Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@01:41:51 GMT

همایش ملی «ادبیات معاصر ایران» برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۵۱۲۵۲

همایش ملی «ادبیات معاصر ایران» برگزار می‌شود

همایش ملی «ادبیات معاصر ایران»در دو بخش شعر و داستان، روز ۲۸ بهمن‌ماه در شیراز برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، بر اساس خبر رسیده، کوروش کمالی سروستانی - دبیر علمی همایش و رئیس مؤسسه آموزش عالی حافظ شیراز - درباره برگزاری این مراسم گفت: با توجه به اهمیت شناخت جریان‌های ادبی معاصر در دو شاخه داستان و شعر و نیز سرآمدان و کاوشگران و هنرمندان این عرصه و تبیین تأثیر آن در روزگاران معاصر؛ همایش ملی «ادبیات معاصر ایران» روز ۲۸ بهمن ماه در مرکز اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس در شیراز برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه با اشاره به برگزاری این مراسم در سه نشست علمی افزود: علاوه بر چهره‌های شاخص ادبیات داستانی و شعر معاصر استان فارس، استادان دانشگاه الزهرا تهران، دانشگاه شیراز، مؤسسه آموزش عالی حافظ، شاعران و نویسندگان و فعالان ادبی انجمن‌ها به کنکاش ادبیات معاصر از دهه ۶۰ تا ۹۰ خواهند پرداخت. بر این اساس در نشست علمی اول؛ کوروش کمالی سروستانی پیرامون جریان‌شناسی داستان فارس، حسن میرعابدینی پیرامون جریان‌شناسی رمان پس از انقلاب، ابوتراب خسروی پیرامون داستان پیشاانقلاب و پساانقلاب، نسرین فقیه ملک مرزبان درباره دیروز و امروز ادب فارسی سخنرانی خواهند کرد.

کمالی سروستانی در ادامه بیان کرد: در نشست علمی دوم نیز کامیار عابدی پیرامون گُسست‌ها و پیوست‌ها در شعر ایران (دهه‌های ۱۳۹۰-۱۳۶۰)، سپیده یگانه درباره شخصیت‌شناسی «شمس» و «مولوی» در غزل شاعران جوان، غلامرضا کافی درباره تأثیر حماسه‌های تاریخی بر شعر انقلاب اسلامی، مهبود فاضلی پیرامون نقد جامعه‌شناسی رمان «پنجشنبه فیروزه‌ای» با رویکرد ساخت‌گرایی تکوینی لوسین گلدمن سخنرانی می‌کنند.

او سپس گفت: همچنین در نشست علمی سوم این همایش احمد اکبرپور درباره گستره پیام در ادبیات کودک، اطلس اثنی‌عشری پیرامون دستاوردهای ادبی انجوی شیرازی، سیروس نوذری پیرامون شعر کوتاه معاصر، مریم کهنسال در خصوص تصویرگری زنان در داستان‌های کوتاه ابوتراب خسروی، مرتضی جعفری پیرامون ایستایی و پویایی تصاویر درشعر شاملو، سارا هلاله درباره «نظریه ترجمه» در آثار بیژن الهی، محمد قائدی پیرامون نگاهی به داستان کوتاه «لاله» از منظر نشانه‌شناسی، ندا محمدی پیرامون دوستی‌پژوهی در اندیشه شاعرانه بیژن جلالی و فرح نیازکار پیرامون شناخت شناسی ادبیات معاصر سخنرانی خواهند کرد.

این همایش که با همکاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس و انجمن فرهنگ و ادب شیراز برگزار می‌شود؛ از ساعت ۹ صبح روز یکشنبه ۲۸ بهمن ماه در تالار سازمان اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس آغاز خواهد شد و در دو نوبت صبح و عصر ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۱۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مهم شبکه خانواده در حل بسیاری از مسائل جامعه

همایش "دانشگاه دوست‌دار سلامت خانواده" به نقش محوری خانواده در جامعه ایرانی پرداخت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، فاطمه قاسم‌پور رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس یازدهم در همایش دانشگاه دوست‌دار سلامت خانواده که به مناسبت هفته سلامت در سالن همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی استان قم برگزار شد، اظهار داشت: در تمام سیاست‌گذاری‌ها باید مراقب نهاد خانواده باشیم.

وی با اشاره به اینکه در نگاه دیگری، خود خانواده یک نهاد کنشگر بوده و در حل مشکلات کشور می‌تواند اثرگذار باشد، بیان کرد: نباید خانواده را تنها یک نهاد دریافت کننده خدمات ببینیم بلکه خانواده می‌تواند مسائل حکومت را نیز حل کند.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس یازدهم با بیان اینکه استفاده از واژه حکمرانی به معنای استفاده از تمام بازیگران جامعه است، گفت: باید به سمت مفهومی حرکت کنیم که نهاد خانواده بتواند در حکمرانی نقش آفرینی کند.

وی با اشاره به اینکه خانواده ایرانی در جامعه دارای ارزش‌ها و هنجارهای مختلفی است، افزود: در موضوع کرونا اثبات شد که خانواده ایرانی همچنان دارای ارزش‌ها است.

نقش دانشگاه در تعامل بین دولت و خانواده

 سلیمی عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده نیز در این همایش اظهار داشت: شبکه تعاملی و مفهومی سه گانه سلامت، خانواده و حکمرانی باید مشخص شود.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه می‌تواند در تعامل دولت و خانواده نقش آفرین باشد، تصریح کرد: شبکه خانواده می‌تواند بسیاری از نیازهای عمومی جامعه را مرتفع کند.

عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده با بیان اینکه ابر چالش خانواده با مسئله جنسیت و عدالت جنسی است، افزود: در موضوع سلامت خانواده نباید از کنار چالش‌های موجود به راحتی عبور کنیم.

وی با اشاره به اینکه باید خانواده به صورت کلان دیده شود، خاطرنشان کرد: اگر این نگاه کلان وجود داشته باشد قطعا سیاست‌گذاری‌ها نیز تغییر پیدا خواهد کرد.

سلیمی با بیان اینکه موضوع خانواده را باید از جریانات سیاسی جدا کنیم، بیان کرد: اگر نهادهای علمی بتوانند تحلیل درستی به سیاست‌گذار ارائه دهند در عرصه سیاست‌گذاری در عرصه خانواده می‌توانیم شاهد تحول باشیم.

سلامت معنوی میان نسل جدید ترویج شود

احمری نیز در نخستین همایش دانشگاه دوستدار سلامت خانواده اظهار داشت: نخستین اصل سلامت معنوی شادی و نشاط است.

وی با اشاره به اینکه سلامت معنوی متشکل از توکل و امید است، بیان کرد: سلامت معنوی دارای یک طیف مشخص و در مسیر رو به رشد قرار دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه قم با بیان اینکه در کشور اسلامی، معنویت اسلامی است، عنوان کرد: یکی از مشکلات موجود در ارتباط با معنویت این است که تعریف واحدی از معنویت فراهم نشده است.

وی با اشاره به اینکه شیوه مراقبت از سلامت معنوی از خود سلامت معنوی مهم‌تر است، افزود: بالاترین نعمتی که خداوند برای قلب سلیم قرار داده، بخشش است.

احمری با بیان اینکه خانواده باید به حیات پاک و قلب سلیم برسد، گفت: برای تحقق این هدف باید تمام ارکان خانواده به صورت یک سو حرکت کنند و برای این موضوع باید خداوند در خانواده حاکم شود.

وی با اشاره به اینکه خانواده‌ها باید به سمت توانمندسازی در این مسیر بروند، اظهار داشت: سلامت معنوی باید با ابزار جدید برای نسل جدید جا بیافتد و نمی‌توان به همان روش اجدادی این موضوع را دنبال کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه قم بیان کرد: ابزار جدید به معنی تغییر خداوند و یا دین خداوند نیست بلکه به این معناست که باید شیوه بیان راه رسیدن به خداوند تغییر پیدا کند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • دومین همایش بین‌المللی خلیج فارس دربوشهر برگزار می‌شود
  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد
  • سمینار «خلیج‌فارس؛ بازیگران منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای» برگزار می شود
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران به‌میزبانی رفسنجان برگزار می‌شود
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری
  • نقش مهم شبکه خانواده در حل بسیاری از مسائل جامعه
  • بازخوانی تحلیلی زمینه‌های سیاسی اجتماعی در تدبرگرایی معاصر
  • از ابتدا پیوند عمیقی میان فلسفه و باستان شناسی وجود داشته است
  • رونمایی از بزرگ‌ترین مسئله ایران و جهان که از فقر هم وحشتناک تر است