Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه هجوم ملخ‌های صحرایی در اراضی کشاورزی کنترل شده است گفت: با اجرای عملیات سم‌‌پاشی هوایی یک‌هزار هکتار اراضی کشاورزی استان بوشهر علیه هجوم ملخ‌های صحرایی کانون‌کوبی شدند. ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۱ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

محمد تقی منوچهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با قدردانی از همکاری مسئولان ذیربط در اجرای مبارزه با آفت ملخ صحرایی اظهار داشت: با انجام عملیات رصد و ردیابی ملخ صحرایی و استقرار تیم‌های تخصصی برای مبارزه با این آفت هجوم ملخ صحرایی در استان بوشهر کنترل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با بیان اینکه محدوده‌ای که ملخ به صورت گسترده در حال فعالیت است تحت کنترل قرار گرفته گفت: محدوده‌ای که ملخ صحرایی فعالیت داشته بین خوشاب، گندم‌ریز دشتستان تا سمل تنگستان ارزیابی شده که با عملیات سم‌پاشی تحت کنترل درآمده است و جای هیچ نگرانی نیست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه علاوه بر سم‌پاشی زمینی، عملیات مبارزه با ملخ‌های صحرایی به صورت سم‌پاش هوایی در حال انجام است تصریح کرد:  مناطق بین خوشاب، گندم‌ریز دشتستان تا سمل تنگستان به سبب ماسه‌ای بودن مناطق مستعدی برای تخم‌ریزی ملخ‌های صحرایی است و عمده ملخ‌ها در  این مناطق شناسایی شده است.

منوچهری از اجرای سم‌پاشی هوایی در این مناطق خبرداد و بیان کرد: با توجه به اینکه فصل جفت‌گیری ملخ‌های صحرایی است محدوده یک‌هزار هکتاری  بین خوشاب، گندم‌ریز دشتستان تا سمل تنگستان سم‌پاشی شد و کانون‌کوبی تا نابودی کامل ملخ‌های صحرایی ادامه دارد.

وی، افزود: سایر موارد از طریق تیم‌های مستقر در منطقه در صورت نیاز سمپاشی زمینی به صورت لکه‌ای و کانون کوبی انجام می‌شود.

بوشهر| ملخ‌های صحرایی در دشتستان سم‌‌پاشی هوایی می‌شوند تیم‌های تخصصی مبارزه با ملخ‌های صحرایی در نقاط مختلف استان بوشهر مستقر شد احتمال هجوم ملخ‌های صحرایی به استان بوشهر

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر تاکید کرد: در صورت نیاز مبارزه هوایی علیه ملخ‌های صحرایی تا دوم اسفندماه در مناطق آلوده به آفت این پدیده ادامه دارد.

منوچهری مراقبت‌های ویژه دامداران و کشاورزان را مورد تاکید قرار داد و افزود: از چرای دام، پرورش زنبور عسل و چیدن گیاهان در مناطق سم‌پاشی شده اجتناب شود.

انتهای پیام/ ز

R41363/P/S6,53/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۰۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد

نصرت الله نیکو مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: اجرای این طرح‌ها باعث شد تا هزار و ۲۴۵ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین به سامانه نوین آبیاری مجهز شوند و نیاز بهره برداران را برطرف سازد.

وی با بیان اینکه هزار و ۹۵۵ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین نیز در حال اجرای سامانه‌های نوین آبیاری است، ادامه داد: ۱۳۰ طرح برای این منظور در دستور کار قرار دارد که میانگین پیشرفت فیزیکی آنها ۶۳ درصد بوده و درحال تکمیل است.

نیکو اضافه کرد: ۶۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز است که این عملکرد سبب شده تا در سطح کشور رتبه دهم را بین استان‌ها به دست بیاوریم.

به گفته این مسئول، سازمان جهاد کشاورزی در برنامه ریزی پیش رو باید سه هزار هکتار طرح سامانه‌های نوین آبیاری را در اراضی کشاورزی اجرایی کند که بخش قابل توجهی از این مهم نیازمند تامین اعتبار به موقع و در برخی موارد همکاری بهره برداران است.

مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: سامانه‌های نوین آبیاری سبب کاهش مصرف آب و افزایش بهره وری و کیفیت مصرف آب می‌شود که استفاده از این روش به عنوان یکی از برنامه اصلی و هدفمند در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان غربی علیه بیماری زنگ زرد غلات سم پاشی شد
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سم‌پاشی شد
  • سطح مبارزه علیه ملخ های بومی به ۲۷ هزارهکتار رسید
  • ۱۷۹ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در استان بوشهر شناسایی شد
  • مبارزه با آفت غلات در سمنان از ۶ هزار هکتار فراتر رفت
  • مبارزه با آفات سن در هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری