Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - حميد تهرانفر مديرعامل بانک کارآفرين روز چهارشنبه 17 بهمن ماه با مدير، معاونان و روساي ادارات و گروه‌هاي فناوري اطلاعات ديدار کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا، در اين ديدار که عزمي معاون مديرعامل در امور بانکي و کريمي معاون مديرعامل در امور اجرايي وي را همراهي مي‌کردند، وي با اشاره به جايگاه بخش فناوري اطلاعات در سودآوري بانک‌ها تصريح کرد: با توجه گسترش فناوري‌هاي نوين اطلاعاتي و ارتباطاتي به ويژه در يک دهه اخير، بخش فناوري اطلاعات بانک‌ها اهميتي استراتژيک پيدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زيرا اين بخش نقش حياتي در چرخش امور و فعاليت‌هاي روزانه تمامي بخش‌هاي بانک ايفا مي‌کند.
تهرانفر تصريح کرد: تنوع‌بخشي به سبد محصولات الکترونيکي بانک موجب افزايش سهم بانک از بازار خدمات الکترونيکي و در نتيجه افزايش EPS بانک خواهد شد. بنابراين براي تحقق سودآوري بيشتر، تقويت بخش فناوري اطلاعات بانک يک ضرورت اجتناب‌ناپذير است و بايد با سرعت و جديت دنبال شود.
مديرعامل با اشاره به پتانسل بالاي همکاران اين مديريت خاطرنشان کرد: تمامي بانک‌هاي موفق و پيشرو در بخش فناوري اطلاعات توانمند و حرفه‌اي عمل مي‌کنند. خوشبختانه در بانک کارآفرين هم همکاران حرفه‌اي، متخصص و توانمند مشغول به کار هستند. با بهره گيري از پتانسيل بالاي اين نيروهاي جوان و کارآمد، مي‌توان تغييرات لازم و متناسب با مقتضيات زماني را ايجاد کرد.
تهرانفر در اين نشست با تبيين ضرورت بهينه‌سازي و انجام تغييرات زيرساختي در اين حوزه خاطرنشان کرد: تقويت بخش فناوري اطلاعات بانک بسيار مهم و حياتي است. ماهيت ارائه خدمات بانکي به‌ويژه در دو دهه اخير تغييرات اساسي کرده است. ارائه خدمات بانکي هر روز بيش از گذشته از بانکداري سنتي فاصله گرفته و به سمت بانکداري الکترونيکي حرکت مي‌کند. بنابراين بخش فناوري اطلاعات بانک بايد پيش از گذشته به تکنولوژي‌هاي جديد و روزآمد مجهز گردد.
وي همچنين افزود: به‌کارگيري و استفاده از فناوري‌هاي نوين به‌ويژه در زمينه بانکداري باز و ارائه خدمات جديد به مشتريان، بايد دراولويت کاري مديريت فناوري اطلاعات قرار بگيرد تا بتوانيم رضايت حداکثري مشتريان را جلب کنيم و از ساير رقبا در اين زمينه عقب نمانيم.
تهرانفر تاکيد کرد: با توجه به سرعت تغيير تکنولوژي‌ها، ارائه خدمات متنوع و جديد بر بستر ابزارهاي همراه ضروري است و بر اين اساس مديريت فناوري اطلاعات بايد تمامي تمهيدات لازم را به کار گيرد تا در توسعه و تجهيز اين بخش نيز در زمره بهترين‌هاي صنعت بانکي کشور قلمداد شويم.
مديرعامل در پايان خاطر نشان کرد: ايجاد اراده جمعي جهت اجراي برنامه‌ها و تغييرات موردنظر در سطح فناوري اطلاعات ضروري است. بدون انگيزه و اراده جمعي، برنامه‌هاي تحول‌آفرين، خطير و استراتژيک قابل تحقق نيستند. بنابراين تمامي همکاران مديريت فناوري اطلاعات در تمامي سطوح، بايد تلاش خود را در جهت ايجاد تغييرات ضروري و مناسب سازماني به کار بگيرند تا در جهت بهبود عملکرد کلي بانک گام‌هاي استواري برداريم.
بر اساس اين، در پايان اين بازديد فريبرز قربانيان مدير امور فناوري اطلاعات، گزارشي از عملکرد اين مديريت به مديرعامل و هيات همراه ارائه داد. همچنين مديران حوزه‌هاي مختلف اين واحد، در خصوص مقتضيات و وظايف اساسي واحدهاي زيرمجموعه، نقاط مثبت و چالش‌هاي موجود به تفصيل مطالبي را بيان داشتند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۴۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد

علی سملیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پس از درخواست‌های مردمی در خصوص عدم پوشش مناسب در روستای بن بید و پس از بررسی صورت گرفته توسط کارشناسان این اداره کل، با ایجاد سایت ایرانسل در این روستا، مشکلات مردمی در حوزه ارتباطات برطرف و به شبکه ملی اطلاعات متصل شد.

وی افزود: بن بید، روستایی از توابع شهرستان دشتی با ۵۱ خانوار و جمعیت ۱۷۰ نفر می‌باشد.

سملیان اظهار کرد: پروژه سایت روستای بن بید، با نیازسنجی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر و اعتبارات طرح خدمات اجباری روستایی (USO) وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به پیمانکاری شرکت ایرانسل با تکنولوژی 3G/4G طراحی، نصب و راه اندازی شد.

وی گفت: توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی، می‌تواند سبب توانمندسازی و تأثیرگذاری آگاهانه این قشر از جامعه، در توسعه پایدار روستایی و روند توسعه کشور شود.

وی افزود: ICT در روستا منجر به توانمندسازی در ابعاد گوناگونی مانند آموزش، بهداشت، بازاریابی و داد و ستد، درآمد، گردشگری، بهره وری و غیره می‌شود.

کد خبر 6090302

دیگر خبرها

  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • پایداری شبکه گاز خراسان جنوبی در برابر سیلاب
  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی
  • بررسی شایعه تغییر مدیریت در سرخابی‌ها توسط مالکان جدید
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • احمدیان در سن‌پترزبورگ چه می کند؟
  • هفت میلیون خانوار به شبکه فیبر نوری متصل هستند
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم