب گسترده‌ای داشته‌اند.

اکثر این خودرو‌ها طراحی ناهمگونی داشته و حتی با معیار‌های زمان تولید خود نیز زشت تلقی می‌شدند. این فهرست 5 موردی را در ادامه مشاهده می‌کنید:

5- پژو 1007 (تولید بین سال‌های 2005 تا 2009)

​بی‌شک پژو 1007 یکی از عجیب‌الخلقه‌ترین خودرو‌های تاریخ به‌شمار می‌رود. این خودرو که یک ون کوپه به‌ شمار می‌رود فلسفه تولید خودرو‌های ون را زیر سوال برده است.

این خودرو که دقیقا با معیار‌های یک خودروی ون ساخته شده، طول کوتاه‌تری از ون‌های عادی دارد و تنها دارای دو ردیف صندلی کوچک با فضای داخلی محدود است.

با این تفاسیر وجود درب کشویی آن هم تنها برای ردیف دوم صندلی‌ها کاملا بی‌دلیل قلمداد می‎شود.

بدین ترتیب طراحی زشت پژو 1007 در کنار غیر کاربردی بودن آن هیچ دلیلی برای خرید آن باقی نمی‌گذارد. با این وجود نظر 123 هزار و 900 نفری که این خودرو را خریده‌اند محترم است!

4- نیسان کیوب (تولید بین سال‌های 2009 تا 2014)

این خودرو نیز یک مینی ون محسوب می‌شود که نسل اول آن از سال 1998 به تولید می‌رسیده و تولید آن کماکان در کشور ژاپن ادامه دارد.

نیسان کیوب که نام آن به معنای مکعب است در نسل دوم بین سال‌های 2009 تا 2014 به بازار جهانی راه یافت، اما به خاطر طراحی جعبه‌طور خود مورد انتقاد قرار گرفت البته خودرو‌های مکعبی از جمله پرفروش‌ترین خودرو‌های دنیا به شمار می‎روند، اما نقطه ضعف اصلی این خودرو فرم عجیب پنجره‌های آن است.

به طوری که پنجره‌های کناری به صورت غیر قرینه از یک طرف به شیشه عقب متصل شده‌اند.

فضای داخلی نیز تعریف چندانی ندارد و داشبورد ناهمگون و مرتفع آن، ارتباط خوبی با طراحی بیرونی خودرو برقرار نکرده است.

3- کرایسلر PT کروزر (تولید بین سال‌های 2000 تا 2010)

یکی از مشهور‌ترین خودرو‌های زشت دنیا که بر سر مقام اول بودن آن در لیست زشت‌ترین‌ها همیشه بحث بوده است! کرایسلر PT کروزر با بهره‌گیری از طراحی الهام گرفته از خودرو‌های دهه 1930 میلادی، یک معجون نا‌موزون به‌ وجود آورده که این خودرو را در لیست زشت‌‎ترین خودرو‌های تاریخ قرار می‎دهد.

2- فیات مولتیپلا (تولید بین سال‌های 2001 تا 2004)

در بسیاری از وب‌سایت‌های معتبر و مشهور، فیات مولتیپلا به عنوان زشت‌ترین خودروی جهان شناخته می‌شود. خودرویی که بسیاری از افراد مشهور از زشتی آن به عنوان کنایه در برنامه‌های تلویزیونی نیز استفاده کرده‌اند.

تولید این خودرو در اصل بین سال‌های 2001 تا 2010 بوده است، اما نمونه قبل فیس‌لیفت مورد بحث، تا سال 2004 تولید شده است. اصلی‌ترین نکته‌ای که مولتیپلا را در زشتی بی‌مانند می‌کند، ناهمگونی قسمت سقف و شیشه‌های مرتفع خودرو با بخش بدنه است.

موضوعی که در نسخه فیس‌لیفت فورا برطرف شد. همچنین فضای داخلی نیز شبیه یک میز کار شلوغ و نامرتب طراحی شده تا کاملا با نمای بیرونی خودرو هماهنگ باشد!

مولتیپلا یک خودروی کاربردی، جادار و ارزان به شمار می‎رود که در زمان تولید خود در کنار فروش بالا، در ناوگان تاکسی‌رانی و آمبولانس نیز نقش ایفا کرده است.

1- پونتیاک آزتک (تولید بین سال‌های 2000 تا 2005)

پونتیاک آزتک یک نماد و سنبل زشتی در دنیای خودرو به شمار می‌رود! این خودرو در لیست 100 خودروی زشت تاریخ، با اقتدار مقام اول را کسب نموده است.

طراحی بدنه با خطوط شکسته به همراه چراغ‌های دو تکه عجیب‌الخلقه جلوی اتومبیل، هر رهگذری را به تعجب وا می‌دارد.

معروفیت پونتیاک آزتک زمانی شدت گرفت که این خودرو به عنوان خودروی شخصیت «والتر وایت»، ستاره سریال «بریکینگ بد» انتخاب شده بود.

این شهرت تا جایی ادامه یافته که چند تن از طرفداران این سریال با خرید پونتیاک آزتک به رنگ خاکی و تزیین آن، دقیقا نمونه مشابه مورد استفاده در سریال را ساخته‌اند.

منبع:جام جم

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P/S1299,9,1296/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۶۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است

نوید نبوی زاده کارشناس حوزه انرژی در رابطه با ضرورت سوق دادن مصرف سوختی خودروهای کشور به سمت سوخت های جدید نظیر CNG به خبرنگار قدس اظهار کرد:  مصرف بالای بنزین، در کشور و حجم بالای مصرف غیربهینه خودروهای تولید داخل، مستقیما به کسری بودجه تبصره هدفمندی یارانه های انرژی منجر شده است و در دو سال گذشته روند صعودی داشته است، باید برای راهکار کوتاه مدت حل این ناترازی ارزی مهم و کاهش ناترازی بنزین، بر سوق دادن مصرف به سمت سوخت های جدید حرکت کنیم و از همین رو تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG باید در دستور کار قرار گیرد.

وی در مورد اهمیت به کارگیری CNG گفت: CNG عمدتاً از متان تشکیل شده است که ساده‌ترین هیدروکربن است. این ترکیب شیمیایی ساده باعث می‌شود که هنگام سوختن، محصولات کمتری تولید شود. در مقایسه، بنزین و دیزل از مولکول‌های پیچیده‌تری تشکیل شده‌اند که در فرآیند احتراق محصولات جانبی بیشتر و متنوع‌تری تولید می‌کنند. متان دارای نسبت کربن به هیدروژن بسیار پایین‌تری نسبت به بنزین یا دیزل است. این به معنای آن است که برای هر واحد انرژی تولیدی، متان کمترین میزان دی‌اکسید کربن را تولید می‌کند.

وی افزود: همچنین متان به دلیل ساختار ساده‌اش به طور کامل‌تری می‌سوزد. این احتراق کامل‌تر باعث می‌شود که میزان آلاینده‌های ناشی از احتراق ناقص مانند هیدروکربن‌های نسوخته و مونواکسید کربن به شدت کاهش یابد. علاوه بر این‌ها در احتراق CNG، آلاینده‌های خاصی مانند سولفور دی‌اکسید (SO2) و سرب، که معمولاً در احتراق سوخت‌های فسیلی دیگر تولید می‌شوند، به میزان بسیار کم یا اصلاً تولید نمی‌شوند. این مواد آلاینده مسئول ایجاد باران‌های اسیدی و دیگر مشکلات زیست‌محیطی هستند. بنابراین، استفاده از CNG به عنوان سوخت خودرو نه تنها کمک به کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای می‌کند، بلکه به کاهش آلایندگی کلی ناشی از حمل و نقل نیز کمک می‌کند، که این امر به نوبه خود سلامت عمومی و محیط زیست را بهبود می‌بخشد.

نبوی زاده در ادامه افزود: استفاده از گاز طبیعی فشرده (CNG) به عنوان سوخت برای موتور خودروها مزایای متعدد دیگری نیز دارد که از جمله می‌توان به بهبود عمر موتور و کارایی آن اشاره کرد. گاز طبیعی دارای خصوصیات احتراقی است که به کاهش سایش در قسمت‌های داخلی موتور کمک می‌کند. احتراق CNG کمتر باعث ایجاد رسوبات کربنی می‌شود، که این رسوبات معمولاً در اثر استفاده از بنزین یا دیزل تولید و موجب فرسایش سیلندرها و پیستون‌ها می‌شوند. CNG دارای نقطه احتراق بالاتری نسبت به بنزین است، اما در مقایسه با بنزین، دمای کلی احتراق CNG پایین‌تر است.

وی افزود: این امر می‌تواند به کاهش خطر ایجاد خرابی‌های ناشی از حرارت بالا در موتور کمک کند، بنابراین به طول عمر بیشتر موتور منجر می‌شود. به دلیل کمتر بودن رسوبات کربنی ناشی از احتراق CNG، روغن موتور نیز کمتر آلوده می‌شود. این امر به افزایش فواصل زمانی بین هر بار تعویض روغن و در نتیجه، کاهش هزینه‌های نگهداری موتور کمک می‌کند. همانطور که قبلاً ذکر شد، CNG تمایل کمتری به تولید رسوبات کربنی دارد.

وی گفت: این ویژگی به حفظ تمیزی بیشتر محفظه احتراق و دیگر قسمت‌های حیاتی موتور کمک می‌کند، که نه تنها عملکرد موتور را بهبود می‌بخشد بلکه می‌تواند به کاهش نیاز به تعمیرات مکرر نیز منجر شود. استفاده از CNG در موتورهای خودرو به کاهش انتشار مواد آلاینده خطرناکی مانند مونواکسید کربن، هیدروکربن‌ها و اکسیدهای نیتروژن در داخل محیط کمک می‌کند، که این نیز سلامت رانندگان و سرنشینان را تضمین می‌کند.

وی در جمع بندی صحبت های خود گفت: به این ترتیب، CNG نه تنها به دلایل زیست‌محیطی بلکه به خاطر مزایای عملی و اقتصادی که برای موتور خودروها دارد، به عنوان یک جایگزین عالی برای سوخت‌های سنتی محسوب می‌شود. با کاهش تولید آلاینده‌های خطرناک و حفظ سلامتی رانندگان و سرنشینان خودرو، سهم بزرگی در بهبود کیفیت زندگی ارائه می‌کند. در حالی که چالش‌هایی در زمینه تطابق خودروها با CNG وجود دارد، پتانسیل‌های آن برای کاهش اثرات منفی بر محیط زیست و ارتقاء کارایی و دوام خودرو، مزایای انکارناپذیری را ایجاد می‌کند. بنابراین، تشویق استفاده از CNG به عنوان سوخت خودرو نه تنها یک گزینه مسئولانه از نظر زیست‌محیطی است، بلکه به عنوان یک استراتژی هوشمندانه برای بهبود عملکرد و کاهش هزینه‌های نگهداری خودرو نیز عمل می‌کند. در نهایت، این نه تنها به نفع محیط زیست است، بلکه به رانندگان این امکان را می‌دهد که در مصرف انرژی خودروهای خود صرفه‌جویی کرده و از سلامت بهتری برخوردار باشند.

دیگر خبرها

  • ببینید | رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • معمای بنزین در ایران
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!
  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!/ عکس
  • افزایش ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس
  • ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس افزایش می‌یابد
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست