Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرناپلاس- نماينده مردم شوش در مجلس شوراي اسلامي مي‎گويد با توجه به پخش مستند اعترافات سپيده قليان و اسماعيل بخشي در تلويزيون، اکنون اين موضوع به‌صورت تخصصي در قوه قضاييه بررسي مي‎شود و پيگيري استاندار و نماينده مجلس در اين شرايط جايگاهي ندارد.

سيد راضي‌ نوري، نماينده مردم شوش در مجلس شوراي اسلامي درباره بازداشت سپيده قليان و اسماعيل بخشي، نمايندگان فعالان کارگري نيشکر هفت‎تپه به ايرناپلاس مي‎گويد: ديگر اين پرونده، کار تخصصي مجموعه‎هاي قوه قضاييه است، زيرا اين افراد در مستندي که صدا و سيما منتشر کرد اعترافاتي داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نوري همچنين در واکنش به اينکه گفته مي‎شود اين اعترافات اجباري بوده ‎است، مي‎افزايد: نه، اين‎ها دليل نمي‎شود. مردم که بازيچه نيستند. بدون آنکه اجباري باشد، گفتند که ارتباطشان با مجموعه‎هاي بيگانه مسجل است و اکنون اين مسئله به‌صورت تخصصي در قوه قضاييه پيگيري مي‎شود. ورود نماينده مجلس و استاندار هم در اين حيطه نمي‎تواند صورت بگيرد.
اين نماينده مجلس در پاسخ به اين پرسش که آيا ديگر نمايندگان مردم خوزستان به اين موضوع وارد نمي‌شوند، تصريح مي‎کند: نه! با توجه به اعترافاتشان چطور مي‎تواند وارد شود؟ وقتي فرد با زبان خودش به ارتباطش با بيگانگان اعتراف مي‎کند و نظم و انضباط مجموعه‎اي را به هم زده ‎است، نماينده مجلس ورودي نخواهد داشت.
او همچنين اضافه مي‎کند: در حال حاضر وکيلشان بايد از آن‌ها دفاع کند و در اين شرايط، ديگر ورود نمايندگان و استاندار جايگاهي ندارد.
اوايل بهمن‎ماه، مستندي با عنوان «طراحي سوخته» از برنامه 20:30 پخش شد که مدعي ارتباط اسماعيل بخشي و سپيده قليان با گروه‎هاي خارج از کشور بود. پس از انتشار اين مستند خبر بازداشت اين دو فعال کارگري در رسانه‎ها منتشر شد.
غلامرضا شريعتي، استاندار خوزستان درباره وضعيت اين دو به ايرناپلاس گفته بود که اين دو نفر در اختيار دستگاه قضايي هستند و اطلاعي درباره جزئيات وضعيت آن‎ها وجود ندارد. اما امروز عصر( هفتم بهمن‌ماه) جلسه‎اي با مسئولان مربوطه داريم و جزئيات را پيگيري خواهم کرد.
شريعتي همچنين گفته بود که وضعيت کارگران و کارخانه به حالت عادي بازگشته و در حال حاضر حقوق‎ها طبق روال پرداخت مي‎شود.
بخشي، قليان و چند تن ديگر از کارگران شرکت نيشکر هفت‌تپه در پي چند هفته اعتصاب و اعتراض به خصوصي‌سازي و عدم پرداخت حقوق ماهيانه خود، 27 آبان سال جاري بازداشت و 21 آذر آزاد شدند.
**اداره کل اخبار چندرسانه‌اي**ايرناپلاس**
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۳۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه جراحی اقتصادی باید در ساختار‌های غلط و پوسیده کشور انجام شود، گفت: «انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم.»

به گزارش شفقنا، روح الله ایزدخواه در خصوص وضعیت ارائه تسهیلات به مردم، اظهار کرد: یکی از انتقادات به این دولت مدل ارائه تسهیلات بانکی است؛ متاسفانه عملکرد مناسبی در حوزه تسهیلات ازدواج و اشتغال دیده نمی‌شود و بانک‌ها به اسم کنترل نقدینگی، تسهیلات تکلیفی را در عمل محدود کردند که منجر به رکود شد یعنی سرمایه در گردش و تسهیلات تولید، به مشکل برخورد و به مساله اول صنعت ما تبدیل شده است.

به اسم کنترل «تورم» تسهیلات بانکی را محدود کردند

وی در ادامه افزود: سال گذشته به اسم کنترل تورم، تسهیلات بانکی را محدود کردند که باعث ایجاد رکود تورمی شد. این سیاست غلط است و بار‌ها هم گفتیم یک طرفه نمی‌توان به مسایل اقتصادی نگاه کرد و بدون توجه به تولید اگر بخواهیم تورم را مهار کنیم، منجر به رکود می‌شود.

برخورد این دولت با بانک‌ها برخورد جدی و سازنده‌ای نبوده است

آقای ایزدخواه با انتقاد از اینکه بخش زیاد از منابع مالی بانک‌ها خرج بنگاهداری بانک‌ها می‌شود، ادامه داد: بخش‌های دیگری از این منابع را هم به عنوان وام به پرسنل خود می‌دهند و حتی بعضا این تسهیلات به دانه درشت‌ها داده می‌شود؛ بنابراین در شرایطی که منابع بانکی بیشتر شده است سوال ما از بانک‌ها این است این منابع در کجا خرج می‌شود!. ما ایراد اساسی به نظام بانکی داریم که از گذشته بوده و در این دولت تشدید شده است؛ برخورد این دولت هم با بانک‌ها مطلقا برخورد جدی و سازنده‌ای نبوده است؛ اقای خاندوزی بار‌ها در جلسات نظارتی ما به صراحت گفتند که «زور من به بانک‌ها نمی‌رسد». اقای رئیسی علی رغم شعار‌ی که در ایام تبلیغات ریاست جمهوری گفتند که «بانک‌ها را به خط خواهم کرد»، اما در عمل نشانه‌ای از این مساله نمی‌بینیم.

وی افزود: عده‌ای از نمایندگان مجلس هم دائما با شعار کنترل نقدینگی، فضا را تشدید می‌کنند که قطعا به ضرر تولید و به نفع سوداگری و بنگاهداری بانک‌ها است. مجلس جدید به دلیل اینکه مجلس یکدستی به لحاظ سیاسی نیست و نیرو‌های مستقل بیشتری دارد، امیدواریم بتواند با جدیت و الگوی منطقی درست بانک‌ها را وارد کار کند.

نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم

وی در خصوص عدم اخذ تضامین از مردم برای ارائه وام‌های خرد، گفت: بانک‌ها اصلا عمل نمی‌کنند و این حرفی که وزیر اقتصاد گفتند توسط بانک‌ها رعایت نشد و مراجعینی که برای دریافت وام‌های معیشتی خرد به مردم معرفی می‌کنیم، یا توسط بانک‌ها رد می‌شود و یا چند ضامن از مردم می‌خواهند؛ لذا ما نیاز به جراحی واقعی داریم چراکه جراحی در سفره مردم هنر نیست بلکه در ساختار‌های غلط و پوسیده کشور باید انجام شود. جراحی در ساختار الیگارشی بانکی باید انجام شود و انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم!.

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • ببینید | افشای بخشی از لایحه حجاب و عفاف توسط نماینده مجلس: اتصال تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی به فراجا
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟
  • جعفرزاده: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • جعفرزاده ایمن‌آبادی: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود