Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  جمعه گذشته و در جریان برگزاری رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد جام تختی در کرمانشاه شاهد اقدامی زیبا از سوی مسئولان فدراسیون کشتی در دعوت عباس جدیدی دارنده مدال‌های طلا و ۲ برنز جهان و نقره المپیک ۱۹۹۶ آتلانتا و برگزاری مراسم تجلیل از این چهره شاخص کشتی ایران بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین بهانه و همچنین در پیش بودن انتخابات فدراسیون کشتی و احتمال حضور وی در این انتخابات برای دومین مرتبه متوالی به گفتگو با این چهره خوش صحبت کشتی ایران پرداختیم.

عباس جدیدی  درباره حضور در مراسم تجلیل مسئولان فدراسیون کشتی از وی در جریان برگزاری رقابت‌های جام تختی، اظهار کرد: به هر حال به بنده محبت داشتند و معرفت به خرج دادند ما را دعوت کردند. در هر صورت محبت محبت می‌آورد و هر کسی که احترام بگذارد احترام می‌بیند. بعد از ۶، ۷ سال محبت کردند و من هم با حضور در این مراسم جواب محبتشان را دادم. ما انسانیم و وظیفه اخلاقی هر انسانی است که به دعوت دیگری روی خوش نشان دهد. شما را هم دعوت کنند قطعاً می‌روید. مسئولان فدراسیون اول از همه به خودشان احترام گذاشتند و من هم با احترام جواب دعوت آن‌ها را دادم.

پیشکسوت کشتی ایران در پاسخ به این سوال که آیا دوست داشتید به این مراسم بروید یا خیر، گفت: همه چیز ما از کشتی است و کشتی سر ما منت دارد و ما بر سر کسی منتی نداریم. ما وامدار کشتی هستیم. اگر کشتی نبود ما کجا بودیم و چه داشتیم؟ هر چقدر برای کشتی زحمت بکشیم ذره‌ای از دین ما به کشتی ادا نمی‌شود. من هم که بیرون از کشتی هستم الان در باشگاه خودم یک تشک کشتی پهن کرده‌ام و ۳۰۰، ۴۰۰ کشتی‌گیر نوجوان و جوان را با عشق آموزش می‌دهم و در خدمتشان هستم و با کشتی اغنا می‌شوم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا پیشنهادی به وی برای حضور در فدراسیون کشتی شده است یا خیر، گفت: اصلاً این چیز‌ها مطرح نبود. کشتی مملکت چه ما باشیم یا نباشیم به راه خود ادامه می‌دهد. برای کشتی ناز کردن اصلاً معنا ندارد و کشتی چه با ما چه بی ما راه خود را ادامه می‌دهد و عزت و بزرگی‌اش را حفظ می‌کند. ما هم هر چه در توان داریم برای خدمت به کشتی دریغ نمی‌کنیم.

جدیدی در ادامه درباره در پیش بودن انتخابات ریاست فدراسیون کشتی و ویژگی‌هایی که رئیس بعدی فدراسیون باید داشته باشد، گفت: اصلاً راجع به این موضوع صحبتی ندارم! این انتخاب بستگی به نظر جامعه کشتی دارد. این نیست که من خلق الساعه فکر کنم و نظر من مطرح باشد. جامعه کشتی آگاه، خبره و کارشناس هستند و رؤسای هیأت‌های کشتی نیز همه از اهالی کشتی و استخوان کرده این رشته هستند. قطعاً نگاه و بصیرت آن‌ها خیلی بیشتر از من عباس جدیدی است که بیرون از گود حضور دارم. آن‌ها در بطن کار هستند و خیلی بهتر می‌دانند که چه کسی به درد کشتی می‌خورد. همه ما باید به نظر و رأی اعضای محترم مجمع احترام بگذاریم چرا که رأی آن‌ها حاکی از تخصص و تجربه است.

وی تصریح کرد: نظر من در این باره اهمیتی ندارد و باید دید نظر جامعه کشتی روی چه کسی است. همه ما باید از فرد منتخب حمایت کنیم. دیگر وقتی برای تخریب و انتقادات بدون معنا وجود ندارد. در همین مسابقات جام تختی دیدیم که قهرمانان المپیک و جهان و اروپا به ایران آمدند تا در این جام کشتی بگیرند. پس این موضوع نشان می‌دهد که دنیا چه حساب ویژه‌ای روی کشتی ایران باز کرده است که آن‌ها قهرمانانشان را برای محک زدن به جام تختی می‌آورند. آیا ما می‌توانیم قدر این جایگاه را ندانیم؟ این اعتبار و آبرو یک نعمت بزرگ برای کشتی و ورزش ایران است و همه باید تلاش کنیم تا این عزت از کشتی ایران فاصله نگیرد.

دارنده مدال‌های طلای جهان و نقره المپیک افزود: هر کسی باید به اندازه سهمش زیر این بار را بگیرد. جامعه کشتی همه باید بیایند و کمک کنند. آن کس که بیرون است به اندازه خودش برای اعتلای نام کشتی زحمت بکشد و افرادی هم که در داخل گود هستند واقعاً دلسوز کشتی باشند تا کشتی به مقام و جایگاه شایسته‌اش برسد. در برخی استان‌ها ما به لحاظ امکانات علی رغم داشتن استعداد‌های خوب دچار مشکل هستیم و باید این نقیصه بزرگ برطرف شود. امکانات در این استان‌ها در حدی نیست که بتوانند خودشان را نشان بدهند و باید مورد توجه جدی قرار گیرند.

جدیدی با تاکید بر اینکه جامعه کشتی قطعاً به بهترین برنامه رأی خواهد داد، خاطرنشان کرد: ما نباید درگیر مسائل حاشیه‌ای که به جز ضرر چیزی برای کشتی ایران ندارد، شویم. همه باید بیایند و به کشتی کمک کنند. مگر می‌شود براحتی از کنار نام رسول خادم گذشت؟ بالاخره هر فردی محاسن و معایبی دارد. من هم یکسری معایب دارم. همه باید برای بهتر شدن تلاش کنیم. رسول خادم ۷ سال در بطن کشتی بوده و دارای تجارب ارزشمندی است که قیمت ندارد. نباید حالا که او بیرون از گود است رها شود. مگر رسول خادم مال خودش است که ول کند و برود؟ خیر. حتی از او هم باید استفاده شود. او هم باید بیاید و تجاربش را در اختیار کشتی بگذارد. این تجارب قیمت بسیار بالایی دارد. هر کسی بیاید باید چند سال کار کند تا به تجارب خادم برسد خب این چه کاری است؟ بجای این کار از تجارب خادم استفاده شود. همین اندوخته‌هاست که کشتی ما را به جلو می‌برد.

وی با تاکید بر لزوم حفظ وحدت و همدلی در کشتی گفت: فرقی نمی‌کند چه کسی رئیس فدراسیون شود. همه یکی هستیم و مهم وحدتی است که باید حفظ شود. اگر وحدت باشد خدا شاهد است کشتی ما یکپارچه در کل کشور رشد می‌کند و پشتوانه‌ها در تمامی رده‌های سنی خودشان را نشان می‌دهند تا اینطور از نبود کشتی‌گیر خوب در عذاب نباشیم. خدا عاقبت همه را ختم به خیر کند.

جدیدی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا در انتخابات ریاست فدراسیون کشتی برای دومین مرتبه متوالی شرکت می‌کند و اینکه آیا برای حضور مجدد در انتخابات به جمع بندی نهایی رسیده است یا خیر، خاطرنشان کرد: من یک نوکر کشتی هستم و یک نوکر و خدمتگزار کوچک در بین اهالی بزرگ کشتی به حساب می‌آیم. همیشه خودم را به عنوان کوچک‌ترین عضو کشتی می‌بینم و برایم عزت و افتخار است که عضوی از جامعه بزرگ کشتی هستم. دوست دارم من را به عنوان یک خدمتگزار کوچک ببینند و به عنوان یک سرباز در این لشگر بزرگ کشتی نگاهم کنند.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

واکنش عباس جدیدی به حضور در انتخابات کشتی/ "خادم مگر مال خودش است که برود؟"

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار ورزشی عباس جدیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۹۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟

245 نماینده مجلس شورای اسلامی دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به‌ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رأی اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه‌کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دودوره‌ای وزارت و نائب‌رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت امور خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب‌رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است بر اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رأی‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به‌نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی‌نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده است که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته است حتی به‌تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

دیگر خبرها

  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • پرتاب حدادی به صندلی ریاست/ من تنها، شما همه!
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • ماجرای ترور رییس سابق فدراسیون کشتی ایران! / فیلم
  • ژیمناستیک و «پرش» از روی انتخابات/ فرود «آرام» نیاز رشته مادر است
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • اتحادیه اروپا تحقیقات جدیدی را در مورد سیاست‌های انتخاباتی متا آغاز خواهد کرد
  • حضور میرشاد ماجدی در جلسه ای اف سی
  • عیادت سرکنسول ایران در فرانکفورت از رئیس اسبق فدراسیون کشتی
  • عکس‌| رئیس سابق فدراسیون کشتی در آلمان بستری شد