Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان دماوند دستاورد حضور شهرستان در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته را معرفی پانسیل های شهرستان و مذاکره با بیش از 50 سرمایه گذار دانست.

شهرام شریفی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به دستاورد حضور شهرستان دماوند در دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته، اظهار داشت: در طی مدت برپایی نمایشگاه، بیش از 10 هزار نفر از علاقه مندان به حوزه گردشگری از غرفه دماوند بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه جلسات متعددی را با سرمایه گذاران بخش خصوصی انجام شد، افزود: با بیش از 50 گروه سرمایه گذار مذاکره و گفت و گو شد که تمایل آنان بیشتر در بخش توسعه زیر ساخت های گردشگری، ساخت هتل، اقامتگاه بوم گردی، مراکز اقامتی، تفریحی، مجتمع های گردشگری و همچنین دفاتر خدمات مسافرتی به منظور هماهنگی برای ورود گردشگر به شهرستان بود.
این مقام مسئول با اشاره به پتانسیل ها و قابلیت های ارزشمند شهرستان در عرصه گردشگری و تاریخی، گفت: در این مدت، سرمایه گذاران به آثار و پتانسیل گردشگری شهرستان علاقه مند شدند که با توجه به اهمیت حضور در اینگونه نمایشگاه ها، امید است شاهد توسعه بخش گردشگری در منطقه باشیم.
شریفی با بیان اینکه قطعا میزان بازدید علاقه مندان از غرفه شهرستان دماوند و همچنین تعداد گروه های سرمایه گذار مذاکره کننده تا پایان نمایشگاه افزایش خواهد یافت، ادامه داد: در این بازدیدها شاهد حضور مسئولان کشوری و استانی نیز بودیم که با پتانسیل و ظرفیت های موجود در حوزه گردشگری منطقه آشنا شدند و از عدم تبلیغات وسیع در خصوص ظرفیت های گردشگری منطقه گلایه مند بودند که مقرر شد موضوعات گردشگری شهرستان به صورت ویژه بررسی شود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان دماوند با اشاره به اینکه در شهرستان دماوند 160 اثر تاریخی شناسایی شده است، افزود: تاکنون 73 اثر در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه شهر دماوند نخستین شهر ثبت شده در آثار ملی ایران و خاورمیانه در 24 شهریورماه 1310 به شماره 56 ثبت ملی شده است، ادامه داد: ثبت 4 اثر به عنوان میراث ناملموس، مرمت مداوم آثار تاریخی و تهیه 2 جلد پژوهش نامه از آثار، تألیف 3 جلد کتاب و همچنین تهیه نقشه باستان شناسی، معرفی 5 روستا به عنوان روستای هدف گردشگری و 7 منطقه به عنوان منطقه نمونه گردشگری و همچنین معرفی 30 نقطه گردشگری در شهر و 60 نقطه در روستاهای شهرستان از جمله اقدامات صورت گرفته به صورت شاخص در این حوزه است.
دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته از 23 تا 26 بهمن ماه در محل نمایشگاه دائمی بین المللی برپا است که شهرستان دماوند برای نخستین بار به میزبانی استان تهران در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری حضور یافته است.
غرفه دماوند در ، سالن 38 اصلی، غرفه 47 و 48 واقع شده است.
تهرام/7246/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي 50 سرمايه گذار نمايشگاه گردشگري دماوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۲۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور

به گزارش خبرنگار مهر، احمد همت آبادی عصر پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: متأسفانه عقب ماندگی نیشابور بسیار زیاد است و مهم‌ترین مصوبه شورای شهر نیشابور قرارداد طرح تفصیلی نیشابور بوده است چراکه طرح تفصیلی از سال ۹۶ تغییری نکرده بود و تاکنون عکس برداری‌های هوایی در منطقه یک شهرداری نیشابور انجام شده و منطقه دو شهری نیز در حال انجام است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر نیشابور افزود: مطالعات و توافقات زباله گاه جدید نیشابور انجام شده است و امیدواریم تا سال آینده شاهد بهره برداری آن باشیم و ۱۴۰ تن زباله در نیشابور تولید می‌شود که در طرح تفکیک از زباله از مبدا حدود ۶ درصد از زباله تولیدی شهر تفکیک می‌شود.

وی با اشاره به انتقال میدان میوه و تره از سطح شهر به خارج از شهر و حل مشکل ترافیکی شهر بیان کرد: در انتقال میدان میوه و تره بار نیشابور علیرغم تمام تلاش صورت گرفته متأسفانه اقدام مثبتی نداشتیم که البته مالکیت زمین جدید در حال انجام است.

همت آبادی با بیان اقدامات مؤثر در حوزه ورزش و جوانان ابراز کرد: بهره برداری از زورخانه شهرداری نیشابور و ورزشگاه دکتر مشایخان از اقدامات مهم ششمین دوره شورای اسلامی شهر نیشابور بوده است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر نیشابور با انتقاد از عملکرد اداره ورزش و جوانان شهرستان نیشابور ادامه داد: متأسفانه اداره ورزش و جوانان تمام اماکن ورزشی خود را به مزایده گذاشته است و از این رو فعالیت ورزشی در نیشابور گران شده است.

وی در رابطه با آخرین وضعیت معبر عمارت امین اسلامی نیشابور خاطرنشان کرد: ایجاد معبر در باغ و عمارت از سوی شورای تأمین صورت گرفته است و براساس شکایت صورت گرفته دیوان عدالت اداری توقف موقت عملیات عمرانی صادر کرده است.

همت آبادی اظهار کرد: قرارداد قبلی شهربازی نیشابور خاتمه پیدا کرد و براساس مصوبه شورای شهر، شهربازی برای کودکان در مقیاس ۳ هزار متری در پارک ارغوان احداث خواهد شد و همچنین یک سرمایه گذار نیز اعلام آمادگی خود را برای ساخت مدرن ترین شهربازی استان در تریا پارک شهر اعلام کرده است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر نیشابور با اشاره به اعتراضات مردمی مبنی بر آسفالت و لکه گیری در سطح مناطق مختلف شهری افزود: براساس لایحه‌ای شورای شهر معابری که در زمره معابر عمومی محسوب نمی‌شوند این معابر با مشارکت مردم آسفالت خواهد شد و معبری که یک بار آسفالت شده، شهرداری مکلف است آن معبر را مجدداً اقدام به لکه گیری و آسفالت کنند.

وی در رابطه با اعتراضات مردمی منطقه شهید بهشتی نسبت به پروژه اصلاح هندسی بی بی شطیطه بیان کرد: بلوار شهید بهشتی در حد فاصل میدان بی بی شطیطه از محل ردیف اصلاح هندسی صورت گرفته است که مورد اعتراض اعضای شورای شهر نیز بوده است اما براساس مصوبه شورای ترافیک به ریاست فرماندار انجام شده است.

همت آبادی بیان کرد: در بحث بازسازی و ترمیم میدان حافظ حدود ۳ میلیارد تومان هزینه شده است که بدون مصوبه شورای اسلامی شهر صورت گرفته است و این مهم یک نوع تخلف است و براساس خارج از بودجه مصوب این اقدام از سوی شهرداری صورت گرفته است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر نیشابور تصریح کرد: سازمان‌های شهرداری نیشابور خیلی موفق نتوانستند عمل کنند و متأسفانه سند فرهنگی مشخصی برای امور فرهنگی شهر نیز برای سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تدوین نشده است.

وی با اشاره به تذکرات اعضای شورای شهر به عملکرد شهردار نیشابور خاطرنشان کرد: ۴ تا ۵ عضو شورای شهر نیشابور نسبت به عملکرد شهردار نیشابور اعتراض دارند و از این رو در سال گذشته نیز استیضاحی صورت گرفت اما اکثریت آرا را کسب نکرد و ۴ عضو شورا همچنان نسبت به عملکرد شهردار نیشابور اعتراض دارند اما نظام شورایی براساس اکثریت است.

کد خبر 6095295

دیگر خبرها

  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • درخشش گروه سرمایه گذاری غدیر و هلدینگ های زیر مجموعه آن در ششمین نمایشگاه ( ایران اکسپو ۲۰۲۴ )
  • آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور
  • حضور بیش از ۱۲۰ شرکت معتبر در نمایشگاه نساجی یزد
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • گشایش دومین نمایشگاه بین المللی ابزار و یراق آلات ساختمانی ایران در تبریز
  • گشایش نمایشگاه بین المللی ابزار و یراق آلات ساختمانی در تبریز
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان