Web Analytics Made Easy - Statcounter

زاهدان- ایرنا- شیعه و سنی به عنوان مرزداران دلاور ایران اسلامی از استان پهناور خود «سیستان و بلوچستان» به عنوان گنج گرانبها چون جان شیرین حفاظت می کنند و هر دستی که به این سرزمین کهن طمع کرده و قصد تعرض داشته باشد مقتدرانه آن را قطع می کنند.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب برخورداری از ظرفیت های بی نظیر همچون گنج گرانبهایی است که در سالهای اخیر با عنایت مسئولان نظام قطار توسعه آن باشتاب درحال حرکت است در این میان دشمنان با اقدامات کور تروریستی قصد ناامن جلوه دادن این منطقه برای جلوگیری از توسعه آن را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سیستان و بلوچستان با 20 شهرستان از ظرفیت های بی نظیر و بی مانندی در کشور نظیر قرار داشتن در کنار آبهای آزاد بین المللی خارج از تنگه هرمز، برخورداری از هزار و 300 کیلومتر مرز خاکی با کشورهای پاکستان و افغانستان و بیش از 310 کیلومتر مرز ساحلی در کنار دریای عمان، نزدیکی مناطق ساحلی استان با کشورهای حوزه خلیج فارس و دریای عمان و شبه قاره هند، وجود اقلیم مناسب برای تولید محصولات خارج از فصل بدون بهره گیری از گلخانه، تنوع فراوان در بخش گردشگری، دسترسی به بازارهای مهم منطقه ای با امکان صادرات تمامی کالاهای مورد نیاز کشورهای اطراف و صدها ظرفیت دیگر است.
این استان با دارا بودن یک ششم از کل مرزهای جمهوری اسلامی ایران از این نظر مقام نخست را در میان استانهای مرزی دارد.
در کنار تمام ظرفیت های خدادادی و بی نظیر طبیعی از همه مهمتر سیستان و بلوچستان دارای مردمان صبور، مهربان و دوستدار و وفادار به نظام مقدس جمهوری اسلامی است به طوری که شیعه و سنی آن سالیان سال در کنار یکدیگر زندگی مسالمت آمیزی داشته و از کیان میهن اسلامی چون جان شیرین حفاظت کرده اند.
زندگی مسالمت آمیز و سرشار از اخوت و برادری 275 قوم و قبیله شناسنامه دار بلوچ و سیستانی در سیستان و بلوچستان این وسیع ترین استان کشور را به پایتخت وحدت ایران اسلامی تبدیل کرده است.
در سیستان و بلوچستان هیچ طایفه ای را نمی توان یافت که تنها مختص به تشیع یا تسنن باشد در واقع در هر طایفه هم شیعه و هم سنی وجود دارد حتی در برخی خانواده ها ممکن است یک خواهر یا برادر شیعه و یک نفر سنی باشد و این نشان از همبستگی، تعامل و ارتباطات قومی و قبیله ای آنان دارد.
اتحاد و همبستگی مردم شیعه و سنی سیستان و بلوچستان که الگویی از اخوت و برادری در میان مسلمانان جهان شده دشمنان را به خشم و وحشت انداخته است.
دشمنان این استان را به سبب تنوع قومی و مذهبی، موقعیت خاص جغرافیایی و قرار داشتن در منطقه سوق الجیشی و حساسیت های سیاسی و اجتماعی در طول 40 سال عمر با برکت انقلاب اسلامی مورد هدف قرار داده و بارها با دسیسه ها و ترفندهای مختلف بویژه اجیر کردن تعدادی مزدور خودفروخته در صدد ضربه زدن به این انقلاب و ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی بر آمده اند اما هیچگاه به اهداف شوم خود نرسیده اند.
مردم غیور و مرزدار سیستان و بلوچستان در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی که حکومت مرکزی کشور دارای ضعف بود و دشمنان نیز چشم طمع به منطقه دوخته بودند، با همبستگی و اتحاد همچون دژی مستحکم در مقابل تمام دشمنی های بیگانگان ایستادند و به هیچ اجنبی اجازه تجاوز به خاک میهن شان را ندادند.
هم اینک نیز مردم مرزدار این خطه همچون نیکان خود با هوشیاری و آگاهی از مسائل روز دنیا همواره در عرصه های سرنوشت ساز نظیر راهپیمایی 22 بهمن همچون موج های خروشان حضوری باشکوه از خود به نمایش گذاشتند تا به دنیا اعلام کنند که با اتحاد و همبستگی بی نظیر و مثال زدنی خود همواره آماده دفاع از آرمانها و دستاوردهای انقلاب هستند.
حضور حماسه ساز و با شکوه مردم در راهپیمایی چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی دشمنان نظام را به خشم در آورده به حدی که مزدوران جیره خوارشان را برای انتقام گیری از مردم تجهیز و راهی استان کردند تا با انجام اقدامات کور تروریستی حس ناامنی را در این منطقه افزایش داده و بین مردم اختلاف ایجاد کند اما زهی خیال باطل.
در این راستا گروهک تروریستی و معاند نظام در چند روز گذشته حرکت های مزبوحانه و ناجوانمردانه خود را در این منطقه باردیگر به نمایش گذاشت به طوری که در سه حمله تروریستی در بهمن ماه جاری سعی در ضربه زدن به کشور را داشت که از منظر مردم فهیم منطقه هر چند که شهادت فرزندان این کشور ناگوار است اما این اقدامات کور و جنایات غیر انسانی نمی تواند خللی در توسعه روز افزون منطقه و وحدت و یکدلی این مردمان ایجاد کند.
نمونه بسیار بارز وحدت و همبستگی مردم این دیار را می توان در حادثه شب گذشته انفجار انتحاری در مجاورت اتوبوس سپاه پاسداران در جاده خاش - زاهدان مشاهده کرد که در برخی فیلم های کوتاه منتشر شده چگونه برادران اهل سنت به کمک مجروحان حادثه شتافته اند و حتی برخی از آنان اجازه تصویربرداری و حرکت در میان اجساد شهدا را به کسی نمی دادند.
لحظاتی پس از وقوع این حادثه سیل اطلاعیه ها و بیانیه ها در محکومیت این جنایت از سوی علما و معتمدان اهل سنت به فضای مجازی و رسانه ها سرازیر شد.
شماری از مردم زاهدان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعلام کردند که تروریست ها و اربابان آمریکایی، صهیونیستی و سعودی آنان تحمل شادی ملت ایران را در جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی نداشتند و با یک عملیات انتحاری ددمنشانه جمعی ازمدافعان سبز پوش میهن اسلامی را به شهادت رساندند.
مصطفی رحمت زهی یک شهروند اهل سنت زاهدانی گفت: دشمنان بدانند این دیار سرزمین دلاور مردان و شهدای رشیدی همچون آیت الله سید محمد تقی حسینی طباطبایی طلایه دار مبارزه با رژیم پهلوی، سرداران شهید قاسم میرحسینی، محمد زاده، عالی، خلبان شهید میرمرادزهی، مولوی حسین بر و مولوی جنگی زهی و صدها شهید دیگر است که از خود صحنه های بی مانندی را در دفاع از وطن بجای گذاشته اند.
سعید ریگی نیز گفت: شهادت کوچکترین رزمنده دفاع مقدس از میان اهل سنت و شهادت چند نفر از علمای اهل سنت در دفاع از انقلاب اسلامی به ‌دست ضدانقلاب نشان می‌دهد که برادران اهل سنت در دشوارترین میدان‌ها در کنار برادران اهل تشیع خود ایستاده اند و هرگز به هیچ دشمنی اجازه تعرض به وطن خود که همچون مادر مقدس می دانند را نمی دهند.
رضا شهرکی یکی دیگر از شهروندان زاهدانی گفت: دشمنان ملت ایران با اجیر کردن عده ای مزدور به بهانه دفاع از حقوق اهل سنت و بلوچ دست به جنایات متعددی می زنند اما آنقدر نادان هستند که وقتی سنی و شیعه را در این اقدامات تروریستی به شهادت می رسانند مردم به اهداف ددمنشانه آنان به خوبی پی می برند.
محمد نارویی نیز گفت: قاتلان و جنایتکارانی که شیعه و سنی را در کنار هم به شهادت می رسانند چگونه می توانند ادعای دفاع از بلوچ و اهل سنت داشته باشند.
وی افزود: مردم ما آنقدر هوشیار و آگاه هستند که به این قبیل دسیسه ها و جنایت ها نه تنها پاسخ مثبت نمی دهند بلکه قاطعانه در مقابل عاملان ناامنی ها و مزدوران دشمنان ایران اسلامی ایستادگی می کنند و گروهکهای تروریستی مطمئن باشند که پاسخ دندان شکنی از سوی همین مردم بلوچ و اهل سنت دریافت خواهند کرد.
به گزارش ایرنا، عوامل گروهک تروریستی به اصطلاح جیش العدل با اقدام کور تروریستی انتحاری چهارشنبه شب یک دستگاه اتوبوس حامل نیروهای مرزبان نیروی زمینی سپاه پاسداران را منفجر کرد.
در این حادثه تروریستی که بوسیله یک دستگاه وانت مملو از موادمنجره در جاده خاش- زاهدان محدوده روستای چانعلی رخ داد تاکنون 27 نفر از نیروهای جان برکف سپاه شهید و 13 نفر دیگر زخمی شدند.
7316 **6081

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي امنيتي حادثه تروريستي محكوميت مردمي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۴۹۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان دستاوردهای اجتماعی، سیاسی و منطقه‌ای داشت/ استقبال پر شور ملت پاکستان

به گزارش قدس آنلاین رایزن فرهنگی پاکستان با اشاره به اینکه مردم این کشور، استقامت و مقاومت و شجاعت ملت ایران را ستایش می‌کنند، گفت: همواره به‌رغم سختی‌های فراوانی که استکبار جهانی بر مردم ایران تحمیل کرده با استقامت و شجاعت وصف‌ناپذیری در مقابل همه قدرتمندان عالم ایستاده‌اند.

 رایزن فرهنگی پاکستان با تاکید بر این مطلب، افزود: مردم ایران روی مواضع خودشان محکم و پابرجا هستند و مردم پاکستان این استقامت‌ها و شجاعت‌ها را گرامی می‌دارند و بزرگ می‌دانند. به این خاطر است ملت ایران در چشم ملت پاکستان و مردم این کشور، ملتی بزرگ و قابل تقدیر و ستایش است.

عملیات وعده صادق این علاقه را بیشتر هم کرد

وی درباره خوشحالی مردم از انتقام سخت یا همان وعده صادق، نیز افزود: نماد و نمود این بزرگی و عظمت در روزهای اخیر همان دفاع شجاعانه و پاسخ مقتدرانه عزیزان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به رژیم صهیونیستی بود. اگر مردم پاکستان به ایران اسلامی و مردم ایران و رهبران ایران تا قبل از این پاسخ دندان‌شکن، علاقه‌مند بودند این علاقه‌مندی ظرفِ چند روز گذشته‌ای که از این پاسخ می‌گذرد ده‌ها برابر بیشتر شد و در ملاقات‌های مردمی که ما با مردم پاکستان و حتی با برخی از دولتمردان پاکستان داریم اولین نکته‌ای را که یادآوری می‌کنند همین است که آنچه آرزوی دیرینه جهان اسلام بود امروز توسط جمهوری اسلامی ایران محقق شد. با این نگاه مردم پاکستان و دولتمردان پاکستان میزبان ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران بودند.

چرا محدودیت استقبال پیش آمد؟

مشکی درباره دلیل محدودیت استقبال و اجازه ندادن به برخی از تجمعات خیابانی برای استقبال از رئیس‌جمهور ایران، تأکید کرد: طبیعی است در چنین فضایی با آن علاقه‌مندی که به زمینه‌هایش اشاره کردم چقدر می‌تواند استقبال از طرف مردم پاکستان، استقبال پرشور و هیجان‌انگیزی باشد. به‌رغم اینکه شرایط امنیتی در پاکستان شرایط به هر حال ویژه‌ای است و دولت عزیز پاکستان برای حفظ امنیت سفر رئیس جمهور کشور ایران و هیئت همراه مجبور بود تدابیری را اتخاذ کنند و نمی‌توانستند تجمعات خیابانی را اجازه بدهند، اما ما شاهد بودیم در مسیر کاروان ریاست محترم جمهور در شهرهای لاهور و کراچی به ویژه کاروان‌های استقبال مردمی شکل گرفت و برخی از تصاویری که امکان انتشار آنها بود شاهد این مسئله است.

تصاویر شگفت انگیزی که هم در اخبار سراسری ایران و رسانه‌های جمعی ایران منتشر شد

وی ادامه داد: در شهر اسلام‌آباد که مقصد اول سفر رئیس‌جمهور ایران بود ما شاهد تلاش مردم برای استقبال عمومی بودیم که اشاره کردم به دلیل شرایط ویژه، این امکان فراهم نشد، اما در نشست‌های نخبگانی و نشست‌هایی که با شخصیت‌های تراز اول اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و ادبی در محل اقامت ریاست محترم جمهور برگزار شد این علاقه، این عشق و ارادت به نمایش گذاشته شد که تصاویر آن در اخبار سراسری جمهوری اسلامی ایران و اخبار رسانه‌های جمعی کشور پاکستان منتشر شد. البته آن چیزی که به نمایش گذاشته شد قطره‌ای از دریایی بود که مردم پاکستان تلاش داشتند به نمایش بگذارند. اما به دلیل شرایط خاص امکان ظهور و بروز آن خیلی فراهم نشد.

استقبال از رئیس‌جمهور در کراچی و لاهور

رایزن فرهنگی پاکستان به شور مردم در لاهور و کراچی اشاره کرد و افزود: در شهرهای لاهور و کراچی این فضا قدری فراهم‌تر شد، اما آنچه در واقعیت میدان بود شاید رسانه‌ها نتوانند به تصویر بکشند. بازتاب‌هایی که ما الان در حال رصد آنها هستیم در رسانه‌های مکتوب و مجازی و رسانه‌های دیداری و نوشتاری همه مملوء از شور، سپاس و تقدیر از انجام شدن سفر و مواضع بسیار خوب رئیس جمهور ایران در این سفر هستیم و همچنان موج خوشحالی همچنان که قبل از این سفر شروع شده بود همچنان بعد از گذشت یک روز از پایان سفر ادامه دارد و پیش‌بینی این است در روزهای آینده این موج ادامه داشته باشد و حتماً این سفر یک نقطه عطفی برای گسترش روابط همه جانبه ایران و پاکستان خواهد بود.

این سفر افق‌های بلندتری را پیش‌روی دو کشور گذاشت

مشکی در پایان تاکید: ما در پاکستان شاهد بودیم که برخی از کشورهای منطقه و برخی از قدرت‌های فرامنطقه‌ای خیلی تلاش داشتند برای این سفر محدودیت‌های فراوانی ایجاد کنند حتی اگر بتوانند اصل سفر را تحت‌الشعاع قرار دهند، اما با لطف خدای متعال سفر به خوبی انجام شد و هم دستاوردهایی که این سفر داشت چه دستاوردهای اجتماعی و چه دستاوردهای سیاسی و منطقه‌ای در همین مدت کوتاه بازتاب خودش را داشت و حتماً در ادامه و آینده پس از این سفر، شاهد بازتاب‌های بیشتر و گشوده شدن افق‌های بلندتری در روابط دو کشور خواهیم بود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • رئیسی: خون شهدای حمله تروریستی دمشق موجب ذلت رژیم صهیونیستی شد
  • معماری آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ است + تصویر
  • دیدار با خانواده شهدا و جانبازان منطقه ۹ در هفته بزرگداشت اصفهان
  • پزشکیان به اسرائیل: شما که هر روز صدها و هزاران نفر را می‌کشید پس چرا ککتان نمی‌گزد؟ اگر مرد هستید با آنها که مبارزه می‌کنند، بجنگید
  • حزب‌ الله لبنان «رویسات العلم» را هدف قرار داد
  • سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان دستاوردهای اجتماعی، سیاسی و منطقه‌ای داشت/ استقبال پر شور ملت پاکستان
  • حزب‌الله لبنان «رویسات العلم» را هدف قرار داد
  • پوتین: تروریسم یکی از جدی ترین تهدیدات قرن بیست و یکم است
  • غرس ٣٥٠ اصله درخت مثمر زیتون به شکرانه تحقق وعده صادق
  • ایران بیشترین دیپلماسی فرهنگی را در منطقه دارد