Web Analytics Made Easy - Statcounter

درحالی که سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن گوشت قرمز به کشور وارد می‌شود تا کسری تولید را تامین کند و ذخایر فعلی گوشت هم ۲۵ هزار تن است، هم اینک ۱۷ هزار تن گوشت در گمرک به طمع بهرمندی از معافیت مالیاتی دپو شده است. ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۶ اقتصادی صنعت و تجارت کشاورزی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درحالی که 17 هزار تن گوشت در گمرک مانده تا مشمول دریافت معافیت مالیاتی شود، هر کیلوگرم گوشت قرمز در بازار در محدوده 100  هزار تومان به فروش می رسد و مردم برای خرید گوشت های تنظیم بازاری در صف های طولانی می ایستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آمار موجود سالانه حدود یک میلیون تن گوشت قرمز در کشور مصرف میشود که از این رقم بیش از 100 هزار تن آن از طریق واردات و 900 هزار تن هم از محل تولید داخل تامین می شود.

بر اساس خبری که دادستان بندرعباس به خبرگزاری تسنیم داده است، 17 هزار تن گوشت قرمز در گمرک بندر شهید رجایی دپو شده است؛ درحالی که این رقم  معادل 17 درصد واردات سالانه گوشت قرمز است که وارد کنندگان به طمع بهرمندی از معافیت جدید گمرکی که دولت برای ورادات گوشت قرمز در نظر گرفته در گمرک ذخیره شده است.

گفتنی است، بر اساس مصوبه جدید هیئت دولت برای تنظیم بازار گوشت، واردات انواع گوشت قرمز با حقوق ورودی چهار درصد مجاز شده است.

دادستان هرمزگان: واردکنندگان عمداً 17هزار تن گوشت را دپو کردنداقدام جدید برای مدیریت بازار گوشت/ حقوق ورودی گوشت گوساله یک‌سوم شد

ابوالفتح ابوالهادی دادستان بندرعباس در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم  اظهار کرد:در این منطقه مستقر شدیم و با همه مسئولان از جمله سازمان بنادر، گمرک، جهاد کشاورزی‌ و دامپزشکی دیدار و مستندات را دریافت و بررسی کردیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر بخشی از این محموله‌ها که تحت عنوان کالای متروکه و بخشی دیگر که مربوط به سازمان پشتیبانی امور دام است، می‌تواند ترخیص شود.

دادستان بندرعباس درباره علت دپوی این حجم از گوشت در بندر شهید رجایی گفت: به‌دلیل اینکه این کار به‌نفع واردکنندگان بوده تا از معافیت‌های مالیاتی بهره‌مند شوند، عامدانه اقدام به دپوی گوشت در این منطقه کرده‌اند.

ابوالهادی تأکید کرد: اگر خود واردکنندگان به‌سرعت اقدام به ترخیص محموله‌های گوشت کنند که خیلی خوب است در غیر این صورت، مجبور هستیم خودمان برای این کار اقدام کنیم.

حجم گوشت باقی مانده در گمرک شوکه کننده است

منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام نیز در این ارتباط در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در پاسخ به اینکه چرا این حجم از گوشت در گمرک ذخیره شده است، اظهار کرد: 17 هزار تن رقم بسیار بالایی است و افرادی که این کار را کرده اند باید پاسخگوی رفتار خود باشند.

وی افزود: ورود این حجم گوشت به بازار تاثیر زیادی در تامین گوشت مورد نیاز و کاهش قیمتها خواهد داشت.

رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: ذخیره فعلی کشور برای گوشت قرمز 25 هزار تن است که این رقم بی سابقه است و حالا 17 هزار تن گوشت قرمز در گمرک باقی مانده و باعث شوکه شدن ما نیز شده است. 

پوریان گفت: در ماه هایی که با کاهش عرضه گوشت قرمز در بازار و افزایش قیمت مواجه بودیم این گوشت ها در گمرک ذخیره شده بودند در حالی که توزیع آن در بازار مصرف، تاثیرات مشخصی بر بازار و قیمت ها خواهد داشت.

وی اظهار داشت: از نیمه اسفند میزان عرضه دام داخلی نیز در بازار افزایش خواهد داشت و قیمتها به تدریج قیمت ها کاهش می یابد.

پوریان افرود: در صورتی که گوشت تولید داخلی و وارداتی به درستی و به موقع توزیع شود در سال آینده نیز هیچ مشکلی برای تامین بازار کشور وجود نخواهد داشت.

انتهای پیام/ 

R1342/P/S7,78,83/CT1 واژه های کاربردی مرتبط قیمت گوشت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قیمت گوشت قیمت گوشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۷۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد

به گزارش خبرگزاری مهر، قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها که هفته گذشته به تأیید شورای نگهبان رسیده بود، برای اجرا به دولت ابلاغ شد.

این قانون مشتمل بر ۶ فصل تعاریف‌، توسعه نظام مالی و سنجش اعتبار و ضمانت‌، تسهیل تأمین مالی از طریق مؤسسات اعتباری، تسهیل تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، تسهیل تأمین مالی خارجی و صدور بسته‌های سرمایه گذاری بدون نام و تأمین مالی از طریق مشارکت و مولد سازی دارایی است.

بر اساس این قانون به منظور توسعه و ترویج الگوهای تأمین مالی، هم‌افزایی نهاده‌ها و روش‌های تأمین مالی، تقویت نظارت یکپارچه در تأمین مالی، توسعه دامنه وثایق و تضامین و تقویت نظام سنجش اعتبار «شورای ملی تأمین مالی» به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون اقتصادی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات به انتخاب مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر دیگر اعضای این شورا هستند.

کد خبر 6096166 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • بلاتکلیفی فعالان بازار برنج
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج اعلام شود
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • کشف و معدوم سازی ۹۸۷ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • رعایت کرامت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان