Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم ملایر گفت: در اولویت قرارگرفتن گردشگری نیازمند فرهنگ سازی بین مردم، مسئولان و متولیان است و زمان آن رسیده که به این مهم توجه شود.

محمد کاظمی در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: دست عداوت و توطئه کور عاملان استکبار و دشمنان ملت بزرگ ایران، این‌بار از آستین اهل تکفیر و نفاق بیرون آمد و در حمله تروریستی به اتوبوس حامل پرسنل عزیز سپاه پاسداران در جاده خاش-زاهدان، به شهادت مظلومانه جمعی از مدافعان وطن منجر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی این ضایعه دردناک را به ملت شریف ایران تسلیت گفت و برای شهدای والامقام، علو درجات، برای خانواده‌های داغدار صبر و برای مجروحان حادثه شفای عاجل مسالت کرد.

کاظمی تصریح کرد: به یقین مسببین این حمله شوم به دستان بدنه امنیتی کشور، به زودی به سزای اعمال ننگین خود می رسند.

ماینده مردم ملایر در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در شرایط کنونی کشور اهمیت صنعت گردشگری باید برای مسئولان و مردم تبیین و فرهنگ سازی شود و این صنعت درآمدزا در اولویت برنامه ریزی های کلان کشور قرار گیرد.

کاظمی به بازدید خود از نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران اشاره و اظهار کرد: در اولویت قرارگرفتن گردشگری نیازمند فرهنگ سازی بین مردم، مسئولان و متولیان است و زمان آن رسیده که به این مهم توجه شود.

وی با اشاره به اینکه توسعه گردشگری به لحاظ درآمدهای سرشار یکی از مسائل مهم کشورهای خارجی است، افزود: سازمان میراث فرهنگی در این راستا باید برنامه ریزی داشته باشد و دیگر ارگان‌ها نیز یاریگر باشند.

کاظمی تاکید کرد: کشورهای خارجی امکانات گردشگری را به طور مصنوعی ایجاد کرده و از آن سود می‌برند، در حالی که ایران جاذبه‌های گردشگرپذیر به طور طبیعی و خدادادی دارد، اما از بهره برداری و استفاده بهینه از آنها ناتوان هستیم.

نماینده ملایر گفت: برای شناسایی داشته‌ها و توانمندی‌های بالقوه کشور به جهان در مرحله نخست باید این ظرفیت‌های ناب را مردم ایران باور داشته باشند و سپس برای معرفی به دیگران گام برداریم.

وی با بیان اینکه انتخاب همدان در سال ۲۰۱۸ به عنوان پایتخت گردشگری آسیا امتیاز بزرگی برای این دیار محسوب می‌شود، گفت: اکنون زمینه برای فراخواندن گردشگران و مسافران خارجی فراهم است و باید از این امتیاز به خوبی بهره بگیریم.

کاظمی تبلیغات و فرهنگ سازی را دو عنصر مهم در جذب گردشگر دانست و خاطرنشان کرد: اگر در این مؤلفه خوب عمل کنیم، بی تردید عملکرد قابل قبولی در توسعه گردشگری داشته باشیم.

نماینده مردم ملایر، شرکت همدان در نمایشگاه بین المللی را فعال و اثرگذار ارزیابی کرد و افزود: غرفه همدان نشان دهنده تغییر دیدگاه مسئولان کشوری به این استان است.

وی به نشست خود با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سرپرست سازمان تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: در این جلسه که به میزبانی شریعتمداری وزیر تعاون تشکیل شد، موضوعات مختلف حوزه کارگری و بیمه‌ای شهرستان ملایر بررسی و تصمیمات مقتضی جهت رفع مشکلات کنونی اتخاذ شد.

وی اظهار کرد: توزیع متوازن، هدفمند و کارشناسی تسهیلات اشتغالزایی، افزایش بسته‌های حمایتی از اقشار کم درآمد، توجه مضاعف به مشکلات صنفی کارگران، کمک به واحدهای تولیدی و صنعتی، لزوم اتخاذ راهکارهای عملیاتی و مؤثر جهت افزایش پوشش بیمه‌ای بالاخص در حوزه درمان، پرداخت مطالبات بیمه‌ای مراکز درمانی، تشخیصی و پزشکان و افزایش خدمات تخصصی و فوق تخصصی درمانی و پزشکی، در این نشست سه جانبه مطرح و بررسی شد.

کاظمی افزود: تسریع در پروژه پلی‌کلینیک تخصصی تأمین اجتماعی شهرستان، اختصاص تجهیزات جهت مراکز بهداشتی و درمانی و بهبود کمی و کیفی بیمه‌های مشاغل مختلف به ویژه قالیبافان، خیاطان، کارگران ساختمانی، توسعه امکانات درمانگاه‌ها و مراکز درمانی مناطق روستایی و … از جمله مهمترین موارد طرح شده بود.

نایب رئیس کمیسیون حقوقی مجلس در ادامه به دیدار خود با سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور اشاره کرد و افزود: این نشست با محوریت موضوعات ملی و منطقه‌ای برگزار شد.

کاظمی خاطرنشان کرد: بررسی ساز و کارهای عملیاتی نظارت بر عملکرد دستگاه‌ها در حیطه فعالیت‌های سازمان بازرسی، تقویت فرآیند بازرسی به عنوان ضامن سلامت اداری و ساختاری، رایزنی پیرامون برخی ابهامات موجود در حوزه املاک و نقل و انتقالات ملکی، رسیدگی به مشکلات واحدهایی که در جریان برخی بازرسی‌ها وضعیت پرداخت تسهیلات به آنها دچار وقفه شده و … از جمله محورهای گفتگو با رئیس سازمان بازرسی کل کشور بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گردشگري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۲۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد

ایسنا/یزد معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد گفت: اجرای کامل برنامه هفتم توسعه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند.

«جعفر رحمانی» در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه(طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه سازمان مدیریت یزد برگزار شد، ‌با بیان اینکه تنها فقط ۳۰ درصد برنامه ششم توسعه کشور محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده  و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است، چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان کرد: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در ۵ سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار کرد: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم و به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

«افشین کسالائی» معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه به تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه پرداخت و با بیان اینکه برای تحقق اهداف در استان‌ها باید به سمت برنامه‌محوری حرکت کرد، افزود: برنامه‌های عملیاتی ستون فقرات نظام برنامه‌ریزی است.

به گفته معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه تنها بر منابع عمومی متکی نیست و خلق و تجهیز منابع جدید، باید توسط مدیران در نظر گرفته شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت یزد، کسالائی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار داده است، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار این برنامه با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلی‌ترین پیشران‌ها و رد مهمترین بحران‌ها و خلق مهمترین بسترهای پیشرفت کشور ترسیم شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توجه به معلمان در اولویت امور قرار گیرد
  • اجرای کنارگذر جنوبی ایلام از اولویت‌های کمیته برنامه‌ریزی شهرستان است
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات