Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اشاره به شناسایی ۶۵ هزار کودک دیرآموز در سال تحصیلی جاری گفت: افزایش شمار دانش‌آموزان دیرآموز شناسایی شده به معنای آن است که حتماً باید آموزش به معلمان عادی برای چگونگی کار با دانش آموزان دیر آموز را گسترش دهیم. آفتاب‌‌نیوز : مجید قدمی در گفت‌وگو با ایسنا، به ارائه توضیحاتی درباره تکرار پایه دوره ابتدایی بویژه در دانش آموزان دیرآموز پرداخت و اظهار کرد: در باره تکرار پایه قوانینی وجود دارد ما به جمع‌بندی رسیدیم که با توجه به نظام ارزشیابی توصیفی باید دانش معلمان را بالا ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: نگاه جهان این است که به جای رد کردن دانش‌آموز، نظام آموزشی را رد می‌کنند به این معنا که معتقدند مشکل، مشکل مدرسه است و نه دانش‌آموز و بویژه در دوره ابتدایی باید دانش آموزان دیرآموز را در سیستم حفظ کرد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه نمره هوشی دانش‌آموزان دیرآموز ۱۵ نمره پایین‌تر است و با این حال کتب درسی آنها کتب درسی عادی است گفت: ما توصیه می‌کنیم تا جایی که ممکن است معلم‌ها با دانش آموزان خود بویژه دیر آموزها کنار بیایند و با آنها بیشتر کار کنند تا آنها بتوانند به پایه بالاتر ارتقا پیدا کنند.
وی ادامه داد: در این صورت تنها در زمینه‌هایی که مشکل وجود دارد می‌توان از طریق متخصصان امر کار را جلو برد. ما فیلم‌های آموزشی در این راستا تهیه کردیم و در اختیار معلمان قرار دادیم که احساس می‌کنیم به کمک آن توانستیم معلمان را بیدار کنیم و حساسیت نسبت به موضوع در آنها به وجود بیاوریم.
قدمی با بیان اینکه اکنون مقاومت‌ها برای حضور دانش آموزان دیر آموز در کلاس‌های درس کمتر شده است گفت: در طرح تلفیقی به خوبی جلو رفته‌ایم و دانش آموزان دیرآموز را شناسایی می‌کنیم اما برای ادامه تحصیل شأن باید کار جدی‌تری انجام دهیم. هرچند معلم در کلاس ۴۰ نفره فرصت نمی‌کند با دانش‌آموز دیرآموز بیشتر کار کند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه امسال ۶۵ هزار دانش‌آموز دیرآموز را تشخیص دادیم این در حالی که سال‌های گذشته ۳۵ تا ۴۰ هزار نفر دیرآموز تشخیص داده می‌شدند گفت: تست‌های ما دقیق‌تر شده است و افزایش شمار دانش‌آموزان دیرآموز شناسایی شده به معنای آن است که حتماً باید آموزش به معلمان عادی برای چگونگی کار با دانش آموزان دیرآموز را گسترش دهیم.
وی افزود: دانش‌آموزان دیرآموز می‌توانند به مراکز اختلال یادگیری نیز ارجاع شوند. متأسفانه در مواردی دانش آموزان دیرآموز را رد و مشمول تکرار پایه می‌کنند و به مراکز اختلال یادگیری ارجاع نمی‌دهند، اما توصیه ما این است که اگر نتوانستند سر کلاس با این گونه دانش آموزان کار کنند حتماً آنها را به مرکز اختلال یادگیری ارجاع دهند تا از طریق متخصص مربوطه کارها جلو برود.
قدمی با بیان اینکه در حال حاضر ۶۰۰ مرکز اختلال یادگیری دولتی و غیر دولتی در کشور داریم گفت: در مراکز اختلالات یادگیری ۱۲ تا ۱۸ جلسه با دانش‌آموز تمرین می‌شود و خدمات ارائه شده بسیار ارزان قیمت است.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: دانش آموز دیروز دانش آموز مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۰۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری

فخرالدین اسدی اظهار داشت: توسعه فضا‌های ورزشی باز و سرپوشیده، زمین چمن مصنوعی و توسعه کلاس‌های تربیت بدنی از مهمترین برنامه‌های دولت سیزدهم است.

وی افزود: سرانه فضای ورزشی مدارس استان هم‌اکنون ۴۶ صدم مترمربع است و توسعه ورزش در مدارس ابتدایی با اجرای طرح مهارت آموزی در دستور کار قرار دارد.

به گفته وی، در این طرح دانش‌آموزان پایه چهارم در رشته طناب زنی، پنجم در رشته تنیس و ششم در رشته شنا و دوومیدانی فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید

آغاز مسابقات ورزشی دانش آموزان در چهارمحال و بختیاری

اسدی اضافه کرد: امسال شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز پایه ششم در رشته شنا آموزش می‌بینند.

وی به اجرای طرح پایلوت کشوری سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان مدارس عشایری اشاره کرد و بیان داشت: هشت هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز عشایری استان زیرپوشش این طرح قرار می‌گیرند.

اسدی ادامه داد: در استان چهارمحال و بختیاری ۱۵هزار فرهنگی، آموزش ۱۹۴ هزار دانش‌آموز را برعهده دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • معلمان به نقش خود در هویت سازی دانش آموز دانش آموزان توجه کنند
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل / اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش‌آموزان
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل/اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش آموزان
  • ۲۰ توصیه رهبر معظم انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟
  • ۲۰ توصیه رهبر انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟