Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل بنیاد هابیلیان گفت: علیرغم اقدامات بسیاری که انجام شده اما ما نسبت به اقدامات حقوقی عقب هستیم. ما با ۱۷ هزار شهید ترور حتی ۲۰ پرونده با استانداردهای بین المللی برای ارایه به دنیا نداریم، همانگونه که آمار شهدای تروریستی در کشور نداشتیم.

به گزارش ایسنا، محمدجواد هاشمی‌نژاد در نشست علمی با موضوع بررسی موازین بین المللی حقوق بشر و تأثیر آن بر صلح و امنیت منطقه در بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در خصوص بررسی تناقضات رفتاری غرب در حمایت از گروه‌های تروریستی، اظهار کرد: حوادث تروریستی جنبه‌های وسیع و گسترده‌ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران در ۴۰ سال گذشته توطئه‌های مختلفی را از سرگذرانده که یکی از مهم‌ترین آن‌ها بحث تروریسم بود.

وی افزود: از ۲۲ بهمن سال ۵۷ یعنی از اولین روز ساقط شدن نظام پهلوی تاکنون، کشور ما طعم تلخ تروریسم را چشیده و ما توطئه‌های گوناگونی را دیده‌ایم اما این یکی از قدیمی‌ترین و اولین توطئه‌های دشمن علیه ما بود. ما قربانی بزرگ تروریسم در دنیا هستیم. بنیاد هابیلیان آمار شهدای ترور را جمع‌آوری کرده که تا قبل از آن کسی این کار را انجام نداده بود. هدف اقدامات تروریستی تمام اقشار جامعه بودند.

هاشمی‌نژاد با بیان اینکه تروریسم مفهوم مشخص و دارای چارچوبی ندارد، عنوان کرد: در قرن گذشته سنای آمریکا لایحه‌ای را وارد این کشور کرد که با آن چارچوب خود تعریفی را ارئه دهد. این چند بار به سنا رفت و آمد کرد اما بعد از آن بیان کرد که خودمان با هر تعریفی مصداق تروریسم می‌شویم. این لایحه را کنار گذاشتند. با همان تعاریف مورد پذیرش دنیا، کشور ما استثنایی است. هیچ کشوری نداریم که در چند ماه مقامات عالی‌رتبه آن به شهادت رسیده باشند که این اتفاق در کشور ما رخ داد. در هیچ کجای دنیا و تاریخ مشاهده نشده که گروه‌های رسمی ترور را انجام داده، به عهده گرفته و دفاتر رسمی داشته باشند.

دبیرکل بنیاد هابیلیان گفت: اگر ما ۱۷ هزار شهید ترور داریم، ۱۲ هزار مورد توسط منافقین انجام شده است. این گروهک بسیار سیال است، ابتدا در فرانسه و بعد در عراق، کشورهای اروپایی و آمریکا بود. اکنون نیز در کنار کاخ سفید دفتر رسمی دارند. منافقین در سال ۱۹۹۷ توسط دولت کلینتون در لیست گروه‌های تروریستی قرار گرفت اما این کار فرمایشی بود و اقداماتی علیه آن‌ها انجام نشد. حمایت‌های رسمی از منافقین وجود داشت و اگر حمایت‌های آن‌ها وجود نداشت، ما این تعداد شهدای ترور را نداشتیم. آمریکا در سال ۱۹۹۷ گزارش مفصلی از گروهک منافقین ارائه می‌کند.

وی ادامه داد: در سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹ نیز گزارش مفصلی تهیه و اسناد بسیار زیاد و رسمی ارائه شد که این گروهک تروریستی است. این گزارش صریحاً بیان می‌کند که آن‌ها سران ایران و هزاران نفر از مردم را ترور کردند. آن‌ها به شدت زن‌ستیز هستند، رحم حدود ۱۷۰ نفر از زنان گروه را خارج کردند تا آن‌ها برای زندگی خود طرح و برنامه‌ای نداشته باشند و امید به زندگی آن‌ها قطع شود. آن‌ها به شدت مغزشویی می‌شوند و برنامه هفتگی دارند تا آنچه در ذهنشان می‌گذرد را بیان کنند. اعضای خانواده‌ها از هم جدا کردند. این گروهک وضعیت وحشتناکی دارد.

هاشمی‌نژاد اضافه کرد: آمریکایی‌ها اعضای گروهک منافقین را در شرایط امنی در عراق قرار دادند تا اقدامات خود را پیش ببرند. آن‌ها اقداماتی می‌کنند اما یک نفر از اعضایشان دستگیر نمی‌شوند و عقوبتی ندارند. اعضای گروهک منافقین چند سال پیش به صورت همزمان به سفارت‌های ایران در ۱۰ کشور اروپایی حمله کردند اما هیچ عقوبتی متوجه آن‌ها نشد.

دبیرکل بنیاد هابیلیان بیان کرد: در سال ۲۰۰۳ که دولت‌های غربی و آمریکایی‌ها تصور کردند که می‌توانند به دولت ایران نزدیک شوند، گروهک منافقین را در لیست ترور قرار دادند و اعضای آن‌ها به این دلیل که یکی از سرانشان برای دو شب در زندان بود، در ۱۰ کشور به خیابان‌ها ریختند و خودسوزی کردند که فرانسه عقب‌نشینی کرد و هیچ عقوبتی نداشت. گروهک منافقین در کشورهای اروپایی دست به اقدامات جنایتکارانه زدند و در امنیت این کار را انجام می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه اقدامات هدفمند جنایات تروریستی با حمایت کشورهای غربی انجام می‌شود، تصریح کرد: علیرغم اقدامات بسیاری که انجام شده اما ما نسبت به اقدامات حقوقی عقب هستیم. ما با ۱۷ هزار شهید ترور حتی ۲۰ پرونده با استانداردهای بین المللی برای ارائه به دنیا نداریم، همانگونه که آمار شهدای تروریستی در کشور نداشتیم. دولت‌ها در این زمینه می‌توانند کمک زیادی کنند. راه اینکه پرونده حقوقی به دنیا ارائه شود این است که کشور باید دادگاه تشکیل داده و بعد به کشورهای دیگر ارائه کند اما ما هنوز چنین اقدامی را در کشور خود شاهد نبودیم.

هاشمی‌نژاد گفت: ما بر اساس صحبت مقام معظم رهبری در خصوص اتفاقات دهه ۶۰، هفته گذشته دبیرخانه‌ای را تحت عنوان دبیرخانه دهه ۶۰ رونمایی کردیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دبیرکل بنیاد هابیلیان شهدای ترور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۳۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پدافند هوایی در اوج آمادگی است

امیر سرتیپ علیرضا الهامی جانشین فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران در نیروی پدافند هوایی برای انجام وظیفه به معنای واقعی، جان خود را کف دست گرفته و با احدی برای امنیت مردم و مرز‌ها تعارف ندارد.

وی با تاکید بر اینکه امروز ارتش و به‌ویژه پدافند هوایی در اوج آمادگی است، گفت: امروز با تکیه بر سلاح‌ها و تجهیزات کاملا ایرانی، دانش بومی و اراده پولادین فرزندان غیرتمند و شجاع ایرانی با حرکت در خط ولایت و توکل بر خداوند متعال برای حفظ امنیت کشور ذره‌ای تردید نداریم.

جانشین فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش عنوان کرد: تجهیزات بومی و اراده پولادین ما آماده است تا جواب هر تجاوز و نگاه نامناسبی به کشور را با قدرت و توفنده بدهد و با تمام قدرت از مرز‌های کشور دفاع می‌کنیم.

سرتیپ الهامی با بیان اینکه فرمانده معظم کل قوا در بیانیه گام دوم انقلاب در خصوص «قوی شدن» تذکرات مهمی داده‌اند و راه برون رفت مشکلاتی که دشمن به نظام تحمیل می‌کند را همین مسئله می‌دانند، افزود: نمونه‌ای از اجرای رهبری را در عملیات «وعده صادق» می‌توان دید که هم اقتدار نظام را به نمایش گذاشت و هم مردم را شاد کرد.

وی اضافه کرد: «قوی شدن» تکلیف آحاد مدیران در همه حوزه‌های علمی، فنی و مهندسی به ویژه نظامی است و دستور ولایی فرماندهی کل قوا برای نیرو‌های مسلح لازم‌الاجراست، پس «قوی شدن» برای همگان فرمان محسوب می‌شود لذا هر کسی در حوزه اختیارات و مسئولیت خود باید قوی شود و این یک تکلیف است و اگر کوتاهی کنیم باید پاسخگوی خدا باشیم.

جانشین فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش تصریح کرد: آنچه در اهداف عالیه نظام و تمدن نوین اسلامی ترسیم شده و ما به عنوان نیروی مسلح تضمین کننده تحقق آن وعده رهبر معظم انقلاب هستیم، باید ببینیم امروز ملزومات آن چیست.

امیر سرتیپ الهامی افزود: برای اینکه بتوانیم مأموریت دفاع از حریم آسمان کشور را با شایستگی و اقتدار انجام دهیم از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نمی‌کنیم و امروز برای انجام وظایف به هیچ جا وابسته نیستیم.

وی با اشاره به بازدید‌های انجام شده از منطقه پدافند هوایی شرق کشور و قدردانی از انجام اقدامات اثرگذار، ماندگار و وسیع در حوزه‌های مختلف، بیان کرد: اقدامات عمرانی با حجم زیاد در سایت‌ها با کاربری‌های مختلف انجام شده و فعالیت‌های حوزه ورزش و توان رزم نیز چشمگیر است.

جانشین فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: در حوزه توان رزم اقدامات اثرگذاری برای منطقه پدافند هوایی شرق انجام شده و ساخت و تعمیر خلاقانه برخی قطعات و سامانه‌های راداری که امکان بازآماد آن وجود ندارد، جزو این اقدامات بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • فیلم| طرح منافقین خلق در سال ۵۴، برای ترور آیت‌الله بهشتی!
  • ببینید | جزئیات جدید از طراحی ترور شهید آیت الله بهشتی در سال ۵۴
  • اعترافات تروریستی که برای یازده میلیون آدم می‌کشت!
  • اعترافات تکان دهنده عضو بازداشت شده گروهک تروریستی انصارالفرقان /برای تمام این کشتارها فقط ۱۱ میلیون تومان پول گرفتم
  • اعترافات عضو بازداشت شده گروهک تروریستی انصارالفرقان + فیلم
  • ماجرای "ترور رامین یکتاپرست، شهروند ایرانی" چیست؟
  • پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • افشاگری‌های عضو جدا شده از منافقین در دادگاه درباره همکاری های نظامی این گروهک با ارتش صدام
  • «بازی باطل معاندین» با حکم توماج صالحی؛ هیاهو بر سر هیچ
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند