Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه استان کرمان با بیان اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قریب ۴۰ هزار پروژه را در کشور آغاز کرده است که حدود ۲۶۰ پروژه آن در استان کرمان است گفت: قریب ۷ هزار نیروی جهادی در سطح استان با شعار خدمت بی‌منت در مناطق محروم خدمت‌رسانی می‌کنند. ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۰ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

وی به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سردار غلامعلی ابوحمزه امروز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه ‌شهر کرمان که در محل مصلی بزرگ امام علی(ع) برگزار شد با تشکر از حضور پرشور مردم کرمان در راهپیمایی 22 بهمن اظهار داشت: مردم ما با حضور خود در این روز پاسخ قاطعی به یاوه‌گویی‌های دشمنان نظام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با محکوم کردن حادثه تروریستی چند روز قبل تصریح کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اهل تعارف با کسی نیست و انتقام این خون‌های به ناحق ریخته را از مزدوران آمریکا و صهیونیست خواهد گرفت.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با یادآوری اینکه نخستین‌ کنگره شهدای استان کرمان در سال 77 برگزارشد گفت: دومین کنگره 6500 شهید استان کرمان اسفند ماه امسال پس از 20 سال برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه 58 محور از سخنرانی‌های مقام معظم رهبری در رابطه با شهدا جمع‌آوری شده و از این سخنرانی‌ها 6 راهبرد برای کنگره شهدای کرمان برداشت شده و در دستور کار قرار گرفته است عنوان کرد: رویکرد امسال کنگره شهدا معرفی الگو در عرصه‌های مختلف است که مرجع آن وصیت‌نامه و زندگی‌نامه شهدا است.

ابوحمزه با بیان اینکه نهمین دوره نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس و انقلاب اسلامی از تاریخ بیست و هفتم اسفندماه در کرمان در حسینیه ثارالله شهر کرمان آغاز می‌شود و برگزاری این نمایشگاه تا سوم اسفندماه ادامه دارد گفت: این نمایشگاه با حضور 180 ناشر و در حدود 200 غرفه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ویژه برنامه نمایشی "ماهی در خاک" از روز یکشنبه در مصلی بزرگ امام علی(ع) برگزار می‌شود افزود: این ویژه برنامه از 28 بهمن‌ماه به مدت 10 شب برگزار شده و در این نمایش سه عملیات کربلای چهار و پنج و والفجر هشت به نمایش گذاشته می‌شود.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با بیان اینکه سرکشی به خانواده شهدا و جمع‌آوری خاطرات آنها به صورت تصویر و کتاب از دیگر برنامه‌های کنگره است عنوان کرد: دومین کنگره شهدای استان کرمان از 27 بهمن ماه با ویژه برنامه نمایشی فصل شیدایی در کرمان آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قریب 40 هزار پروژه را در کشور شروع کرده است که حدود 260 پروژه آن در استان کرمان است گفت: قریب 7 هزار نیرو جهادی در سطح استان با شعار خدمت بی‌منت در مناطق محروم خدمت‌رسانی می‌کنند.

کرمان| مرهم گروه‌های جهادی بر زخم محرومیت در ریگان‌ + تصاویرکنگره 6500 شهید استان کرمان| اماکن ورزشی 50 نقطه محروم استان کرمان تجهیز می‌شودکنگره 6500 شهید استان کرمان| نخستین موزه دفاع مقدس کشور در کرمان بهسازی و مرمت می‌شود

ابوحمزه با بیان اینکه تکمیل و تجهیز جهیزیه زوج‌های جوان از دیگر برنامه‌های کنگره است افزود: روز سه‌شنبه به مناسبت ولادت حضرت فاطمه‌زهرا(س) جشن فاطمی در مصلی امام علی(ع) را خواهیم داشت و در 10 مسجد مراسم عقد زوج‌های جوان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه وضعیت امروز جامعه خوب نیست و این برنامه‌ها بیشتر برای مردم محروم و مستضعف است گفت: بودجه این برنامه‌ها از توسط سپاه، استانداری و خیرین تأمین شده است.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با بیان اینکه قریب 2هزار دانش‌آموز مستضعف از طریق آموزش ‌و ‌پرورش مشخص شدند افزود: پوشاک و لوازم‌التحریر آنها از طریق سپاه و آموزش و پرورش تأمین می‌شود.

انتهای پیام/ ع

R7860/P1494/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۲۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم

به گزارش خبرآنلاین، رامبد دانش‌پژوه مدیرعامل مرکز نوآوری دانش‌آموزی گفت: «ماموریت ما کشف و استعدادیابی دانش‌آموزان از سن هفت تا هفده سالگی است تا برای ارتقا کیفیت زندگی و آمادگی آنها جهت ورود به دنیای فریلنسر (آزادکاری) توانمند شوند.»

او ادامه داد: «از مجموع ۱۲۰۰ دانش آموز در این مرکز، ۶۰۰ نفر آن‌ها فارغ‌التحصیل شدند، از این تعداد حدود ۸۰ نفر آزمون بین المللی فریلنسری دادند و گواهینامه دریافت کردند. همچنین دوازده نفر از این تعداد مرحله کارآموزی خود را گذراندند و وارد بازار کار شدند. همچنین چهارده دانش آموز به مرحله ثبت اختراع رسیدند.»

او درباره روش آموزش به دانش‌آموزان بیان کرد: «در این مرکز سعی می‌کنیم مهارت‌ها را طوری به دانش‌آموزان یاد بدهیم که بعد از فارغ‌التحصیلی خودشان بتوانند همه کارهای لازم را انجام دهند. حدود سه سال طول می‌کشد که یک دانش آموز بتواند تبدیل به یک فریلنسر شود. تفاوت مرکز ما با دیگران در روش آموزش است، نیازهای دانش آموز با بزرگسالان متفاوت است و آموزش باید شبیه بازی به آنها داده شود، روشی که تلفیقی از هنر، خلاقیت، بازی و سرگرمی در کنار آموزش‌های فناورانه است.»

او ادامه داد: «یکی از اهداف ما نشان دادن دستاورد دانش آموزان است، برای همین سالیانه مراسم برگزار می‌کنیم، این مسابقه امسال چهارده اردیبهشت میان ۲۱۵۰ دانش آموز برگزار خواهد شد.»

دانش‌پژوه درباره روش جذب دانش‌آموزان گفت: «دانش آموزان قبل از ورد به مجموعه حتما ارزیابی می‌شوند که اگر اختلالی دارند به کمک روانشناسان برطرف می‌شود، همچنین همه محتوای آموزشی به صورت فیلم تهیه شده است و دانش آموزان می‌توانند به صورت آنلاین از کلاسها استفاده کنند. از پروژه‌های دانش آموزان حمایت می‌شود تا در صورت مناسب بودند در کسب و کار ها از آنها استفاده شود.»

او گفت: «یکی از پروژه‌های ما آموزش مدارس شبانه روزی در مناطق محروم است، که با حمایت آموزش و پرورش حدود ۱۱۶۰ دانش آموز به صورت مجازی درحال آموزش هستند. دربخش مسولیت اجتماعی محتواهای آموزشی پایه‌ای را به صورت آفلاین و فیلم در اختیار دیگران قرار می‌دهیم تا بتوانیم استعدادهای آنها را شناسایی کنیم، در این بسته آموزشی دانش آموزان می‌توانند از پشتیبانی ما استفاده کنند.»

او بیان کرد: «از سال جدید با مجوزهای سازمان فنی حرفه‌ای در برنامه نویسیف سخت افزار، کامپیوتر و موارد مانند این ارائه خدمات را شروع میکنیم،

دانش‌پژوه با بیان این‌که «دخترهای بیشتر به برنامه‌نویسی، پسرها بیشتر به رباتیک علاقمند هستند.» ادامه داد: «مطمئن باشید این دانش آموزان همگی سرمایه‌های ایران هستند، اگر حمایت‌ها از دانش آموزان انجام شود هیچ کدام از کشور خارج نمی‌شوند، با این وجود گاهی از خانواده آن‌ها درباره ایده مهاجرت فرزندان‌شان می‌شنویم. با این وجود اگر برنامه‌ریزی‌ها طوری باشد که بتوانیم برای آینده ثبات داشته باشیم ایران بهترین جا برای رشد در زمینه هوش مصنوعی است، البته در حوزه هوش مصنوعی بسیار تحت تاثیر تحریم‌ها هستیم اما با این شرایط به کارمان ادامه می‌دهیم.»

او گفت: «در برنامه‌های ما این وجود دارد که در ایران یک شعبه در هر استان داشته باشیم و می‌خواهیم تا سال ۱۴۱۰ از نظر علمی در منطقه پیشرو شویم.»

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899107

دیگر خبرها

  • توزیع سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • خدمت رسانی گروه‌های جهادی در مناطق کمتر برخوردار خانمیرزا
  • قدردانی فرماندار رفسنجان از عملکرد گروه جهادی شهدای صنعت مس سرچشمه
  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد
  • خدمت‌رسانی گروه‌های جهادگر بسیج در پی آبگرفتگی مناطق شیراز
  • خدمت رسانی به مراکز آزمون کنکور دراستان کرمان
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • وعده صادق ابهت پوشالی رژیم صهیونسیتی را درهم شکست
  • خدمت‌رسانی گردان نانوایان خانوک کرمان با همراهی گروه‌های خادم یاران از ۸ استان کشور در دهه کرامت
  • ارائه بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور برای مدیریت بیماری‌های دامی