Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

حمید ورناصری در گفتگوی در خصوص علت تناقض در آمار دام زنده وارداتی اظهارداشت: شرکت پشتیبانی اموردام آمار  واردات محموله نخست دام زنده  را به صورت روزانه اعلام کرده بود که شامل بیش از ٢٠٠٠ راس  بود.  

وی با بیان اینکه تنها یک بارنامه شامل ١١٠٠ راس دام زنده بوده که از سوی فرودگاه امام خمینی(ره) اعلام شده است، افزود: این واردات شامل چندین پارت بوده و محموله بصورت پارشیال شیپ منت(حمل بار به دفعات) وارد می شود  که در مجموع میزان واردات انجام شده  بیش از ٢٠٠٠ راس بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واردات دام منجر به کاهش ۱۰ هزارتومانی قیمت گوشت قرمز در بازار شد 

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام با اشاره به اینکه براساس برنامه ریزی های انجام شده، در هفته ٥٠ هزار راس وارد کشور می شود، گفت:براین اساس تا ۵شنبه شب گذشته،  حدود ٤ هزار راس دام زنده وارد کشور شده است.

ورناصری خاطرنشان کرد: این اقدامات در  تنظیم بازار گوشت و آرام شدن شرایط تاثیر بسزایی دارد به طوری که طی این مدت کوتاه قیمت هرکیلوگرم گوشت در بازار ١٠ هزارتومان ارزان شده است.

وی افزود: نکته جالب توجه این است که تعدادی از دلالان و واسطه ها طی روزهای اخیر که دام های وارداتی برای کشتار به کشتارگاه فرستاده شده بودند، به این مراکز مراجعه می کردند تا ببینید واردات دام واقعیت دارد یا خیر.

واردات دام زنده با کامیون و کشتی نیز در حال انجام است

این مقام مسئول دولتی با بیان اینکه واردات دام زنده از طریق کامیون و کشتی نیز در حال انجام است، تصریح کرد: کامیون ها و کشتی های حامل دام های وارداتی هم در مسیر هستند ضمن اینکه ما در یک پارت با کشتی حدود ٥٠ هزار راس دام زنده وارد خواهیم کرد که رقم قابل توجهی است.

وی همچنین با اشاره به اینکه قرار است واردات دام از فرودگاه پیام نیز انجام شود، گفت: ٤٠٠٠ راس دامی که تاکنون وارد شده توسط شرکت پشتیبانی امور دام وارد شده است اما طی یکی روز اخیر بخش خصوصی نیز در حال ورود به این حوزه است و قرار است که آنها نیز اقدام به واردات کنند.

ورناصری گفت: رومانی و کشورهای مختلف دیگر از جمله مبادی واردات دام زنده به کشور هستند.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی اموردام کشور با اشاره به واردات لاشه گوشت نیز افزود: واردات گوشت به طور مستمر ادامه دارد. به عنوان مثال روز پنج شنبه گذشته حدود ١٧٠ تن واردات لاشه گوسفندی به کشور انجام شده است.

وی ادامه داد: این واردات از استرالیا و کشورهای آسیای میانه انجام می شود. ضمن اینکه به طور متوسط روزانه حدود ١٥٠ تن گوشت گرم وارد کشور می شود.

ورناصری همچنین درباره اینکه آیا  گوشت های دپو شده در گمرک متعلق به شرکت پشتیبانی اموردام است یا بخش خصوصی؟، گفت: این محموله شامل گوشت های منجمد و مربوط به بخش خصوصی است که هم اکنون در بندرعباس است.

وی مشکلات این محموله را مسائل نقل و انتقال ارز و مواردی از این قبیل عنوان کرد که در حال رفع است.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: فرودگاه امام واردات گوشت قرمز گوشت کشتی فرودگاه بخش خصوصی رومانی گمرک مشکلات ارز رومانی فرودگاه امام کشتی گوشت واردات پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۳۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد

یک تولیدکننده سیمان اعلام کرد: ارزان فروشی سیمان صادراتی باعث شد بعد از عراق، کشور امارات عربی متحده نیز واردات سیمان و کلینکر از ایران را به استناد قوانین ضد دامپینگ با گذاشتن تعرفه گمرکی ۶۷ درصدی عملاً ممنوع نماید. - اخبار اقتصادی -

ابراهیم غلام زاده در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه متأسفانه با سیاست گذاری های اشتباه در بازار صادراتی عراق باعث از دست رفتن این بازار بزرگ شده‌ایم، گفت: در حال حاضر علاوه بر کشور امارات ، سایر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس همچون کویت و عمان نیز در صدد اعمال محدودیت به استناد قوانین ضد دامپینگ هستند.

وی افزود: به دلیل تفاوت قیمت سیمان داخلی و قیمت های جهانی سیمان که یک اختلاف حدوداً 50 درصدی دارند، واسطه‌ها سیمان را به قیمت داخلی خرید کرده و با کارت‌های بازرگانی یکبار مصرف صادر می‌نمایند  و این باعث آسیب به بازارهای صادراتی سیمان ایران شده است.

این تولیدکننده سیمان تصریح کرد: پیش از این صادرات سیمان صرفاً توسط کارخانجات سیمان مجاز بود که همین باعث کنترل بهتر بازارهای صادراتی می شد اما متاسفانه در یکی دو سال اخیر این ممنوعیت برداشته شده و در حال حاضر هر شخصی می تواند بهر قیمتی صادرات سیمان و کلینکر انجام دهد و به قیمت داخلی خرید نموده و صادر نماید.

به گفته وی، عمده ارزان فروشی صادراتی متأسفانه توسط کارخانجات دولتی و شبه دولتی اتفاق می افتد.

غلام زاده اضافه کرد: در حال حاضر وزارت صنعت معدن تجارت باید با ورود به موضوع قیمت سیمان و کلینکر صادراتی مانع از دست رفتن بازارهای صادراتی کشور شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج اعلام شود
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم