Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ سردار اسکندر مومنی، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر صبح امروز در آئین افتتاحیه مرکز باز پروری، صیانت و اشتغال زایی شهید زیادیان ضمن تبریک به مناسبت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی و تسلیت به مناسبت شهادت 27 نفر از پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ما در هر جایی که هستیم در پاسخ به همت بلند مردم و خون شهیدان باید وظایف‌مان را به درستی انجام بدهیم و مهمترین کار این است که در هر بخشی که خدمت می‌کنیم وظایف‌مان را به نحو احسن انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فعالیت‌های حوزه مواد مخدر گفت: این حوزه یک عزم ملی و همه جانبه را می‌طلبد چرا که امروز 11.7 دهم درصد از تولید ناخالص ملی کشور در این حوزه هزینه می‌شود آن هم برای کشوری که گرفتار تحریم است و دشمن هم به دنبال خدشه وارد کردن به ارزش‌های اسلامی و انقلاب است.

وی ادامه داد: خداوند در سوره مائده می‌فرماید هر کسی که انسانی را نجات دهد گویی یک جامعه را نجات داده است و این نگاه حقوق بشرانه اسلام را نشان می‌دهد لذا این وظیفه دینی و ملی همه ما است که در این زمینه قدم برداریم.اعتیاد امروز یک معضل اجتماعی است و راه حل آن نیازمند یک اقدام عمومی است که در جامعه باید نهادینه شود.

2 اولویت مهم در حوزه اعتیاد

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به دو اولویت مهم در حوزه اعتیاد گفت: ما پیشگیری و ساماندهی را به عنوان دو اولویت مهم خود در این زمینه قرار داده‌ایم و همه کشور باید تلاش کنیم که کسی گرفتار اعتیاد نشود چرا که یک فرد معتاد در یک خانواده آسیبش به کل جامعه می‌رسد، اولویت عاجل و کوتاه مدت ما موضوع ساماندهی معتادین متجاهر است.

سردار مومنی افزود: امروز معتادین متجاهر به دلیل اینکه از خانواده‌های خود رانده شده‌اند و شغلی ندارند برای دسترسی به مواد مخدر و نیازهای اولیه خود راهی جز تخلف و جرم ندارند به همین خاطر این افراد آرامش جامعه را به هم می‌زنند و منشا بسیاری از جرائم می‌شوند. از تعداد معتادین کشور حدود 50 تا 60 هزار معتاد متجاهر وجود دارد که اولویت کوتاه مدت ما ساماندهی این افراد است و راه حل نهائی اقدامات پیشگیرانه برای بازدارندگی در این حوزه است.

تمام تلاش نظام در این حوزه وجود دارد

وی با تاکید بر اینکه تمام تلاش نظام در این حوزه وجود دارد گفت: گواه این موضوع چهار هزار شهید این حوزه است. ما در منطقه‌ای زندگی می‌کنیم که دشمن این مسائل را ترویج می‌کند. طبق اعلام آمارهای جهانی در سال 2001 تولید مواد مخدر در افغانستان 200 تن بود و امسال به حدود 10 هزار تن در سال رسیده است و این آمارها نشان می‌دهد که باید اقدامات مبارزه‌ای را در این حوزه انجام دهیم و یک بازدارندگی و پیشگیری را در این حوزه داشته باشیم.

50 درصد از معتادین ما شاغل هستند

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: شاید اعلام شود موضوعاتی مانند اشتغال و مسائل خانوادگی در حوزه اعتیاد دخیل باشند اما امروز 50 درصد از معتادین ما شاغل هستند و لذا مسئولان و متولیان این حوزه باید برای رفع این معضل اقدامات فرهنگی و اجتماعی لازم را انجام دهند و این اقدامات را در جامعه گسترش دهند.

سردار مومنی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه نگهداری معتادین هم گفت: باید اقدامات بزرگی در این زمینه صورت گیرد و غیر از سم زدایی اولیه یک صیانت هم از معتادین صورت گیرد و ضمن آموزش و صیانت این افراد آنها نیز مورد حمایت قرار گیرند. در این زمینه یک اراده جدی و یک اقدام خوب در طی این سه ماه گذشته توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج با راه اندازی این مرکز انجام شد و امیدواریم که به زودی شاهد راه اندازی مراکز مشابه در سایر استان‌ها باشیم.

انتهای پیام

 

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۱۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران

مدیرکل سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری مازندران از سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، رحیم بخشی، امروز_ پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مازندران توانست در یک کارگروهی توانمندی‌های خود را براساس نظام نامه ابلاغی به نمایش بگذارد، اظهار کرد: از ابتدای شروع فعالیت نماینده تا پایان آن برنامه‌ریزی مناسبی برای حضور زنجیره‌های ارزش مازندران در این نمایشگاه صورت گرفت.

وی افزود: بیش از ۲۰ واحد تولیدی با اولویت زنجیره‌های ارزش ۱۲ گانه استان توانستند در این عرصه بین‌المللی حضور بهم رسانده و توانمندی‌های خود به نمایش بگذارند.

مدیرکل سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری مازندران با بیان اینکه از ۱۲ زنجیره ارزش، هشت زنجیره ارزش در بخش کشاورزی حضور یافتند، گفت: در این نمایشگاه ۲۴ درصد تولید ناخالص محصولات کشاورزی، دو درصد شیلات و حدود شش درصد محصولات باغی در بخش اقتصادی استان نقش بر عهده داشتند.

بخشی با تاکید بر اینکه در ایران اکس پو۲۰۲۴، حدود ۷۰ کشور حضور داشتند و فرصت تجربه‌آموزی مناسبی برای بخش صادراتی استان‌های مختلف به شمار می‌رفت، تصریح کرد: شناسایی بازارهای جدید صادراتی و حضور رایزن‌های اقتصادی کشورهای مختلف، زمینه‌ساز توسعه تجارت برای استان‌های مختلف بود که مازندران هم توانست از این مهم بهره بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم در سال‌های آتی این دستاوردها را به خوبی توسعه داده و برای اشتغال بیشتر بهره بگیریم.

کد خبر 750163

دیگر خبرها

  • کشف ۷۴ کیلوگرم حشیش در آبادان
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی ارتقا یافته است
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • اقدامات لازم برای خروج اتباع غیرمجاز استان تهران از کشور در حال انجام است