Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار محمد شرفی (رییس پلیس پیشگیری ناجا) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره کمبود کلانتری‌ در کشور گفت: اگر بخواهیم تعداد کلانترهایمان را با استاندارد جهانی بسنجیم ما نسبت به میانگین جهانی ما وضعیت خوبی در این زمینه نداریم. تعداد کلانتری‌ها به سبب رشد جمعیت و همچنین شرایط و حساسیت‌هایی که ما با آن روبرو هستیم کم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما برنامه‌های متنوعی برای مقابله با این کمبود در پلیس پیشگیری دنبال می‌کنیم.

وی با اشاره به این برنامه‌ها گفت: شاید در گذشته مردم در امور انتظامی و امنیتی مشارکت نداشتند، اما امروز اگرچه از نظر کمی با کمبود کلانتری مواجه هستیم، اما میزان مشارکت مردم در موضوع نظم و امنیت جامعه و ارتباط آنها با کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها بالاست.

رییس پلیس پیشگیری ناجا خاطرنشان کرد: موسساتی با عنوان موسسات حفاظتی مراقبتی داریم که یکصد هزار نگهبان محله در آنها فعالیت می‌کنند. نگهبانان محله با توجه به تعالیمی که در کلانتری‌ها آموخته‌اند، بخشی از تامین نظم و امنیت جامعه را برعهده دارند. همچنین پلیس افتخاری امروز یکی از پدیده‌های خوبی است که از وجود مردم تشکیل شده و به نوعی مردم خودشان در تامین نظم و امنیت مشارکت دارند.

سردار شرفی تصریح کرد: پلیس پیشگیری مشارکت جدی با تشکل‌های مردمی از جمله بسیج دارد و گشت‌های مشترکی با این نیروها در سطح معابر اجرا می‌کند.

وی همچنین در خصوص توسعه کلانتری‌ها در کشور یادآور شد: برنامه‌های خوبی برای توسعه ساختار کلانتری‌ها در کشور داریم و امسال نیز نزدیک به ۱۵۰ کلانتری از نظر ساختاری توسعه پیدا کرده است.همچنین ۳۵ کلانتری نیز در سطح کشور ایجاد شده است.

او با اشاره به اینکه ایجاد کلانتری‌های سیار را در دستور کار داریم، گفت: قرار بود روز ۲۲ بهمن از این کلانتری‌های سیار رونمایی شود، اما به دلیل شرایط خاص نتوانستیم. انشاءالله در هفته آینده از این کلانتری‌های سیار رونمایی خواهد شد.

رییس پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه از این کلانتری‌های سیار برای تامین نظم و امنیت در مناطق حاشیه‌نشین بهره می‌گیریم، گفت: برنامه‌ریزی‌های مفصلی برای تامین نظم و امنیت داریم و هیچ نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۸۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد منطقه مشترک اقتصادی مالزی و سنگاپور

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ انور ابراهیم با اشاره به امضاء توافقنامه ایجاد منطقه ویژه اقتصادی با مشارکت کشور همسایه تصریح کرد: این طرح تا پایان سالجاری میلادی با هدف تقویت ارتباطات فرامرزی و تسریع رشد اقتصادی عملیاتی می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی افزود: بر اساس این توافقنامه هر دو طرف برای تقویت جریان فرامرزی کالا، سامانه ترخیص بدون گذرنامه را در مرز‌های دو کشور اجرایی خواهند کرد.
انور ابراهیم اعلام کرد: در این منطقه ویژه اقتصادی مشوق‌های تجاری بسیار مناسبی برای جذب سرمایه گذاران ازجمله جایگزینی نرخ مالیات بر درآمد ثابت ۱۵ درصد ویژه کارگران ماهر خارجی به جای ۳۰ درصد، صدور ویزای چند بار ورود برای تجار و کارگران خارجی و تخفیف‌های مالیاتی در نظر گرفته شده است.
ایجاد منطقه‌ای که به علت ارائه مشوق‌های مناسب به جز شرکت‌های سنگاپوری می‌تواند شرکت‌های جهانی را که با محدودیت‌های منابع موجه اند؛ جذب کند.
شرکت‌های مالزیایی نیز به گفته کارشناسان می‌توانند از مزایای انباشتگی ثروت در این منطقه ویژه اقتصادی به نفع خود بهره برداری کنند.
منطقه ویژه اقتصادی جوهور - سنگاپور به تعبیر نخست وزیر مالزی موجب تغییر بازی در اقتصاد این کشور در قالب ایجاد صنایع پیشرفته‌تر، ادغام زنجیره‌های تامین جهانی و فرصت‌های فراوان برای شرکت‌های کوچک و متوسط خواهد شد.
دولت مالزی همچنین متعهد به ایجاد شهری متشکل از انواع شرکت‌های دانش بنیان پویا شد تا این کشور را در ردیف بیست کشور برتر دنیا در حوزه دانش بنیان‌ها قرار دهد و مالزی را به قطب مرکز نوآوری و کارآفرینی تبدیل کند.
نخست وزیر مالزی همچنین از اختصاص بودجه سه میلیارد رینگیتی برای رونق فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و ارائه ایده‌های نوین تجاری خبر داد......... مصاحبه‌ها ........
۱) انور ابراهیم - نخست وزیر مالزی
۲) رفیضی راملی - وزیر اقتصاد مالزی

دیگر خبرها

  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از برحورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در حال پیگیری است
  • دستگیری ماشین قاچاق سوخت در کرخه خوزستان
  • ارتقای امنیت با ایجاد برنامه های پلیس
  • واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا
  • ایجاد منطقه مشترک اقتصادی مالزی و سنگاپور
  • نقش مهم سپاه در امنیت منطقه مهم است/ میدان‎داری برای خدمت به مردم
  • نقش مهم سپاه در امنیت منطقه مهم است/ میدانداری برای خدمت به مردم
  • سخنگوی دولت: پس از بارش‌های اخیر بخشی از حقابه هیرمند آزادسازی شد / معیشت مردم و ایجاد رشد اقتصادی اولویت مذاکرات مشترک دولت و مجلس دوازدهم خواهد بود