Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@16:17:28 GMT

هشدارهای مهم به سیل‌ زدگان

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۴۹۶۰۰

در روزهای اخیر سیل و آبگرفتگی خسارات زیادی به برخی از شهرها و روستاها در دست کم نیمی از استان‌های کشور وارده کرده است، در همین راستا نیز لازم است ساکنان مناطق سیل زده برای مواجهه با این پدیده اقداماتی را انجام دهند. ناطقان: سیل اخیر در کشور تاکنون منجر به جان‌باختن حداقل شش نفر در شهرهای مختلف شده است و همین امر ضرورت آمادگی در برابر این پدیده را به خوبی اثبات می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع سبب شد تا ساده‌ترین و در عین حال مهم‌ترین اصولی را که برای حفاظت از جان پس از وقوع سیل باید انجام شود، مرور کنیم.

۱- هنگام وقوع سیلاب رسانه‌های محلی نسبت به جاری شدن سیلاب هشدارهای لازم را ارائه می‌کنند و به همین دلیل لازم است که ساکنان این مناطق به جای توجه به شایعات، اخبار را از رسانه‌های رسمی دنبال کنند.

۲- مواد غذایی که با سیلاب در تماس بوده‌اند، قابلیت مصرف ندارند و باید آنها را دور ریخت، در غیر این صورت احتمال مسمومیت و عوارض آن برای مصرف کنندگان وجود دارد. آلودگی آب نیز خطر جدی است و باید حتماً از منابع پاک نسبت به مصرف آن به ویژه آب آشامیدنی استفاده کرد.

۳- افراد پیاده در زمان جاری شدن سیل و همچنین تا زمان تخلیه آب از معابر نباید از نقاطی که سطح آب در آن بالاتر از زانوست، عبور کنند.

۴- هنگام وقوع سیل، باید کلید برق، شیر اصلی آب و گاز را بست و وسایل برقی را از پریز بیرون کشید، چراکه آب رسانای قوی جریان برق است و احتمال برق گرفتگی در این شرایط بسیار بالاست.

۵- اگر سیل در روستاها یا بستر رودها رخ داده باید توجه کرد که به هیچ عنوان نباید از پل‌های چوبی و حتی پل‌های باقدمت زیاد و نا ایمن عبور کرد. ضمن اینکه توصیه می‌شود که تا جای ممکن از روی پل‌ها عبور نشود.

۶- افرادی بسیاری به دلیل حضور در خودروی شخصی و عدم خروج به موقع از آن هنگام سیل جان خود را از دست داده‌اند، بنابراین اگر خودرو، در آب‌هایی که سطح آنها بالا می‌آید، گیر کرده است، باید فوراً آن را رها کرده و به محل مرتفع رفت.

۷- بعد از وقوع سیل باید از خطوط و دکل‌های برق فشار قوی دوری کرد.

۸- باید از ساختمان‌هایی که اطرافش را آب احاطه کرده است، دور شد و به هیچ عنوان به آن نزدیک نشد، چرا که احتمال ریزش سقف و دیوارهای آن وجود دارد.

۹- پس از وقوع سیل باید مراقب لوازم برقی بود و حتماً قبل از استفاده آن کنترل و خشک کرد، گاهی رطوبت احتمال برق گرفتگی را افزایش می‌دهد.

۱۰- افرادی که مجبور به ترک منزل و اسکان اضطراری شده‌اند، حتماً از راهنمایی امدادگران برای انتخاب محل اسکان استفاده کنند و توجه داشته باشند که به هیچ عنوان در مسیل و کنار رودها مستقر نشوند. منبع: ایسنا برچسب ها: سیل زدگان ، هشدار ، وقوع سیل

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سیل زدگان هشدار وقوع سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۹۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران عملکرد تیم اعزامی شهرداری پایتخت به مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، صمیم مرادی روزبهانی، معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران  عملکرد تیم اعزامی مشترک سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان را تشریح کرد.

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با پرداختن به وسعت سیل در شهرستان کنارک در استان سیستان و بلوچستان گفت: صد در صد شهرستان درگیر سیلاب شده است. در واقع همه محلات هفتگانه به نوعی درگیر سیلاب است اما محلات پنجگانه نظرآباد، سورک، کوهیان، زیباشهر و چادران کاملا درگیر سیلاب بوده و ضمن در اولویت قرار گرفتن امداد رسانی، از وضعیت بسیار نامناسبی نیز برخوردار بودند.

وی افزود: در خصوص میزان پیشرفت کار امدادی در سطح استان نیز طبق اظهارات جانشین شهردار کنارک، ۹۰درصد از پنج محله که مساحتی در حدود ۱۵۰ هکتار است دچار سیلاب شده که حدود ۱۰۰ هکتار از این مساحت امداد رسانی شد و در ۵۰ هکتار شامل چادران و نظرآباد همچنان امداد رسانی در حال انجام است.

مرادی روزبهانی ادامه داد: تیم مشترک عملیاتی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران شامل نیروی انسانی به همراه وسایل نقلیه، ۱۰ دستگاه پمپ آب کف کش و لجن کش و دو دستگاه موتور برق با تجهیزات انفرادی برای کمک به مردم سیل زده اعزام شدند.

بر اساس این گزارش، تیم مشترک عملیاتی سازمان مدیریت بحران و سازمان آتش نشانی در روز پنجشنبه ۳۰ فروردین به محل حادثه اعزام شده است.

تیم عملیاتی مذکور بلافاصله پس از استقرار و از صبح روز جمعه ۳۱ فروردین با حضور در فرمانداری شهرستان کنارک و برگزاری جلسات هماهنگی با مسئولین شهرستان کنارک (فرماندار و شهردار کنارک) عملیات امدادرسانی را آغاز کرده و تاکنون مشغول به خدمت‌رسانی به سیل زدگان در این شهرستان است.

تیم اعزامی از سازمان مدیریت بحران شهر تهران تا پایان روز سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه در حدود ۳۶۰ نفر ساعت زمان صرف عملیات امداد رسانی به سیل زدگان کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • صدور هشدارهای ویژه هواشناسی در هرمزگان
  • نیروی دریایی ارتش به داد سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان رسید + فیلم
  • امدادرسانی آتش‌نشانان به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • احتمال وقوع تندر و آذرخش در تهران
  • احتمال وقوع سیل و آبگرفتگی در رفسنجان
  • احتمال وقوع سیل و آبگرفتگی معابر در رفسنجان
  • هشدارهای وحید شمسایی در نشست فنی قبل از بازی با قرقیزستان
  • امدادرسانی هلال احمر به سیل زدگان کاشان
  • مردم از مراجعه به مناطق سیل‌خیز خوروبیابانک خودداری کنند