Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ دیدار معلمان و تشکل‌های اصلاح‌طلب مربوط به معلمان و فرهنگیان انتقادهای زیادی را در پی داشت؛ منتقدان گفته بودند این دیدارها به سود سعید جلیلی است؛ چه آنکه پس از این دیدار نه اتفاقی خاص افتاد نه آنکه جلیلی مسئول رسیدگی به معیشت معلمان است. به همین دلیل منتقدان گفته بودند اینگونه دیدارها بیش از آنکه کمکی به حل مشکلات معلمان باشد، برنامه‌ای برای سعید جلیلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی اعضای بدنه احزاب معلمان نسبت به جلسه سعید جلیلی با معلمان اعتراض کرده بودند و گفتند او حتی یکبار نسبت به وضع معلمان موضع نگرفته و حتی درباره بازداشت معلمان کلامی سخن نگفته بنابراین او دغدغه‌ای برای معیشت معلمان ندارد. این اعتراض وقتی شدت گرفت که سایت سعید جلیلی این تیتر را برای این دیدار انتخاب کرده بود: «گزارش تصویری نشست دولت سایه با نمایندگان تشکل‌های معلمان کشور»

پس از دیدار با سعید جلیلی، هفته گذشته دومین کنگره مجمع فرهنگیان ایران اسلامی برگزار شد و چهره‌هایی چون محمدرضا عارف و بطحایی وزیر آموزش و پرورش مهمانان و سخنرانان اصلی آن بودند.

فرج کمیجانی دبیرکل مجمع اسلامی فرهنگیان در گفت‌وگوی خود با رویداد۲۴ به انتقادات از عملکرد تشکل متبوع خود پاسخ داده است.

وجود احزاب صنفی در جمع احزاب اصلاح طلب (یا اصولگرا) چقدر می‌تواند مطالبات صنفی را تحت تاثیر مطالبات سیاسی قرار دهد؟

برای پاسخ به این سوال لازم است ابتدا توضیح مختصری درباره نحوه فعالیت تشکل‌های صنفی وسیاسی بدهم. تشکل‌های صنفی اجازه فعالیت سیاسی ندارند، اما مجمع فرهنگیان یک تشکل صنفی به معنی حقوقی آن نیست بلکه مجمع فرهنگیان هم مانند سایر احزاب سیاسی مجوز فعالیت سیاسی دارد، اما به دلیل این که موسسین مجمع، فرهنگی بودند و پایگاه اصلی ما بین فرهنگیان است، به طورکلی ما تخصصا حزب فرهنگی هستیم، ولی عضویت غیر فرهنگی نیز منعی ندارد و علاوه برآن طبق اساسنامه، فرهنگی به معنی عام آن است و شامل همه افرادی که مشغول امورفرهنگی هستند، می‌شوند.

پس هر چند پایگاه اصلی ما دربین فرهنگیان و معلمان است، اما عضویت سایرین در مجمع منعی ندارد. در خصوص تضاد بین فعالیت صنفی و سیاسی؛ همان طور که عرض کردم ما اولا صنفی به معنی حقوقی آن نیستیم، ثانیا به اعتقاد ما مشکلات همه اصناف به ویژه فرهنگیان باید در یک بسته جامع دیده شود و بخشی نگری شاید به صورت موقت دریک مقطع کوتاه، مشکلات را کاهش دهد، ولی راه حل اساسی و بنیادی نیست و از آنجا که هسته اصلی توسعه و پیشرفت توجه به آموزش و پرورش است، در دیدگاه کلان و اصلاح طلبانه، بین منافع فرهنگیان به معنی صنف با بینش اصلاح طلبی، ممکن است تناقضی به وجود بیاید.

به عبارت دیگر به استناد مفاد مرامنامه و اساسنامه مصوب مجمع فرهنگیان ایران اسلامی یک تشکل صرفا «صنفی» نیست بلکه یک حزب سیاسی سراسری و فراگیر است که تعدادی از فرهنگیان همفکر با دغدغه‌های سیاسی و فرهنگی مشترک گرد هم آمده‌اند و توانسته‌اند به مرور تعداد دیگری از اقشار مختلف راهم به عضویت مجمع فرهنگیان در بیاورند و از کمیسیون ماده ۱۰ احزاب مجوز فعالیت سیاسی در گستره ملی را اخذ کنند بنابراین نمی‌شود یک تشکل سیاسی را در قالب یک تشکل صنفی تعریف کرد اگرچه اکثریت غالب مجمع فرهنگیان را گروه فرهنگیان تشکیل می‌دهند و فرهنگیان دراین گروه سیاسی برتری خاص خود را دارند.

فرهنگیان به عنوان قشر پیشرو اساسا فقط دغدغه صنفی ندارند بلکه انواع دغدغه‌های آحاد جامعه برای آن‌ها اهمیت دارد وهمیشه فراتر از مشکلات صنف خود به مسایل نگاه می‌کنند و شاید به همین خاطر مورد اقبال گروه‌های اجتماعی هستند با توجه به نقش آفرینی فرهنگیان در تمامی رخداد‌ها و تحولات سیاسی کشور به ویژه در شکل گیری احزاب و تشکل‌های سیاسی ایجاد یک حزب با عنوان و نام فرهنگیان هیچ تناقضی با مطالبات صنفی آنان ندارد چرا که اکثریت معلمان جامعه، ریشه حل مطالبات صنفی خودشان را در گرو حل مسایل کلان سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کشور می‌دانند.

مجمع فرهنگیان نه فقط در موضوع فرهنگیان بلکه درهمه مسایل کلان سیاسی کشور از جمله سیاست خارجی، سیاست داخلی، مدیریت شهری، مسایل انتخابات، موضوعات اقتصادی و ... ورود دارد و اعلام موضع می‌کند وبه نوعی به همه امور کلان کشوری حساسیت دارد.

این نقد درباره فعالیت احزابی شبیه حزب شما وجود دارد که بعد از اینکه در قدرت قرار می‌گیرند به مرور از مطالبات معلمان فاصله می‌گیرند. تا چه اندازه این نقد را می‌پذیرید؟

بالاخره نفس فعالیت حزبی وسیاسی کسب قدرت از روش‌های سالم آن است و هیچ حزبی نمی‌تواند بگوید ما فعالیت سیاسی می‌کنیم، ولی نگاه به قدرت نداریم. این نقض غرض است. پس فعالیت حزبی به منظور جلب نظر مردم و قرارگرفتن در قدرت و اجرای خواسته‌های مردم پس ازکسب قدرت است.

در این نگاه هیچ وقت کسی که از طرق مشروع به قدرت می‌رسد، بعد از کسب قدرت به خواسته‌ها و مطالبات هواداران خود، بی‌توجهی نمی‌کند. بلکه بعد از به قدرت رسیدن بیشترین تلاش خود را برای تحقق وعده‌ها و جلب نظر پایگاه اجتماعی خود در بین هواداران خواهد داشت.

اما از زاویه دیگر هم شما نمی‌توانید دریک فعالیت و رقابت سیاسی پیروز شوید و بعد بگوئید من برای در اختیار گرفتن امور اجرایی مسئولیتی ندارم. پس لازمه فعالیت سیاسی جلب رضایت و رای مردم و پس از پیروزی تلاش برای تحقق وعده‌ها و خواست آنهاست.

قاطعانه بگویم سوال شما درباره مجمع فرهنگیان ایران اسلامی قابل قبول نیست چرا که نه دولت، دولت اصلاحات است و نه مجمع فرهنگیان ایران اسلامی به صورت حزبی در قدرت است. مجمع فرهنگیان هیچ موقع بصورت تشکیلاتی در قدرت نبوده و نیست شاید تعداد محدودی از اعضای مجمع فرهنگیان در سراسر کشور در سطوح مختلف مدیریتی به لحاظ سوابق کاری، تجربه وتخصص‌های فردی که دارند مشغول به کار باشند.

از آنجایی که نهاد آموزش و پرورش یک مجموعه حاکمیتی است اصلا سیستم متمرکز وزارتخانه اجازه نمی‌دهد که یک فرد حزبی بتواند برنامه‌های حزبی را درآن حوزه تخصصی به صورت نگاه حزبی پیگیری و به نتیجه برساند.

افرادی که در مجمع فرهنگیان فعالیت سیاسی و تشکیلاتی می‌کنند به لحاظ آموزش‌های مدیریتی و سیاسی که در حزب به صورت مستقیم وغیر مستقیم دیده‌اند قطعا در انجام امور مدیریتی بهتر ازدیگران عمل می‌کنند، ولی برنامه‌های حزب را نمی‌توانند آنجا پیش ببرند و این مدیران هم مانند سایر فرهنگیان کشور دغدغه‌های ملی، سیاسی و صنفی درحوزه مختلف را دارند و از طریق عضویت و فعالیت در مجمع فرهنگیان خارج از ساعت اداری پیگیری می‌کنند.

ما در مجمع فرهنگیان تلاش می‌کنیم که با ارائه راهکار‌های مدیریتی ویژه به همه کسانی که در سیستم مدیریتی آموزش و پرورش و یا دیگر نهاد‌ها خدمت می‌کنند، کمک کنیم تا بتوانند در مواجهه با مجموعه بحران‌هایی که معلمان وآموزش وپرورش را احاطه کرده سرافراز بیرون بیایند.

انتقادات زیادی درباره دیدار فعالان احزاب فرهنگیان با سعید جلیلی مطرح می‌شود. چه پاسخی به این انتقادات دارید؟

ازسال‌های گذشته تشکل‌های فرهنگیان اعم از سیاسی و صنفی، اقدامات مشترکی انجام می‌دادند و بعضا مواضع مشترکی می‌گرفتند، اما در دوره وزارت آقای بطحایی چند تفاوت عمده با قبل اتفاق افتاد. یکی این که تشکل‌های اصلاح طلب و اصولگرا و صنفی با هم دعوت شدند. یعنی بدون توجه به پایگاه سیاسی‌شان گرد هم آمدند و دوم این که مکان مشخص در اختیار تشکل‌ها قرار گرفت و تحت عنوان هیات‌های اندیشه‌ورز به عنوان مشاوران وزارت اموزش وپرورش محسوب شدند و دیدار‌های متعددی با شخص وزیر و سایر مسئولین آموزش و پرورش داشتند.

از آنجا که در بسیاری ازمسائل آموزش و پرورش فارغ ازنگاه سیاسی اتفاق نظر وجود دارد، این امر مقبولیت بیشتری برای همکاری‌های مشترک به وجود آورد؛ و این اقدام آقای بطحایی را می‌توان دقیقا در راستای عملیاتی کردن بحث راه‌اندازی گفتگوی ملی ارزیابی کرد که ما اصلاح طلبان شعارش را می‌دهیم.

احزاب معلمان در جلسات خود تصمیم گرفتند که یک سری دغدغه‌های مشترک فرهنگیان را بصورت جمعی پیگیری کنند و بر همین اساس چندین جلسه با وزیر اموزش وپرورش، معاونین وزیر و دیگر مسئولان داشتیم.

روزی به ما اطلاع دادند که آقای جلیلی به عنوان نماینده رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از طریق مشاور وزیر آموزش وپرورش در امور تشکل‌ها از هر تشکل سه نفر را به جلسه دعوت کرده‌اند، با توجه به فضای امنیتی حاکم بر آموزش و پرورش که معلمان برای تصدی پست‌های مدیریتی، حتی برای معاونت و مدیریت مدرسه هم تایید نمی‌شوند یا به سختی تایید می‌شوند و بازداشت تعداد زیادی از همکاران فرهنگی ما در سراسر کشور، جمع‌بندی دوستان این شد که در این جلسه شرکت کنیم تا بلکه از طریق شورای عالی امنیت ملی و انتقال دغدغه معلمان از طریق ایشان به رهبر انقلاب در پیگیری مطالبات معلمان در حد وسع خود موثر باشیم لذا در جلسه حاضر شدیم و اتفاقا جلسه بسیار خوبی برگزار شد.

دوستان هم با حفظ هویت اصلاح طلبی خود همه دغدغه‌های مرتبط را به صورت شفاف مطرح کردند و ایشان هم قول پیگیری دادند.

ما اصلاح طلبیم و وقتی از جایگاه حاکمیتی به جلسات رسمی دعوت می‌شویم حتما باید شرکت کنیم و باب گفتگو را باز بگذاریم شاید بتوان از این طریق برای بهبود وضعیت جامعه، خصوصا آموزش و پرورش هر چند گام کوچکی برداریم.

با توجه به اینکه ما اصلاح‌طلبان شعار گفتگوی ملی سر می‌دهیم باید با حفظ هویت اصلاح‌طلبی خود در این نوع جلسات که اتفاقا گفت‌وگو محور تشکیل می‌شود، شرکت کنیم.

به نظر من شرکت در این جلسات با حفظ هویت اصلاح طلبی یک نقطه قوت محسوب می‌شود نه نقطه ضعف. ما اصلاح طلبان وقتی شعار گفتگوی ملی می‌دهیم نباید از گفتگو و دیدار با افراد و تشکل‌ها با گرایش‌های مختلف واهمه داشته باشیم؛ از جهت دیگر هم گفتگوی ملی باید بین افرادی که تفکرات متفاوتی دارند، انجام شود وگرنه گفت‌وگو بین اصلاح طلبان که معنی پیدا نمی‌کند بنابراین، من این قبیل دیدار‌ها و گفتگو‌ها را در راستای تقویت انسجام و وحدت ملی می‌دانم.

اعضای شرکت کننده بر این باور بودند که این دیدار در راستای برنامه‌های شورای عالی امنیت ملی برای جمع اوری نقطه نظرات نمایندگان تشکل‌ها و به تبع ان ورود آن نهاد به حل مسائل آموزش و پرورش است.

ولی سوءتفاهم ایجاد شده در معرفی سعید جلیلی به عنوان «رئیس دولت در سایه» در خبری که از دفتر ایشان منتشر شد غیر اخلاقی است و مجمع فرهنگیان ایران اسلامی به عنوان یک تشکل اصلاح طلب، ضمن احترام به همه رقبای سیاسی، مرزبندی مشخصی با طیف مقابل جریان اصلاحات دارد و دولت سایه اعلام شده توسط آقای جلیلی را اصلا به رسمیت نمی‌شناسد که بخواهد با ایشان دیدار کند.

وضعیت امروز فرهنگیان و مطالبات اصلی آنان را چه می‌دانید؟

آموزش و پرورش زیربنایی‌ترین نهاد عمومی کشور و متولی تربیت نسل‌های آینده است که می‌بایست از ابتدای پیروزی انقلاب با نگاهی توسعه گرا بدان توجه می‌شد، زیرا این نهاد در کنار خانواده، نقشی اساسی در جامعه پذیری کودکان و نوجوانان، تامین سرمایه انسانی، اجتماعی و مسئولیت انتقال فرهنگ به نسل‌های آینده را به عهده دارد.

امروزه این نهاد بنیادین در جامعه‌ی در حال گذار ایران با چالش‌های بسیار متعدد و اساسی روبروست. متاسفم که بگویم وضعیت فعلی معیشت فرهنگیان بسیار اسفناک و در شان نظام اسلامی نیست و وضعیت بودجه‌ای نهاد آموزش و پرورش هم بسیار ناکافیست و این موضوع زنگ خطر بسیار بزرگ برای کشوریست که با مهجوریت متولیان تعلیم و تربیت آن در طی چهار دهه مدیریت پس از انقلاب، نه تنها آموزش و پرورش بلکه کل فرهنگ کشور را با چالش‌های جدی مواجه کرده‌اند.

تنها‌ترین راه حل مسائل، مشکلات و موضوعات مبتلا به آموزش وپرورش و فرهنگیان کشور این است که حل این مسائل به اولویت اصلی در برنامه‌های کاری کوتاه مدت و بلند مدت همه نهاد‌های موثر و مسئولانی که دل درگرو این ملک و ملت دارند تبدیل شود که برای ایجاد عزم ملی برای حل این مشکلات حتما با همه دست اندرکاران باید گفت‌وگو کنیم.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 مجمع اسلامی فرهنگیان اصلاح طلبان سعید جلیلی احزاب اصلاح طلب اصولگرایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۳۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد

وزیر آموزش‌وپرورش با بیان اینکه سال ۱۴۰۳ سال اجرای پرشتاب‌تر سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش خواهد بود، گفت: سال جاری سال نهضت ملی آموزش و توانمندسازی معلمان است و تمامی ظرفیت برای آموزش معلمان باید بسیج شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش، رضامراد صحرایی با اشاره به اینکه گردهمایی‌ها فرصت مغتنمی است برای بررسی فعالیت‌های انجام شده و برنامه‌ ریزی برای آینده اظهار کرد: کلید حل مشکلات آموزش و پرورش درون خودش است و با اتحاد، انسجام، همدلی و همراهی می‌توانیم بسیاری از مشکلات را حل کرد.

وی افزود: اگر با هم کار کنیم به توان هم می‌رسیم و ظرفیت‌های درونی آموزش و پرورش برای ارتقای آن کافی است، راهبرد ما یکپارچگی و همدلی درونی آموزش و پرورش است، اگر امکانات و توانمندی‌های خود را شبکه کنیم از رموز موفقیت ما خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش تحول را محور همه اقدامات دانست و افزود: مرحله اول این تحول، شناختی است؛ گفتمان اول آموزش و پرورش است، آموزش و پرورش نقطه اتکای همه کسانی است که برای پیشرفت کشور فعالیت می‌کنند و ما باید کاری کنیم که آموزش و پرورش مسئله اول تمام مسئولان و مدیران ارشد باشد.

صحرایی با اشاره به اصل بازگشت به مدرسه خاطرنشان کرد: مدرسه مزرعه آینده کشور است و این یک گفتمان است و کماکان مدرسه قوی، ایران قوی جهت و شعار اصلی ما خواهد بود و مدرسه باید به والدین اطمینان بدهد که می‌توانیم فرزندی تربیت کنیم که دغدغه آنها است.

وی ادامه داد: حذف تدریجی کنکور، اولویت پیدا کردن تربیت معلم نسبت به تأمین معلم، تحولات مدرسه سازی، تربیت بدنی و سلامت، امور پرورشی، سازمان تعلیم و تربیت کودک، فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و احیای باشگاه دانش پژوهان از تحولات آموزش و پرورش در سال گذشته بود.

سال ۱۴۰۳ سال اجرای پرشتاب‌تر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه سال ۱۴۰۳ سال اجرای پرشتاب‌تر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خواهد بود، گفت: سال جاری سال نهضت ملی آموزش و توانمندسازی معلمان است و تمام ظرفیت برای آموزش معلمان باید بسیج شود.

صحرایی افزود: آئین نامه مسیر رشد معلمی در دستورکار شورای عالی است و مسیر رشد در سه ساحت صلاحیت‌های عمومی، حرفه‌ای و تخصصی به طور روشن مشخص شده است، آئین نامه مسیر رشد معلمی به نتیجه عملکرد معلم در آموزش توجه خواهد شد.

وی با بیان اینکه اقدام بعدی برنامه ملی مهارت آموزی دانش آموزان است، گفت: در این برنامه برای هر دانش‌آموز ۳۰۰ ساعت آموزش مهارت در نظر گرفته شده و تقویت هنرستان‌ها و ساخت هنرستان‌ها در کنار کارخانجات در دستور کار قرار گرفته است.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: برنامه ملی دیگر ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی است که ماده واحده کاهش تنوع مدارس در دستور کار است و همه ظرفیت‌ها برای تقویت مدارس دولتی بسیج خواهد شد.

صحرایی اذعان کرد: برنامه ملی بعدی‌، انسداد مبادی بی‌سوادی و ارتقای سواد عمومی است، چراکه باید برنامه ویژه‌ای برای ریشه کنی بی‌سوادی در تمام مناطق کشور داشته باشیم و ارتقای سواد عمومی و خواندن در این برنامه مورد تاکید است.

وی با اشاره به ارتقای بهره‌وری و بهبود آموزش و پرورش گفت: باید هر آنچه بهره‌وری سازمانی را کاهش می‌دهد، شناسایی و برطرف شود.

هیچ جلسه و گردهمایی و همایشی نباید خارج از ظرفیت اردوگاه‌های آموزش و پرورش برگزار شود

وزیر آموزش و پرورش بر ارتقای بهره‌وری اردوگاه‌ها تاکید کرد و گفت: هیچ جلسه و گردهمایی و همایشی نباید خارج از ظرفیت اردوگاه‌های آموزش و پرورش برگزار شود و باید ظرفیت اردوگاه‌ها فعال شود؛ اساس‌نامه سازمان دانش آموزی تغییر و به سازمان دانش آموزی اردویی تبدیل خواهد شد.

صحرایی با بیان اینکه سیاست دیگر ما تداوم نهضت مدرسه سازی است، تصریح کرد: دولت سیزدهم در مدرسه سازی درخشان عمل کرده است و به لطف خدا ۷ هزار مدرسه افتتاح شده است.

وی ادامه داد: ساخت هنرستان‌ها و تجهیز آن‌ها، تجهیز و تقویت اردوگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان از امور اصلی ما در سال جاری است؛ حدود ۱۰۵ هزار ردیف استخدامی جدید به آموزش و پرورش اختصاص پیدا کرده است.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: در سال جاری دانشگاه فرهنگیان کار بزرگ آزمون اختصاصی تعلیم و تربیت را خواهد داشت و فرصت کافی برای ارزیابی دارد.

صحرایی با اشاره به محتوای کتاب‌های درسی و نظام پایه شایستگی‌ها دانش آموزان اظهار کرد: سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی کار دو ساله‌ای انجام داده که هر دانش آموزی در پایان پایه تحصیلی چه شایستگی عمومی باید داشته باشد تا کتاب‌های درسی بر مبنای احراز آن شایستگی‌ها تألیف شود.

نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نهایی شده است

وی با اشاره به اینکه نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نهایی شده است، گفت: پیش از این زیر نظام‌های سند نگاشته شده بود، اما چون پشتوانه‌ای نداشت، اجرایی نشد، امروز آئین نامه مدرسه تراز سند تحول، نهایی شده است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سیاست‌ها و ضوابط کیفیت بخشی دانشگاه فرهنگیان افزود: یک مصوبه ۱۱ ماده‌ای گرفته شده است که خیلی از مسائل دانشگاه را حل کرده است، از جمله کنکور اختصاصی تربیت معلم است که قانون پیدا کرد و آئین نامه آن نگاشته و امسال هم اجرا شد.

صحرایی اضافه کرد: هیئت جذب مرکزی در دانشگاه فرهنگیان، آئین نامه ویژه جذب استعدادهای برتر بدون کنکور به معلمی، آئین نامه ارتقای اساتید، مدارس وابسته، نظام صلاحیت حرفه‌ای معلمان و دانشجو معلمان از دیگر مسائلی است که در دانشگاه پیگیری شده است.

وی اظهار کرد: سال ۱۴۰۳، سال آغاز برنامه هفتم پیشرفت کشور است و آموزش و پرورش ۳۸ حکم در این برنامه دارد و باید هم عهد شویم که در اجرای برنامه هفتم کوشش و تلاش حداکثری داشته باشیم.

هیچ مانع قانونی برای ثبت نام دانشجو معلمان در طرح تأمین مسکن فرهنگیان وجود ندارد

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: پروژه تأمین مسکن فرهنگیان برنامه ملی بعدی است که مرحله اول این پروژه در ۱۸ استان آغاز شده است؛ هیچ مانع قانونی برای ثبت نام دانشجو معلمان در طرح تأمین مسکن فرهنگیان وجود ندارد.

صحرایی با بیان اینکه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک از افتخارات دولت سیزدهم است، گفت: تأمین محتوا برای کودکستان‌ها و برگزاری رویدادهای مهم مانند یارستان کودکستان و هوای مادرانه از اقدامات ارزشمند این سازمان در سال ۱۴۰۲ بود.

وی با اشاره به فعالیت‌های حوزه تربیت بدنی در سال گذشته اظهار کرد: بیش از ۲ هزار فضای ورزشی درون مدرسه‌ای در طرح شهید به بهره برداری رسیده است و در سال جاری طرح هر دانش آموزان ابتدایی یک مهارت ورزشی را به طور جدی پیگیری می‌کنیم و در این حوزه طرح ملی غربالگری دانش آموزان را اجرایی خواهیم کرد.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: اولویت وزارت آموزش و پرورش سلامت جسمی، روحی و روانی دانش آموزان است و طرح نماد در دستور کار وزارت است و گزارش نماد حکایت از آن دارد که می‌توان بسیاری از چالش‌های آینده کشور را در مدارس برطرف کنیم.

کد خبر 747577

دیگر خبرها

  • نماینده ویژه رئیس جمهور چین: ایران در خاورمیانه شریک راهبردی است
  • دیدار و گفت‌‌وگوی معاون سیاسی وزارت خارجه ایران با نماینده ویژه پوتین
  • بررسی روابط دوجانبه در دیدار علی باقری با یک مقام روس
  • اصفهان موفق‌ترین استان در اجرای مأموریت ساماندهی اتباع خارجی است
  • گرامیداشت روز معلم
  • بزرگداشت مقام معلم با اجرای صدها برنامه
  • ۷۱۰ عنوان برنامه در هفته عقیدتی سیاسی در مرکزی برگزار می‌شود
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • اجرای ۷۰۰ برنامه توسط سپاه روح الله
  • روبرتو کارلوس و چالش شکستن تخته سنگ (فیلم)