Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-06@00:03:07 GMT

کره بادام زمینی مفید است یا مضر؟

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۵۷۸۷۳

کره بادام زمینی به دلیل پروتئین بالایی که دارد نزد ورزشکاران و آن‌هایی که به دنبال تناسب اندامشان هستند، پُرطرفدار است. اما آیا واقعاً غذای سالمی است؟


به گزارش شریان نیوز،کره بادام زمینی خانگی اساساً از بادام زمینی بوداده تهیه می‌شود که به صورت خمیر مانند درمی‌آید. کره بادام زمینی سرشار از فیبر بوده و همان فوایدی را به بدن می‌رساند که خود بادام زمینی نصیب بدن می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انواع صنعتی و تجاری کره بادام زمینی حاوی عناصر افزوده‌ی گوناگونی هستند مانند قند، روغن گیاهی و حتی چربی ترانس.

خوردن ِ. دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی به شما ۱۸۸ کالری، ۸ گرم پروتئین، ۶ گرم کربوهیدرات و ۱۶ گرم چربی می‌رساند.

کره بادام زمینی پُرکالری و پرچرب بوده و ویتامین‌ها و املاح گوناگونی دارد؛ مانند منیزیم، پتاسیم و روی. کره بادام زمینی علاوه بر خوشمزه بودن، فواید زیادی دارد:

افزایش سطح انرژی

چربی‌ها، فیبر و پروتئین موجود در کره بادام زمینی به تثبیت انسولین کمک کرده و تا ساعت‌ها انرژی یکنواخت به شما می‌دهد. کره بادام زمینی برای صبحانه عالی است.

چربی زیاد

کره بادام زمینی محتوای چربی زیادی است؛ از این رو افرادی که دچار انسداد عروق هستند باید از مصرف آن پرهیز کرده یا خیلی کمتر آن را مصرف کنند. کره بادام زمینی هرچند منبع غنی چربی تک غیراشباع است، اما باز هم باید در حد اعتدال آن را مصرف کنید.

کمک به کاهش وزن

طبق پژوهش‌های گوناگون، خوردن بادام زمینی می‌تواند گرسنگی را کنترل کند، بنابراین منجر به کاهش وزن می‌شود. کره بادام زمینی کمک می‌کند برای مدت طولانی‌تری سیر بمانید، چون پروتئین، چربی و فیبر دارد؛ البته به شرط این که در مصرف آن زیاده‌روی نکنید.

کاهش ریسک دیابت

مصرف روزانه کره بادام زمینی می‌تواند ریسک دیابت را تا ۳۰ درصد کاهش بدهد. بادام زمینی نه تنها پروتئین دارد بلکه چربی‌های غیراشباع نیز دارد که به بهبود حساسیت به انسولین و کُند کردن سرعت جذب گلوکز کمک می‌کنند. اما باز هم باید در حد اعتدال کره بادام زمینی مصرف کنید.

پیشگیری از سرطان

کره بادام زمینی بسته‌بندی شده با ویتامین E. دارای توانایی مبارزه با سرطان، به ویژه سرطان‌های روده بزرگ، پروستات و پستان است. خوردن کره بادام زمینی خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را به ویژه در زنان کاهش می‌دهد.

جلوگیری از تشکیل سنگ صفراوی

مصرف منظم کره بادام زمینی یک راه عالی برای جلوگیری از تشکیل سنگ‌های صفراوی به دلیل محتوای بالای چربی آن است. دلایل عمده ایجاد سنگ‌های صفراوی عبارتند از: اضافه وزن، رژیم‌های سخت، قرص‌های ضدبارداری و انواع خاصی از دارو‌های کلسترول.

غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها

کره بادام زمینی غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها است که به دلیل وجود فولات، پانتوتنیک اسید، نیاسین، ریبوفلاوین و تیامین است. رزوراترول، آنتی‌اکسیدان موجود در کره بادام زمینی است که می‌تواند در کنترل سرطان‌ها، بیماری‌های قلبی، بیماری‌های مزمن و عفونت‌های قارچی مؤثر باشد.

کمک به ساخت توده عضلانی

دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی حاوی بیش از ۸ گرم پروتئین، ۲ گرم فیبر غذایی و ۳ گرم قند است. این محتوای پروتئین بالا در آن برای ساخت و ترمیم عضلات ضروری است.

برچسب هاآنتی‌اکسیدان‌کره بادام زمینی

منبع: شریان

کلیدواژه: آنتی اکسیدان کره بادام زمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۷۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید

رحیم نیازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، از دپوی سیب زمینی در انبارها خبر داد و گفت: علی رغم افزایش هزینه های تولید، کشاورزان سیب زمینی کار بدلیل مازاد تولید با زیان روبرو هستند.

به گفته او، با توجه به افزایش هزینه های کارگری، حمل و نقل، بذر، دنباله بندها و ... قیمت تمام شده هرکیلو سیب زمینی ۱۲ تا ۱۳ هزارتومان است، درحالیکه کشاورزان در فروش با زیان ۵ تا ۶ هزارتومانی روبرو هستند.

نیازی سرانه مصرف سیب زمینی را ۴۵ تا ۴۶ کیلو اعلام کرد و افزود: بنابر آمار سالانه ۳ میلیون و ۴۰۰ تا ۳ میلیون و ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی بدون احتساب صنایع مورد نیاز است.

عضو هیئت مدیره انجمن سیب زمینی با بیان اینکه مشکلی در تولید سیب زمینی نداریم، گفت: بنابر آمار بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید شده که این میزان مازاد بر نیاز کشور است.

او گفت: بنابر آمار طی ۵ سال اخیر به طور متوسط سالانه ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی به بازار‌های هدف صادر شد چراکه صادرات سیب زمینی مازاد تنها راهکار تنظیم بازار و جلوگیری از زیان کشاورزان است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • مصرف این خوراکی‌ها برای تقویت استخوان واجب است
  • این مواد خوراکی استخوان‌های بدن را تقویت می‌کنند
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟
  • برای تقویت استخوان از این ۱۱ خوراکی نگذرید
  • عوارض مصرف زیاد پنیر
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید