Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@02:51:21 GMT

ویدئویی که پرده از چهره واقعی کشورهای عرب برداشت

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۵۷۵۶۱

ویدئویی که پرده از چهره واقعی کشورهای عرب برداشت

تهران- ایرنا- همزمان با گمانه زنی های بسیاری که درباره پشت پرده کنفرانس ورشو برای تضعیف موضوع فلسطین و روابط پنهانی کشورهای عرب با رژیم صهیونیستی در میان بود، نخست وزیر این رژیم فیلمی از این کنفرانس لو داد که همه پشت پرده ها را عیان کرد.

به گزارش بامداد شنبه ایرنا، دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهونیستی ویدئویی در حساب کاربری یوتیوب خود منتشر و به سرعت حذف کرد که به رغم مدت زمان کوتاه، انتشارش موج بزرگی در دنیای سیاست به راه انداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این ویدئو وزیران خارجه امارات و بحرین و وزیر مشاور در امور خارجه عربستان در نشستی دیده می شوند که نتانیاهو نیز در آن حضور دارد، یکی از اهداف واقعی کنفرانس ورشو را در کنار ضدایرانی بودن آن افشا می کند.
در این ویدئوی 25 دقیقه ای، خالد الخلیفه وزیر خارجه بحرین می گوید: ما با صحبت درباره مناقشه فلسطین و اسرائیل به عنوان مهمترین مسئله بزرگ شدیم.
وی می افزاید: اما در صحنه ای بزرگتر متوجه چالشی بزرگتر شدیم. ما مسئله ای سمی تر را دیدیم، در واقع این سم در تاریخ معاصر ما از سوی جمهوری اسلامی ایران می آید.
الخلیفه صحبت های خود را اینطور ادامه داد که پول، اسلحه و سربازان جمهوری اسلامی منطقه را بی ثبات کرده و روند تلاش های صلح اسرائیل و فلسطینیان را مخدوش می کنند.
درحالی که سران کشورهای عرب تاکنون با حفظ ظاهر چندان نیات اصلی خود را آشکار نمی کردند و در صحبت از مسئله فلسطین احتیاط به خرج می دادند، اما گویا این کنفرانس فضایی برای آن ها فراهم کرد تا چهره اصلی خود را نمایان کنند.
عبدالله بن زاید آل نهیان وزیر خارجه امارات متحده عربی در پاسخ به پرسشی پیرامون فعالیت های رژیم صهیونیستی در سوریه از رژیمی که غاصب خاک فلسطین است به شکلی بی سابقه دفاع کرد.
بن زاید همه تابوها و خط قرمزها را به یک باره شکست و آشکارا گفت: هر ملتی حق دارد وقتی توسط ملت دیگری به چالش کشیده می شود از خود دفاع کند.
او علاوه بر اینکه از اصطلاح ملت (nation) برای رژیم جعلی اسرائیل استفاده کرد، از حق دفاع کسانی سخن گفت که به جز مسلمانان، حتی کشورهای غربی نیز اشغالگری آن ها را دست کم در سرزمین هایی که به صورت بین المللی به عنوان سرزمین فلسطینیان شناخته شده، پذیرفته است.
بن زاید که کشورش به تازگی و پس از سال ها سیاست شکست خورده در قبال سوریه، سفارتش در دمشق را باز کرده است، حتی از نقض حاکمیت ملی کشوری عربی که هیچ مناقشه ای درباره وضعیت سیاسی آن به عنوان یک دولت-ملت وجود ندارد، دریغ نکرد.
او طوری از حق دفاع رژیم صهیونیستی دفاع کرد که گویا حملات هوایی این رژیم در مرزهای جعلی خودش بوده و نه دمشق که کیلومترها با آن فاصله دارد.
عادل الجبیر وزیر مشاور در امور خارجه عربستان نیز در این نشست در حاشیه کنفرانس ورشو، ایران را متهم به تضعیف موضع فلسطینیان با حمایت از گروه های رقیب محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین کرد.
وی گفت: چه کسی از حماس و جهاد اسلامی حمایت می کند و تشکیلات خودگردان فلسطین را تضعیف می کند؟ ایران.
اما این تنها ویدئو نیست که جهان عربی را تکان داده و رویکردی قدیمی را که تاکنون مقام های عرب سعی در پنهان کردن آن داشتند، آشکارتر کرده است.
در روزهای گذشته تصاویری از نشست های حاشیه کنفرانس ورشو منتشر شده که بازتاب گسترده ای در شبکه های اجتماعی در کشورهای عربی داشته است.
در یکی از تصاویر منتشر شده از این نشست، «خالد الیمانی» وزیر خارجه دولت مستعفی یمن مشاهده می شود که کنار نخست وزیر رژیم صهیونیستی نشسته است.
انتقاد شدید مردم در شبکه های اجتماعی باعث شد الیمانی واکنش نشان دهد و در صفحه رسمی خود در توییتر ادعا کند، نشستن او کنار نتانیاهو یک اشتباه پروتکلی بود و او و «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی یمن از فلسطین حمایت می کنند.
در حالی الیمانی این امر را یک اشتباه پروتکلی دانست که نتانیاهو با انتشار تصویری از خود و الیمانی در صفحه توییتر خود نوشت، ما تاریخ می سازیم.
خبرگزاری آناتولی ترکیه نیز نوشت: در نشست ورشو میکروفن مقابل نتانیاهو دچار مشکل شده بود و الیمانی میکروفن مقابل خود را به او داد.
این خبرگزاری به نقل از «جیسون گرینبلات» دستیار رئیس جمهوری آمریکا نوشت، نتانیاهو با لبخند این اقدام را در چارچوب همکاری های جدید میان اسراییل و یمن دانست.
نتانیاهو پیش از این گفته بود روز پنجشنبه با هیات سعودی شرکت کننده در نشست ورشو به ریاست عادل الجبیر دیدار می کند.
تارنمای «المنار » پس از آن نوشت: الجبیر روز پنجشنبه با نتانیاهو دیدار کرد و گفت تحقق ثبات در منطقه بدون سازش میان کشورهای عربی و تل آویو غیرممکن است اما ایران مانع این کار می شود.
این افشاها در حالی صورت می گیرد که یکی از رویدادهایی که پیش بینی شده بود در کنفرانس ورشو اتفاق افتد، رونمایی از طرح دولت آمریکا برای اسرائیل و فلسطینیان موسوم به «معامله قرن» است.
دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا سال گذشته برای تحقق یکی از وعده های انتخاباتی خود، طرح موسوم به معامله قرن را برای سازش نهایی میان رژیم صهیونیستی و فلسطین مطرح کرد.
این طرح شامل انضمام کامل قدس به رژیم صهیونیستی، انضمام شهرک های موجود در کرانه باختری به این رژیم، نابودی کامل حق بازگشت آوارگان فلسطینی و تعیین منطقه ابودیس در نزدیکی قدس به عنوان پایتخت کشور فلسطین است.
براساس این طرح، دولت فلسطین مناطقی با مرزهای موقت شامل نیمی از کرانه باختری بدون قدس اشغالی و نوار غزه را در اختیار خواهد داشت.
طرح یاد شده با واکنش های شدیدی از سوی مسلمانان و فلسطینیان رو به رو شده و تنش ها و درگیری ها با نظامیان اسرائیلی را در فلسطین از جمله نوار غزه افزایش داده است.
اگرچه از این طرح در این کنفرانس رونمایی نشد اما «جرد کوشنر» داماد و مشاور ترامپ که این کار برعهده او واگذار شده بود، گفت: پس از انتخابات در فلسطین اشغالی جزئیات این طرح اعلام می شود.
پمپئو وقتی ماه گذشته در سفری که به مصر داشت در دانشگاه آمریکایی قاهره برگزاری کنفرانس ورشو را اعلام کرد، هدف اصلی آن را مقابله با ایران عنوان کرد.
اما وقتی آمریکا با واکنش بسیار منفی کشورهای اروپایی و همچنین اعتراض های ایران به دولت لهستان مواجه شد، در چند مرحله از موضوعات اعلامی برای این کنفرانس کوتاه آمد.
واشنگتن ابتدا گفت که این کنفرانس ضدایرانی نیست و به مسائل خاورمیانه و در میان آن ها به ایران می پردازد. اما وقتی بیانیه نهایی درباره برگزاری کنفرانس منتشر شد، هیچ نامی از ایران در آن نبود.
اکنون وقتی واکنش ها و اقدامات نتانیاهو را می بینیم، بیش از پیش به این نتیجه می رسیم که یکی از مهمترین اهداف کنفرانس ورشو گرد آوردن کشورهای عرب به بهانه ایران در اطراف نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس و کم رنگ کردن مسئله فلسطین بوده است.
شبد**9416**9122

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي بنيامين نتانياهو فلسطين كنفرانس ورشو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۷۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باقری: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است

معاون سیاسی وزیر امور خارجه در حاشیه نشست بریکس در مسکو با اشاره به تحولات منطقه تاکید کرد: وقتی به ناآرامی‌ها در کشورهای منطقه مانند عراق، سوریه و یمن نگاه می‌کنیم،  می‌بینیم که ریشه این‌ها در دخالت خارجی است. - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، علی باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه نشست معاونان وزیران امور خارجه و نمایندگان ویژه کشورهای عضو گروه اقتصادهای نوظهور موسوم به بریکس در مسکو در جمعه خبرنگاران در خصوص این نشست گفت: مجموعه بریکس یه نقش بسیار جدی و موثری در تحقق چندجانبه گرایی در عرصه مناسبات بین المللی دارد.

وی افزود: نشست امروز نخستین نشست در سطح خودش از چند جهت مهم بود؛ نخستین نشستی بود که مجموعه بریکس در موضوع مهم فلسطین و سایر مسائل مهم غرب آسیا برگزار کرد و مسئولان عالی وزارت خارجه های کشورهای عضو بریکس در این نشست مواضع و دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.

باقری با اشاره به اهمیت این نشست اظهار داشت: همه اعضا به اتفاق بر توقف جنایت و نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه تاکید داشتند و اراده خودشان را برای ایفای نقش در جهت کمک به مردم فلسطین به ویژه دسترسی مردم فلسطین به کمک‌های انساندوستانه ابراز کردند.

معاون سیاسی وزیر خارجه همچنین گفت: در این چارچوب ایران با تاکید بر مواضع اصولی خود، تصریح کرد تا زمانی که ریشه مسئله فلسطین که همانا در تجاوز و اشغالگری رژیم صهیونیستی است حل نشود، قطعا اقدامات دیگر جنبه تسکینی دارد و نمی‌تواند مسئله را حل کند. به همین جهت است که در طول 75 سال گذشته هیچ نسخه‌ای به نتیجه نرسیده، زیرا معطوف به این ریشه و موضوع اصلی که تجاوزگری و اشغالگری رژیم صهیونیستی است پرداخته نشده است.

وی با اشاره به اینکه درباره موضوعات دیگر منطقه و تنش‌ها بحث شد، ادامه داد: این نکته مورد تاکید طرف ایرانی بود که وقتی به ناآرامی‌ها در کشورهای منطقه مانند عراق، سوریه و یمن نگاه می‌کنیم،  می‌بینیم که ریشه این‌ها در دخالت خارجی است. اگر این اختیار به ملت‌های منطقه داده شود که خودشان برای آینده تصمیم بگیرند و بیگانگان بر اساس منافع نامشروع خودشان در منطقه دخالت نکنند، زودتر می‌توانیم به ثبات و پایداری در منطقه دست پیدا کنیم.

باقری افزود: نکته مهم دیگر این است که ایران در این نشست به طور جدی تاکید کرد که حاضر است از همه ظرفیت‌های خود برای تحکیم ثبات و بسترسازی برای توسعه کشورهای منطقه و تامین رفاه ملت‌های منطقه استفاده کند و این اراده جدی را حاضر است با دیگر اعضای بریکس به اشتراک بگذارد.

وی با بیان اینکه این نشست از این جهت که اولین نشست بود که ایران به طور رسمی در یک موضوع بسیار مهم در منطقه و جهان در میان اعضای بریکس قرار گرفته بود، شرکت کرد، گفت:  در این جلسه مسئله حمله و تجاوز رژیم صهیونیستی به سفارت ایران در دمشق مورد توجه قرار گرفت و رییس جلسه به طور صریح این اقدام تجاوزکارانه را محکوم کرد و این اقدام صهیونیست‌ها را هم در امتداد رویکرد و سرشت تجاوزگری صهیونیست‌ها برشمرد.

باقری خاطر نشان کرد: ما در این جلسه تاکید کردیم که پاسخ ایران به جنایت رژیم صهیونیستی در دمشق حق قانونی ایران بوده و در چارچوب اقدام متقابل و ایران در قبال هرگونه تعدی و تعرض به سرزمین، منافع و شهروندانش به طور جدی، صریح و بسیار سخت پاسخ خواهد داد.

معاون سیاسی وزیر خارجه افزود: ما نشان دادیم در پاسخ قاطعی که به جنایت و تجاوز صهیونیست‌ها انجام دادیم، راه حل صیانت از ثبات و پایداری منطقه سرجای خودش نشاندن متجاوز است. تا زمانی که متجاوز برای تجاوزگری پاداش دریافت کند یا سکوت ببیند، ما نباید امید به ثبات در منطقه داشته باشیم. 

وی در آخر تصریح کرد: اقدام ایران در پاسخ به جنایت رژیم در سوریه علاوه بر اینکه حق قانونی ایران بود، نشان دهنده اراده ایران برای تحکیم ثبات در منطقه بود.

کلید "برقرای ثبات" توقف جنایات رژیم اسرائیل استآغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس در مسکو

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پشت پرده حملات تروریستی در ایران و روسیه
  • وزرای دفاع عضو شانگهای حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق را محکوم کردند
  • باقری: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است
  • تاکید بر رفع آسیب‌های جامعه از سوی مسئولان
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • (تصاویر) چهره واقعی زن داعشی سریال پایتخت | نیلوفر رجایی کیست؟!
  • تیپ و چهره واقعی «آنا ساوای» بازیگر نقش ماریکو ساما در سریال شوگون + تصاویر
  • آماده سازی گسترده ارتش اسرائیل برای حمله به رفح+ تصاویر/ حماس آب پاکی را روی دست کشورهای عربی ریخت
  • اسکله کمک‌رسانی آمریکا به غزه؛ پرده دودی برای حمله به رفح
  • تلاش عربستان و امارت در موازنه بین ایران و رژیم صهیونیستی